Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ačiū :)

Atsakyti

Seaside tee 😍

Iš pradžių maniau kovoti su mamos užsispyrimu, atvežt fajnų matkiukų, tegul gi pabando, kaip malonu mėgsti iš tokių!!! O paskui pagalvojau - kokia didžiulė laimė, kad aš ją dar turiu, ir galimybę leist su ja laiką. Tas ardymas yra apie tai - laikas su mama. 

Ir - neslėpkime - kaifuoju nuo kokio smagaus radinio ponių laimėje. Pats paskutinis - pagal užsakymą siūta odinė rankinė odiniu gi pamušalu, pvz. Atradau, kad Vitulskienė irgi tokia (ne siūta pagal užsakymą, o per Humanas persineša ir net video savo medžioklių postina).

Atsakyti

Ofisas centre su kariljonu yra gėris

Atsakyti

Pas mane šiandien veiksmo naktis 🤐

Vyrs parvažiuoja (1 nakties važiuosiu parsivežt).

Gytis išvažiuoja į Lenkiją. 3 nakties. Pasiūliau nakvot pas klasioką. Apsidžiaugė.

Vilius išvažiuoja į Vokietiją. Reikėtų vežt 5 ryto. Pasiūliau boltą. Susitarė, kad paims kiti, kas važiuoja. Keltis vis tiek reikės.

Galvoju - vežt Emilį į mokyklą 8 ryte, ar jau būsiu be fazių.....

'Dirbsiu' nuotoliniu.

Vyro brolį kažkuris ryte iki stoties nuvešim.

Atsakyti

Oho, veiksmo naktis tikrai! Ir dar tie visi vaikų važiavimai/skridimai taigi pinigus kainuoja... 

Gadget - pakeitusi darbą esi???

Atsakyti

Ačiū, Restar, už užvedimą ant kelio su tomis bepirštėmis. :4u:  Kai pradėjau tikslingai ieškoti tokio tipo, akys apraibo nuo nemokamų aprašymų. Galiausiai išsirinkau, taip sakant, pačias pačiausias, pasidžiaugiau ir... susipratau, kad aprašymas tai tik norvegiškai :oh:: https://www.ravelry.com/patterns/library/lune-pulsvarmere Gal galite iš nuotraukų paprotinti – tas dailus užbaigimas turbūt i-cord'u? Iš 3 akių? :mastau: O platinimas berods kas antroje eilėje?

Atsakyti

Oho Niuma!

Mano vyras irgi šiąnakt iš komandiruotės parskrenda. 

Taip gerai pasportavau. Dabar viena vaikštau, tai visą trenerio dėmesį turiu :) Sakė nebereikia man jo, nes viską taisyklingai darau. Sakau reikia dėl disciplinos ir progreso. Nu argi pati būčiau per 1,5 mėn iš 6 kg į 10 kg hantelius pakeitus :B Kitą mėnesį imsim 12 :showoff: 

Šiandien turėjom kiniečių auditą. Per teams. Nieko nesupratom, ko klausia :hihihi: Kažkaip nusiauditavom :didis:​ 

Atsakyti

ChatGPT daro vertimus, Smalsute.

Restar, taip.

Atsakyti

Niuma, waaaau kiek logistikos vienu ypu!

Atsakyti

Ir dar tie visi vaikų važiavimai/skridimai taigi pinigus kainuoja... 

O jooo. Abu autikais važiuoja. Bet paaukojau pinigus, kuriuos buvau mudviejų kelionei į kur nors atsidėjus. Vis tiek dabar niekur neskrisim be kokios vasaros ar rudens. Reikės po truputį iš naujo taupyt. 

Viliaus dabartinė mokykla niekur neveža, o čia pasikvietė buvę klasiokai, kurie ktu gimnazijoj mokosi. Išleidau. 

Atsakyti

Icordas ten. O šiaip gi begalės galimybių išsiversti bet kurį tekstą šiais laikais, kam spėlioti?

Ko man trūksta, tai sporto su svoriais. Ir asmeninio trenerio :). Aišku, dabar nieko nepakilnočiau

Atsakyti

Niuma-jie ką-visi susimokė prieš tave???

Gadget-sakai gausis numegzt iš Chatgėpėtuko vertimo :hihihi: 

Pamenu, kažkada su googlo vertėju ispanišką nėrimo aprašymą verčiau. Labai juokinga buvo.

Bet aišku, kad patobulėję tos techologijos, tai gal ir išvers. Jei perskaitys. 

Tavo darbo centras kairėj ar dešinėj Neries pusėj?

Atsakyti