Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha skambinom, sakė paklaus vairuotojų. Pirmas atsakymas tai buvo - matyt nesusimokėjot :B​ 

Atsakyti

Kaip man patinka tos sodrios spalvos  :wub: . Tai dukrai jis bus? O mezgei nuo viršaus ar apačios? Nugara vienspalvė?

Liniuka turbo greičiu varo mezginius net pavydu  :B . Reikia bandyt kažką daryt, bet negaliu, kai prieš akis - nesibaigiantis serialas :).

Atsakyti

Greičiausiai. Man taigi per karšta iš trigubos moheros :B 

Mezgiau nuo apačios gabalais, nugara vienspalvė mėlyna. Mezgasi greitai, gi 8 nr virbalai. 

Atsakyti

8 ne nesu mezgusi….

Atsakyti

Niuma, su tavo diena! Daug laimės!

Vakar turėjo įvykti pabaigtuvės, bet uždarius moherio apačią adata, paaiškėjo, kad visgi reikėjo matematiką pasitelkti, o ne iš akies. Šiandien išardžiau visus 5 cm dvigubos moheros gumytės. Pagalvojau, kad turėtų būti labai sunku perfekcionistams gyventi. Vienoj pirtyj pradėjau, kitoj, turbūt, užbaigsiu. Taip, jei viskas bus gerai su sveikata ir nuotaika, planuoju prisijungti.

Man labai įdomu bus stebėti, kaip Restar lauks anūkų. Linkiu, kad katiniukas būtų tik džiaugsmas be jokių nemalonių išdaigų ir rūpesčių.

Atsakyti

Labas rytas,

Oficialiai pareiškiu, kad būsiu bombinė močiutė. Kada nors.

Vakar gavau pirmą pakvietimą sveikint draugų rato tekūtę - kursiokės dukra išteka kitiemet rugpjūtį. Kursiokė už mane jaunesnė pora metų ;) O dukrai jos dabar 23 :) 

Klausimėlis - esat pirkę kilimų iš TEMU?

Megzti laiko daug nebuvo, bet dar taip staigiai nebuvau atvažiavus į Kauną - važiavom su seniai matyta drauge į Ingos koncertą, praktiškai tik laba diena viena kitai pasakėm, ir traukinys jau į Kauną teleportavosi.

Man Kaune geresnės parduotuvės, o apie pardavėjas išvis tyliu. Tobulos! Tai va, nugriuvau ir atsikėliau nuo vieno aromato. Pavyko nenupirkti, bet teks grįžti…

Laukiu TEO reportažo 😍🥰😍

Atsakyti

Ooooo žada būt smagi pirtis :) Ir gausesnė, nei planuota. Gerai, kad jamėm ankstesnė vietą- tiesiog traukos vieta. 

Atsakyti

O aš deja, nebūsiu pirtyje :cry2: 

buvo sužibus vilties kibirkštėlė, bet tų giminaičių su gimtadieniais daugiau nei galvojau. Ir dar su jubiliejiniais. Tai teks biškį į kitą pirtį varyt. Atkentėt taip sakant

Atsakyti

Gaila, Katukai. Būtų smagu pasimatyt.

Gal pavasarį į Rygą pavyks?

Atsakyti

Sveikos,

kai JurgitaK parašė, tai net apmąsčiau  :hmm: . Nežinau, kaip realiai bus, bet dabar galvoju, kad kai bus anūkų, tai jie turės savo tėvus. Norėčiau imti pavyzdį iš savo anytos ir nesikišt. Ką nors su meile numegsiu turbūt - jei spėsiu :), pinigų gal duosiu, jei turėsiu, bet visa kita - gi tėvų rūpestis - maitinimas, sveikata, auklėjimas. Jei atveš man tuos anūkus, tai bus džiaugsmo po vaikiškus spektaklius, koncertus vėl vaikščiot, visokias vietas lankyt, kur vaikus vedžiojom :). Biškį pasigendu šito. O katinukas - taigi mano išsirinktas vaikas ir atsakomybė visiška kasdien  :wub: . Kad zbitkų nedarys - neturiu iliuzijų, jau skraido kaip raketa ir užlipa, kur nereikėtų. Bet meilybių meilybė ir švelnybė - visus myli, draugiškas, pas visus ateina pasimurkt - pasaka, ne katinukas, tokio nesu turėjus. Ir maistelį prabangų pradėjo valgyt, nes taip ir neleido sąžinė pirkt to iš Maximos, kuriuo jį šėrė, kad daryčiau palaipsnį perėjimą. Tieisog negalėjau. 

Vakar šiaip ne taip sugebėjau pasiimt mezginį ir ėmiau raštuot usnines kojines Onopordum. Bet žlugo iliuzija, kad vyrui jas mezgu. Kad pati bent tilpčiau. Akių skaičius 72 ir 2,75 virbalai, kokiais kojinių, net žakardinių nesu mezgus, bet raštai daro savo. Vyrui teks kitas išrinkt.

Atsakyti

niuma, tu pasižiūrėk, pro kur planuoji važiuoti pirtin, kur man su gariūnų terba pas tave įšokti reiks :D

artėja pirtis, smagu. Reikia iki tol kokio mezginio lygaus, kad per plepesius po to nereiktų ardyti

nusipaišiau Žemaitės galvą, apie skarelės raštavimą galvoju. Šiandien su Čiurlioniu darbe, iščiupinėta, apžiūrėta

Atsakyti

Restar, kaip smagu ta draugystės pradžia ir kad katinėlis lengvai adaptuojasi :wub: 

Likau šian iš namų dirbt. Vakar lygioj vietoj taip pradėjo skaudėt vieną klubą, kad vos per kambarį pereinu :B Kokia nesąmonė :B 

Atsakyti