Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nieko rimto iš Temu nesu pirkusi. Tik visokias fintikliuškes, apie kurių egzistavimą net nežinojau, kol ten nepamačiau :D. Kilimo net nerizikuočiau. Bijočiau, kad ir faktūra, ir kvapas neatitiks lūkesčių. Nes kiek teko matyt tekstilės iš ten (kažkokį 1 skudurą buvau pati užsisakius, dabar bernai sudurniavo, ant juoko nesąmones pirkdami), tai tik pinigų metimas į balą. Bet man nei vieno kilimo ir nereikia. Kuo mažiau dalykų, kurie renka dulkes - tuo geriau mudviem su dukra (alergiukės).

Katuk - gaila :(. Linkiu, kad bent nebūtų taip, kad iš tiesų tektų atkentėt  :4u: . Kartais pasidžiaugiu, kad mažai giminių, su kuriais bendraujam, turiu. O su kuriais bendrauju - netenka kentėt. Aplankėm šeštadienį vyro 2 tetas ir dėdę - jau visi galudieniai, kai kas vos juda. Bet tokio gerumo ir šviesumo, ir dosnumo žmonės  :wub: . Įtariu, kad kai kuriuos gal ir paskutinį kartą mačiau - ir tik katino dėka. Nes pastaruoju metu man vis nelikdavo vieto mašinoje važiuojant pas vyro gimines.  Visąlaik važiuoja su tėčiu mano dvimetrinis, kuris labai mėgsta visus gimines lankyt, tada vyro mama ir brolis, na, ir dar sesė arba sesės dukra įsiprašydavo. O bagažinė turi būt tuščia, kad tilptų daug gėrybių parsivežt :). Tai šįkart sesės mergaitę teko išprašyt iš ekipažo.

Atsakyti

aš iš Temu pirksiu tą mezgimo schemoms magnetinę lentelę, nes kartais prireikia. virbalams su valu susidėti tokiį dėkliuką. ir visokių šūdniekiukų...

ai, dar katinams gertuvę tą gal, Luknės katuliai apsidžiaugs :) Nojui ledukams formelių visokių

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Šiandien[/b!], 11:16

Aš tai visus labai raginu nesiųsti į LT visokių šūdniekių, kurie tik sukelia taršą tiek juos panaudojus išmetant, tiek siunčiant. Be to dažniausiai tai yra pavogti dizainai. O ir šiaip skatiname Kinijos ekonomiką. Diskusijos nesiūlau, ačiū, kad išklausėte :) 

Atsakyti

Gadget, atsiųsiu vakare foto

Atsakyti

Liniuka - šiaip pritariu. Ir atsikandau visokias smulkmenas siuntinėtis. Bet jeigu kažko tikrai reikia, tai vis tiek skaičiuoju  - ar pirkti tokį patį kinišką daiktą LT už brangiau, ar parsisiųsti už pigiau.

Ai, o kalbant apie virbalų dydį, tai turiu dabar didžiausią Nr. 5, esu max Nr. 6 mezgus. Nekyla ranka pirkt tokius kuolus, kurių gal sykį kitą prireiks, o normalūs kainuoja brangiai.  Vat ir galvoju, gal Temu pasižiūrinėt kokių bambukinių "kuolų", nes matau, kad Žemaitės schemoje mažai akių, rekėtų stambiau megzt arba bus visai mažikė su mano mezgimu. 

Atsakyti

Ne diskusijai-šio bei to perku, bet ne didelius daiktus.

Kažkada siunčiausi kažkokį puspaltį, tai aišku, kad dydis neaiškus- rankos netilpo :D 

o visa kita... aš tos pačios nuomonės- parduotuvėse tie patys made in China daiktai 3-4 kartus brangiau kainuoja. Tai patriotiškumas biškį nustumiamas šalin. 

Pvz jau demonstravau prisukamų virbalų rinkinį-kokius 3 kart mažiau sumokėta. Kokybe nesiskundžiu. 

Beje, kažkur mačiau straipsnį, jog bus steigiamas vietinis Temu :D  nu tipo-pigu.lt :D​ 

Atsakyti