Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano vaikas ryt grįžta🥰 laukiu jau labai. Tortą kepu. Bus dviguba proga ryt ir poryt.

Fanda ačiū už nuorodą. Gal senjorai reiks padovanot fontaniuką, nes nuolaida dabar🫢

Niuma, oho veiksmo naktis 😶 o vaikai išlekia pramogaut ar ekskursijos?

Atsakyti

Niuma-jie ką-visi susimokė prieš tave???

Nu.. toks jausmas... vyras turėjo grįžt praeitą šeštadienį... paskui - ateinantį padoriu laiku. Galiausiai šią savaitę sužinojau, kad šiąnakt. Visai nepadoriu laiku.

Freke, ir ekskursijos, ir pramogos.

Gytis - koncentracijos stovyklos, plius kažkurie kiti lankytini objektai. Balys Sruoga. Literatūra.

Vilius- Heide parkas, muziejus, pasplaukiojimas laivu. Žiūriu į orus ir labiau gaila, nei pavydu.. 

Emilis pradžioj mėnesio buvo Vilniuj.

Žodž, visiems vaikams po eskursiją. 

Mudu gale mėn -nors kelioms dienoms į Druskininkus, nes abiems poilsio trūkumas. Mama su mano vaikinais pagyvens. 

Jau kolegės darbe telefonu klausė - tu gyva? Sakiau, labiau į rudeninę musę panaši, kuri jau biškį tapke priplota. 

Atsakyti

Tai laikom čiurikus, kad ne pietryčių vėjas būtų ir balionai naktį neskraidytų ir viskas būtų greit

Atsakyti

Jaučiu, šiąnakt vėl blogai miegosiu. Ale vos pabundu, vyrą spardau ( nes knarkia), o galvoju va apie šitą :).

Priedas  Messenger_creation_64DA682D-D967-4621-BB84-4762641977C3.png   1,35MB   0 Parsiųsta kartų

Vienas draugelis, jei sugebės nueit iki rūsio, žadėjo pažiūrėti, ką naudingo turi šio "kūdikio" kraiteliui, nes pats neketina augint daugiau kyciaus. Tai nuo pirkinių susilaikau, nes vakar gal už 200 buvau krepšą prisikrovus :B . Maisto bent pradžiai ir kraiko kurjeris šiandien atvežė . O su mezgimu blogai... 

Atsakyti

Vardą jau išrinkot grožiui?

Atsakyti

Rinkom rinkom, nesusitarėm, nusprendėm, kai pamatysim, tada suprasim, kuris labiau tinka. Tada paklausiau šeimininkės, kaip dabar vadina. Teodoras  :wub: . Na, ir įkrito man tas vardas širdin  - gali būti Teo, Teodoritas ir pan. Tai aš už tai, kad toks ir liktų. Yra, kas nori rinkti papildomą antrą vardą. Bet kuriuo atveju turės milijoną pravardžių :).

Atsakyti

Gražus vardas. Ir tinka :)

Vo. Klausmas dabar man iškilo - a darot katinam dantų higieną? 

Atsakyti

Gražus vardas Teodoras. Tai jau greit parsivešit,šeštadienį? Pamenu maži kol dar buvo Toresas ar Darla, tokie dundukai, smalsūs, visko išsigąsta, įdomu stebėti,kaip auga

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Vakar[/b!], 22:23