Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Simpatiškas katinukas.  :wub: 

Bet gerai, kad ne pas mane. 

Taip džiaugiuosi, kad pagaliau ant sofų galima atsisėsti su  tamsiais rūbais ir nepakilti apaugus kailiu.   :rolleyes: 

Restar nekantrumas toks užkrečiantis, kad net aš laukiu, kada tas gyvulys pas jus atkeliaus.  :D

niumos naktis pagerinta. :blink: Kuo labiau senstu, tuo sunkiau pakeliu miego trūkumą. Šįryt kėliaus anksčiau, nes iš ryto važiavau pas tėvą, kad iki 8 atvažiuočiau, tai ir tai jau tokia leisgyvė atsikėliau.

Atsakyti

Gyvulys :D

Atsakyti

Koks liūc 🥰 ir vardas Teo gražus🥰

Atsakyti

Aš tai ir katuką (iš mažosios) sapnavau šiąnakt ir LIniuką :). Biškį geriau miegojau, tai nelabai pamenu kontekstų, bet Liniukos vaizdą tai pamenu. Greičiausiai buvom su kitom mezgėjom, bet nei viena neįsiminė, o pamačius LIniuką susižavėjau, kaip ji atrodo - labai gražiai išsportuotas kūnas ir veidas :). Matyt, užpavydėjau vakar to treneriuko :). Pati šiandien vietom nedatempdavau iki galo tam tikrus pratimų, nes 2 intensyvūs pratimai po 40 sekundžių non stop vienas po kito ir 3  jų pakartojimai, tik tada poilsis, po poilsio - kiti 2 pratimai tokiu pačiu tempu, paskui dar... Žodžiu, paaiškėjo, kad batareika buvo jau pusiau iškrauta, tai po sporto vos parvilkau kūną namo koja už kojos... 

Man kažkaip neįsiminė jokios problemos dėl katino šerių. Tas lipnus volelis visada netoli išėjimo pastatytas. Šitas ilgesnio plauko, bus matyt. Bus proga siurbį šluotą nusipirkt - vis pagalvoju apie tokį, nes mūsiškis su vandeniu biškį jau užknisa.

Atsakyti

Gyvulys :D

żvėras

Atsakyti

Kerpena, trečią sezoną žiūriu-klausau tavo serialo apie daktariuką Skvernelį :) toks fonui,lengvas, juokingi veikėjai

Antradienį imsiu atostogų dieną, nes trys vizitai susidėliojo. Ryte papuasų echoskopija, po pietų kolposkopija su biopsija, vakare pas psichologę. Tarpuose pamegzt norėčiau arba prasieiti Laisvės alėja, paspardyt lapus

Atsakyti

Restar, aš irgi norėčiau save tokią pamatyt, ypač veidrodyje :D​ 

Atsakyti

FB pasiūlė. Koks "gausus" asortimentas

Www.mezgynas.lt

Atsakyti

Einu patikrint dr.Skvernelio

Atsakyti

Kas turi atliekamų siūlų - bet kokių, galiu paorganizuoti atidavimą tam fondui, kuriam mezgėm kojines UA kariams. Mezga kojines, pledus, o netinkamais siūlais prikemša pagalvėles. Va:

"Siūlus visus išvežam. Per ukrainietę pasiskirsto pagal mezgėjos mezgamus daiktus. Visai prastus sukiša į "kaulus" - pagalvėles sužeistoms galūnėms". 

Yra savanorių Pilaitėje, Žirmūnuose, Naujojoje Vilnioje, kurios gali paimti. Galima ryt nuvežti į Miesto laboratoriją, vyks "Antro šanso" mugė, ten tam kažkokiam lyg Gerumo stebuklas ar spindulėlis stende galima perduoti .

Mano maišas pririnktas laukia savo antro šanso 

Atsakyti

Turiu. Kur atnešti?

Atsakyti

Ryt į Miesto laboratoriją?https://facebook.com...57122143728230/

Arba kaip nors man. Arba parašyti per FB Ramunė Juodelytė Žitkuvienė ir paims savanorės 

Atsakyti