Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, mes tave pralinksmintume - argi yra buvę kitaip?  Aš būsiu pikta, jeigu mm prasidės ant pirties vėl... Nes jau taip noriu šiemet padalyvaut ir pirty, ir kubile. Teoriškai turėjo spėt prasidėt ir pasibaigt, bet neprasidėjo dar :(. Jeigu neprasidės visai, aišku nepykčiau.

Geležį superduper gerai sutoleravau. Dabar lauksiu stebuklo už 169 eurus :D. Bent pusę met gal turėčiau kaip ant sparnų skraidyt. Bet nemažai tokių kaip aš vis eina... 

Atsakyti

Man yra tragiška pilnaties pradžia ir norėčiau ką nors priplot :oh:

Tai kažin ar būtų protinga važiuot pirtin :D  geriau tegul vyro giminė kenčia

O, o papasakok daugiau!

Aš buvau pas mamą ir kartu - nuotolinėj konferencijoj. Biškiuką prisipirkau kontrabandinių  kvepalų ir aukštakulnių darbo vakarėliams (think Anna Klein in dažytas gepardowas kailis, 12 cm gražiam sėdėjimui), esu primaitinta ir palepinta dviem mėnesiams į priekį, ir net nuvyniojom siūlus (4 gijos) bei praardėm megztuką. Mama salė, tas buvo megztas dienoms ilginti. Pritariu.

Atsakyti

Aš matyt jungiuosi piktumu prie Katuko. Vakar Ainavą plojau, šiandien dadėjau.  Valytojų darbą skaičiuoju minutėm, ir dar kad ką nors veiktų pasižiūriu, užknisu juodai. Patys prisidirbo. 

Atsakyti

Tai nėr ką plačiau. Tiesiog kažkoks bičių avilys ar turgus, kur kažką aiškinies, bet nei vienai pusei neaišku. Ir dar kompas bajerius krečia. Ir dar anytos gimtadienis.. ir dar kažkas, ką jau pamiršau :D 

tIesiog nebekontroliuoju kasdienybės, tas žiauriai išbalansuoja. O ką daro išbalansuotas žmogus? Kandžiojas.Nu negi mušies :D 

Ai, praeis.

O jei nepraeis iki šeštadienio-būsiu papiktinta giminės (ne savos) baliuke. Per kurį nuplaukė mezgėjų pirtis. :B​ 

Atsakyti

Vyrs man sako- nesisteng visko kontroliuot. Ypač, kas nesukontroliuojama. Pačiai mažiau gavą skaudės. Ir aplinkiniams.

Pvz pas mane vis dar deda rekuperaciją. (Gerai, kad vyras namie - pusę pats daro 🤐😵‍💫)..

Šnd gręžė vienu metu dviejuose kambariuose. Kadangi reikėjo dar Gytį į polikliniką vežiot- dirbau iš namų. Telefonu kalbėjau lauke, nes viduj - neįmanoma girdėt.

Mano miegamasis kažkoks toks dabar:

Priedas  Messenger_creation_BCDA5EBC-BE5D-4C9E-9665-960D3BBEC767.jpeg   269,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mėnulį matėt?😀

Man nuotaika normali. Pasportavau. Einu pradėt naują mezginį Sailor light tik ilgom rankovėm.

Atsakyti

Vakar mėnulio nematėm. Bo nes buvo apsiniaukę :D šiandien dieną matėm tik saulę.  o apie pilnaties poveikį pirmam poste parašiau. Nu arba galvojau, kad rašau :D 

Niuma-stiprybės. Ir tai praeis.

Atsakyti

Aš šeštadienį namo po Vėlinių važiavau ir į pilnėjantį mėnulį spoksojau. 

Atsakyti

Nemačiau mėnulio. Diena tokia graži buvo, bet tik pasivažinėjau. Dėl to gero oro ištempiau 2 šeimos narius šunų pavedžioti, bet pačiai juokinga, nes tos saulės nebeteko matyt, tamsoj pasivaikščiojom. 

Atsakyti

Pirmadienį pradėsiu mokytis šokti tango.

Konferencijoje pamačiau rolę model: 70 metę Harvardo profesorę Lynda Gratton. Wau. Puiki.

Atsakyti

Kokia konferencija? Mes svarstėm ją kviesti į savo konferenciją per pažįstamą profesorių. 

Atsakyti

Thinkers50

Atsakyti