Su gimtadieniu, Niuma!!!
Dėkui visoms 🥰
Džiaugiuosi jus turėdama.
Kadangi gimtadienius daraus kas penkmetis, tai šįmet (kadangi nedarau) sugalvojau, kad bus du tortai - vienas man, vienas mano vyrams. Bu užsimaniau Napoleono. O anie nevalgo. Dažniausiai. Tik turiu blogą įtarimą, kad kai aš tai pagalvoju- jie pagalvoja kitaip 😂😂
Vakar per tą lietų prasiturškėm žalgirio baseine. Smagu ten, tik žmonių daug.
Niuma, su gimtadieniu
Linkiu, kad įsikūrimo reikalai eitų kaip per sviestą ir rastum laiko sau
Pagavom ryte laiko be lietaus ir net su saule. Nusikasiau jurginus ir kanas. Dar lapų pagrėbėm. Gaila tik kad žalių atliekų konteinerio nebeturim... Niekaip nesuprantam, kam gali prireikti svetimo konteinerio, kurį veža tik pagal atskirą sutartį.
Pavogė konteinerį?
Gal kas norėtų ir mano 4 medžių lapus sugrėbt
Aš šiandien kažkokia be vietos... gal tas persuktas laikas, o gal tai, kad vakar išvažiavo mano senoji auto, lyg su dalele savęs atsisveikinau...nu žodžiu- nieko doro neveikiu, iš kampo į kampą kažką pastumdau ir tiek
niuma, sveikinimai gimtadienio proga!
Aš tai tvarkausi, tai virtuvėj sukuosi, ištisai skalbiu ir džiovinu, tarpuose katinu džiaugiuosi. Lankytojų laukiam
. Būtų gal seniai sūnus su drauge atvarę, bet gi vyras važiavo į sodą, ten ketino būt trumpai ir grįždamas parsivežt sūnų. Tai tiek trumpai buvo, kad iki šiol nėra
.
Bandysiu bent kiek ką nors pamegzt. Nes savaitgalis be pamezgimo - neįvykęs.
Katuk, aha tiesiog nuo gatvės dingo
Kad jau visur pridėjau fotkių, tai dar ir čia įdėsiu ![]()
Screenshot_20251026_163344_Gallery.jpg 418,33KB
0 Parsiųsta kartų