Dar vienas.
Su tipo perlais. Verona.lt
Ramtadrylia ooooolia, padusau kaip reikiant nuo tų sukinukų, pulsas tik sukilo
Nežinau, ar pavyks įkelti, mano antras Čiurlionio dublis

Jurgitak, aišku, kad man dabar visur mėto papuošalų reklamas
Pažiūrėk Sidabra Jewelry. Gal kas patiks. Dar mune.lt
Apie ką tokio intriguojančio parašyt? ![]()
Sidabroje nusižiūrėjau kelis. ;)
Olaiva, puikiai atrodai! Liemenė - totalus šedevras. Po ja reikia audinio, ne trikotažo.
Va tokius auskarus planuoju pirkti.
IMG_1787.jpeg 1,37MB
0 Parsiųsta kartų
Buvau puikiame koncerte. Nusipirkau bilietus į kitą. Džiaugiuosi, kad turime suaugusių moterų, dainiojančių suaugusių žmonių dainas.
Kažkaip tas "suaugusi moteris" aplink dažnai vartojamas
Tai su ta moterim kaip ir viskas aišku, o vat kokios yra tos dainos, tai smalsu pasidarė.
Man ne itin būdinga, bet irgi turiu bilietus į koncertą-gruodžio mėn.
Labas rytas! Aš tą frazę po naujausio Zilnio interviu pasigavau. Jankauskaitė sakė kažką apie pirmo gyvenimo bučinio svarbos nublankimą ties 40+ ;)
Spėkit, ar baigiau skvernelį? Nea. O šiandien protmūšiai…
Liemenė išdžiūvo. Apsukų buvo 800. Dar nesirengiau. Baugu. Tiesa, kadangi ji buvo gabalais plauta prieš susiuvimą, tai po apdailos pagarintą jau buvau keliskart apsirengusi.
Olaiva, puikiai atrodai! Liemenė - totalus šedevras. Po ja reikia audinio, ne trikotažo.
čia greitos foto po repeticijos, tikrai nieko nederinau
planuoju ją nešioti ant juodos suknelės ;)
Suaugusios moterys ką nori, kaip nori ir su kuo nori nešioja
Svernelį
. Nu anas ponas visam politinian kontekste kažkaip labai neblogai pasirodė bent pavirštutiniškai žiūrint.
Olaivos antras variantas labai atimtinas
. Atsivežk į pirtį pasimatuot
. Ale kažkas kad užsikabliavo ant intarsijos, nes planų prisimegzt visokių galvų ant pilvo daug
. Man norėti irgi gal norėtųsi ką kultūringiau, bet laikas ribotas, o kablio pritrūksta pačiai antrą kartą į tą pačią upę brist. Kai kartu, su chebra ir gale koks saldainiukas laukia - visai kitaip
.
Žodžių derinys suaugusi moteris man biškį sviestas sviestuotas, nes moteris kaip ir suponuoja tą suaugystę natūraliai. Na, bet, aišku, visokių nebrendylų ir a la brandaus amžiaus būna, tai gal suprantama norint pabrėžti.
Visą naktį katinukus sapnavau 2. Bet turėsim 1. Nors 2-iejų labai noriu, bet sveikas protas bando būti įjungtas. Tiksliau, dar pasinaudoju ir išorinėm sveiko proto baterijom
. Kaimynė mezgėja griežtai draudžia man 2-iejų norėt. Ji teisi, tai klausau
. Kačių savininkės: kuo šeriat savo augintinius? Domina sausio/šlapio maisto santykis ir konkretūs pavadinimai. Ketinu rinktis tik superpremium, bet kad per tiek laiko, kol auginom saviškį, atsirado tiek daug naujų brandų, kad man galva apsisuko bandant nusipirkt pradžiai maisto krepšelį... O dar neaišku, ar valgys
. Prieš 16 metų veterinaras sakė šert tuo pačiu sausu ir nekaitaliot... Ir, aišku, siūlo pirmu numeriu Royal Canin ir kitus masinės gamybos, kurie, deja, nėra geriausių sudėčių. O šlapio mūsiškis nelabai ėdė. Dabar kiek skaitau, tai net 70-80 proc. maitinimo idealiai turėtų sudaryti šlapias maistas... Raw turbūt dar geriau, bet tai gali ir išprotėt besirūpindamas katinu geriau nei savim...
Tiesa, ta moteris, kuris žadėjo mums katinuką, kai parašiau vakar, klausdama, koks jo vardas ir kuo šeria - nebeatsakė... Ar tik neteks iš naujo rinktis. O kai kas jau tą be galo įsimylėjo per atstumą...
Restar, o kodėl neėmėt katinuko iš prieglaudos? Būtumėt gyvai įsimylėję
Mes šeriam sausą Farm oak. O šlapią Depo perkam paštetą. Šito sauso nelabai mėgsta, bet iš bėdos valgo. Va kokį Joserą tai ėda pilnais žanrdais, matyt nostalgija iš prieglaudos, nes ten tokiu maitintas buvo.
Gražios spalvos Olaivos liemenės. O jei būtų megztukas, tai išvis 100 balų būtų
Tai su prieglaudom reikia skambinti, tartis, derintis, važiuoti, rinktis... Tada, kiek mačiusi, tai ilgiausi klausimynai užpildyti - vos ne renkasi tarp norinčių, kas teisingiau atsakys, jeigu nori konkretaus užmatyto katinuko, tai dar gali ir negaut. Mes norim užsiaugint vėl nuo mažiuko. Man pasirodė, kad per sudėtingas procesas, nors dar ir neatmetu tos minties. Bet kažkaip grožio konkurse nebenoriu dalyvaut, nes gal pasirodysim per seni
. Be to - baimė ligų. Nes paskaitau, kad tai maras prieglaudoj, tai dar kas, o tie visokie FIV, FELV ir pan, virusai, iš to, ką kalbėjo vet gydytoja mūsiškio gydymo procese, supratau, kad prieglaudose ligų plitimui didelė tikimybė. Aš dabar užsijautrinus ant tų ligų...
O kokį kiekį šlapio per dieną duodat?
Šeriu sausu Hills su antiena.
Šlapio neduodu visai.Kažkada konsultavausi, sakė, šlapias iš viso nėra būtinas. Tiesiog įpročio reikalas. Tuo laiku, kai duodavau, net erzino, nes žinojo, kad šaldytuve laikomas, tai pastoviai rėkdavo, kai tik atidarau šaldytuvą. Daug metų neduodu. Nepasigenda. Dar kažkada nesenai vėl buvau pradėjus duot, bet žiūriu, daugiau išmetu, nei suėda, tai vėl nebeperku.
Olaiva, laabai graži liemenė.