Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kadangi šunim nesidomėjus, tai net nežinojau, kad ir jiems su inkstais bėdos. Nesuprasi. Bet man DI vis tiek logiškai sudėlioja. Mes tiesiog (ir aš) nelabai gilinamės į tų gyvūnų maistų sudėtį, o ir sausiukas sausiukui ar šlapias šlapiam nelygūs.

Priedas  Screenshot_2025-10-21-19-24-25-334_com.openai.chatgpt.jpg   117,36KB   0 Parsiųsta kartų

Kaip laukiu jau to kačiuko, dukra sakė vakar - gal galim važiuoti ir dabar jį pasiimti? O dičkis sūnus sakė, kad šeštadienį vakare ateis jau. Bet prašiau neateit, nes vėlai grįšim, tai sekmadienį prisistatys :)

Atsakyti

Aš tai su veterinorium pasikalbu. Ai pas mane sekretorius, joks ne nuomonės formuotojas.

Atsakyti

Restar-ką tu perskaitai mano pranešimuose :D 

Nereik man tų šaltinių, kaip ir tų detalių kačiukų mitybos ypatumų postų. Tiesiog rašai, kad pilnas feisbukas ar kur ten įvairiausių nuomonių, bet cituoji  DI. Tai ar tu tikra, jog DI tau nesusistemino tos pačios nuomonės, paimtos iš ten pat? 

Nes "naujausi moksliniai tyrimai" tai galėjo būt naujausi kokiais nors 2000 m. Arba atlikti vieno veterinoriaus kur nors Amerikėj.

Ir tam kontekste niekaip nevertinau tavo protinių gebėjimų. Atsipalaiduok. Viskas bus gerai. Ir su katiniuku ir su tavim. 

Atsakyti

Labas rytas,

musyse katuks yra kačiukų mitybos ekspertas!

Restar, aha, pagavai skvernelio kalambūrą ;) 

Vakar lydėjau draugę į LEONIDAS parduotuvę Pilies g. Mano atsparumas šokoladui liko 1000 lvl net po to alkovyšnios juodam šokolade - pardavėjas pavaišino. Nepirkau!

Užtat ofise turiu kočėlą su kačiukais (na, gražiems sausainiams kočioti, bet pabus ir motyvacine priemone ;)

Atsakyti

Labas rytas. 

Visai graži Olaivos liemenė. Ta pamažinta galva geriau žiūrisi, nei didžioji.

Nelabai supratau kokį  ten Skvernelį mezga gadget. :) bet jos užuominos priminė vieną serialą. Yra lrt epikoje. - "Daktaras Martinas", ir šiuo metu prieinami visi sezonai. Toks savotiškas britiškas jumoras. O ten pagrindinis herojus iš pirmo žvilgsnio man baisiai primena Skvernelį. Aišku atidžiau palyginus, gal ne taip ir panašūs, bet  pirmas įspūdis  bent jau man labai stiprus. Gal kas nematė ir norės pažiūrėt prie mezginio..

Mano dukra savo katytę šeria sausu. Šlapio duoda gal  du kartus per savaitę. Dėl jo katė eina iš proto. Sakė, kad pati kokio tuno negali valgyti, nes katė pamačiusi skardinę dėžutę,  galvoja, kad čia jau jos laimės valanda atėjo. Labai nesigilinau, kodė būten taip šerial, bet man atrodo  iš veisėjos su tokia sistema gavo. 

Atsakyti

Laba, Kerpena!

Aš tiesiog kardigano kairį skverną lėtai baiginėju. 

Mezgu visiškai paprastus dalykus. Lyginom akim tai kašmyrus,  tai merinus su alpakom.

Ar esat kada nubudę nuo meilaus katės minkymo??? Minkė plaukus. O tie ataugę, miegojau su surištais. Praktiškai buvau už plaukų nutempta vandens poniai įpilti ;)

Atsakyti

Labas rytas, darbas iš namų+sinusitas+mezgimas

Kerpena,smagu tave čia matyti! Serialą tuoj jungsiu,gal patiks

Atsakyti

Į Leonidas pardę Briuselyje visada būdavo MUST užeiti lauktuvių parvežti. Prieš dauuuuuuug metų. Įdomu, ar toks pats geras šokoladas  :rolleyes: .

Baigiu išeiti iš proto - n langų maisto katėms atidaryta... Jau žinau, kurie geri, bet tai kurie ponui Teodorui patiks, kiek prisipirkt?  :hmm: O man norisi iš anksto internetu apsirūpint, kad turėtų ką valgyt, o ne blaškytis po parduotuves po to. Savaitės eigoje realiai nei laiko, nei noro tam nebebūna. Jaučiu, kurį laiką užknisiu jus su savo katinu ir jo reikalais. Bet realiai kvaištelėjau, net sunkiai miegojau. Vakar jaudinausi, kad neatrašo, gal jau kam atidavė. Kai visgi vakare parašė vardą ir kuo maitina (fu...), nusiraminau ir jau realiai susijaudinau, kaip jį parsivežt ir kas dėsis namie jam atsiradus. Pas veterinarą užrašyt reikia - kaip išsirinkt, kai jau yra patirties ne kain kokios... Žodžiu, naujas vaikas į namus ir dar baisiau - nes kūdikis bent nelaksto po namus dar kurį laiką ir namų neapverčia aukštyn kojom :). Jau biškį pamiršus, kas ten darosi su mažu kačiuku, bet kai kuriuos epizodus ryškiai pamenu :). Tik tiek, kad mes ėjom tuo metu reguliariai į darbą, tai mažai matėm jo augimo.

Mezgimo fronte - liūdesys - paimu sūnaus megztuką ir .. netyčia pajuntu, kaip telefonas rankoj. Žiauriai nesimezga. Užvakar užmigau bemegzdama, tai vakar reikėjo atitaisinėt visas klaidas. Noriu imti ką naujo, kad malonumą pajust - betgi niekas nepradėta ir vakare tam jėgų jau nebėra. Taip ir kankinuosi. Reikia susikaupt ir ką naujo būtinai užsiveist. Įdomu, kaip megzt seksis su kačiuku - Rainius jaunystėje yra ir virbalus medinius nugraužęs ir siūlą perkandęs :).

Atsakyti

įveikiau įdomiausią dalį, dabar kabliuosiu lygiai kūną apvaliai. labai mielas megzti siūlas, drops pusalpakė su šilkmoherio plauku.lašinys :) sekantį reiks bandyt su tais pagonais ar kaip jie ten megzti
IMG_20251022_101907_medium2.jpg?webp=0

IMG_20251022_101848_medium2.jpg?webp=0

Atsakyti

Laba. 

Truputį prajuokino Restar rūpestėliai su katinu. Faini ištikro. Tik vandens fontanėlis užkliuvo. Mano ponia iš savo dubenėlio nelaks. Iš balos laks, iš vazos laks, iš mano stiklinės prie lovos laks, iš kibiro laks. Iš bliūdelio ne. Net eis nulaižys lašiukus nuo suoliuko. Nors vanduo ir bliūdelis kaip rusiskuose realsuose. Voda svežaja, stakan mytyj. Kas liečia maistą tai ėda sausą. Visada yra bliūdelyje. O va su šlapiu tai kaip jau gaunas. Jei girdi kad mėsą traukiu iš šaldytuvo tai prisistato, kad ir kur bebūtų ir kaip kietai bemiegotų. Ir peles lauke pasigauna... Pradžioj pažaidžia paskui jau.... 

Megzt dar nepradėjau. Mintyse jau numezgiau 🫢

Atsakyti

Tai pas mus visos palangės ir visur, kur eisi, vandens pridėliota buvo, kai jau supratom, kaip svarbu katinui gerti kuo daugiau. Tokiuose biškį apdaužytuose puodeliuose. Tipo, sau pasistatėm :D, tai "vogtas" vanduo skaniausias.  O nesupratau, kodėl užkliuvo fontanėlis, neturim mes jo dar, bet girdėjau, kad dažniausiai noriai iš jo gerai. Čia gi ne bliūdelis tiesiog.

Atsakyti
Tiesiog tas fontanėlis ištraukė pasisakyt😉 o ne šiaip kad blogo kas būtų. Ai prisiminiau. Dar laaaaabaaaai geriamas vanduo yra iš grindų kibiro.
Atsakyti