Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kadangi šunim nesidomėjus, tai net nežinojau, kad ir jiems su inkstais bėdos. Nesuprasi. Bet man DI vis tiek logiškai sudėlioja. Mes tiesiog (ir aš) nelabai gilinamės į tų gyvūnų maistų sudėtį, o ir sausiukas sausiukui ar šlapias šlapiam nelygūs.

Priedas  Screenshot_2025-10-21-19-24-25-334_com.openai.chatgpt.jpg   117,36KB   0 Parsiųsta kartų

Kaip laukiu jau to kačiuko, dukra sakė vakar - gal galim važiuoti ir dabar jį pasiimti? O dičkis sūnus sakė, kad šeštadienį vakare ateis jau. Bet prašiau neateit, nes vėlai grįšim, tai sekmadienį prisistatys :)

Atsakyti

Aš tai su veterinorium pasikalbu. Ai pas mane sekretorius, joks ne nuomonės formuotojas.

Atsakyti

Restar-ką tu perskaitai mano pranešimuose :D 

Nereik man tų šaltinių, kaip ir tų detalių kačiukų mitybos ypatumų postų. Tiesiog rašai, kad pilnas feisbukas ar kur ten įvairiausių nuomonių, bet cituoji  DI. Tai ar tu tikra, jog DI tau nesusistemino tos pačios nuomonės, paimtos iš ten pat? 

Nes "naujausi moksliniai tyrimai" tai galėjo būt naujausi kokiais nors 2000 m. Arba atlikti vieno veterinoriaus kur nors Amerikėj.

Ir tam kontekste niekaip nevertinau tavo protinių gebėjimų. Atsipalaiduok. Viskas bus gerai. Ir su katiniuku ir su tavim. 

Atsakyti

Labas rytas,

musyse katuks yra kačiukų mitybos ekspertas!

Restar, aha, pagavai skvernelio kalambūrą ;) 

Vakar lydėjau draugę į LEONIDAS parduotuvę Pilies g. Mano atsparumas šokoladui liko 1000 lvl net po to alkovyšnios juodam šokolade - pardavėjas pavaišino. Nepirkau!

Užtat ofise turiu kočėlą su kačiukais (na, gražiems sausainiams kočioti, bet pabus ir motyvacine priemone ;)

Atsakyti

Labas rytas. 

Visai graži Olaivos liemenė. Ta pamažinta galva geriau žiūrisi, nei didžioji.

Nelabai supratau kokį  ten Skvernelį mezga gadget. :) bet jos užuominos priminė vieną serialą. Yra lrt epikoje. - "Daktaras Martinas", ir šiuo metu prieinami visi sezonai. Toks savotiškas britiškas jumoras. O ten pagrindinis herojus iš pirmo žvilgsnio man baisiai primena Skvernelį. Aišku atidžiau palyginus, gal ne taip ir panašūs, bet  pirmas įspūdis  bent jau man labai stiprus. Gal kas nematė ir norės pažiūrėt prie mezginio..

Mano dukra savo katytę šeria sausu. Šlapio duoda gal  du kartus per savaitę. Dėl jo katė eina iš proto. Sakė, kad pati kokio tuno negali valgyti, nes katė pamačiusi skardinę dėžutę,  galvoja, kad čia jau jos laimės valanda atėjo. Labai nesigilinau, kodė būten taip šerial, bet man atrodo  iš veisėjos su tokia sistema gavo. 

Atsakyti

Laba, Kerpena!

Aš tiesiog kardigano kairį skverną lėtai baiginėju. 

Mezgu visiškai paprastus dalykus. Lyginom akim tai kašmyrus,  tai merinus su alpakom.

Ar esat kada nubudę nuo meilaus katės minkymo??? Minkė plaukus. O tie ataugę, miegojau su surištais. Praktiškai buvau už plaukų nutempta vandens poniai įpilti ;)

Atsakyti