Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Smalsute, msn visokios paauglių knygos patinka, kai norisi šviesių - Poliana, Anė iš Žaliastogių ir kt., Heida, Mažoji princesė, Mes Varnų saloje, Paslaptingas sodas, Karas, išgelbėjęs man gyvenimą ir Karas, kurį galiausiai laimėjau ir kt. 

Reikia kažką pasiimti skaityti, kol ryt leisiuosi geležį. Man įtartinai skamba tas suleidimas per 45 min, kai.prieš kelis metus leido kelias valandas. Tikiuosi, nebus kokio anafilaksinio šoko, kaip Ristinai buvo...

Važinėjimas šiandien buvo.pragariškas, vuenu metu net gailėjsusi išvažiavusi. Bet paskui nesigailėjau. Pamačiau tetų, dėdžių, pusbrolių/pusseserių. Tetos tai neatpažinau nei vieno bruožo. 

Grįžus po 15min išvariau į kiną su kaimyne, pažiūrėjom "Irena". 

Atsakyti

Labas rytas, 

Šiandien nuo 4:40 darbe 😁

Sesę su mama į oro uostą nuvežiau ir neapsimokėjo jau namo sukt. 

Vakar pradėjau Kanovičiaus Miestelio romansą. Labai patinka 🙂

Budinti knyga bent kartą per metus - Mes Varnų saloje 🥰 tuoj mintinai mokėsiu🤣

Restar, ar patiko filmas?

Atsakyti

Smalsute, msn visokios paauglių knygos patinka, kai norisi šviesių - Poliana, Anė iš Žaliastogių ir kt., Heida, Mažoji princesė, Mes Varnų saloje, Paslaptingas sodas, Karas, išgelbėjęs man gyvenimą ir Karas, kurį galiausiai laimėjau ir kt. 

Reikia kažką pasiimti skaityti, kol ryt leisiuosi geležį. Man įtartinai skamba tas suleidimas per 45 min, kai.prieš kelis metus leido kelias valandas. Tikiuosi, nebus kokio anafilaksinio šoko, kaip Ristinai buvo...

taip,pagal naujas rekomendacijas , geležį reikia skiesti mažesniu kiekiu skiediklio ir kuo greičiau sulašinti, nes ilgai lašinant skyla ta geležis ir daugėja alerginių reakcijų

Atsakyti

O, matai kaip. Įdomu, ar nepykins, nes vos greičiau paleisdavo, tai truputį pykino. Kaina to Monofer kosminė, ypač, kad 1000 ten kažko lašins, tai labai daug tikiuosi, bet ir bijau biškį. Mane nuo minties apie skystą geležį ima pykint - labai laki fantazija...

Irena patiko. Niekada nesu buvui kine dokumentiniame filme. Po to, kai sūnus mokėsi medijų klasėje, pats kūrė dokuemntinį filmą, mačiau dokumentinį apie jį (sukūrė tas nusižudęs klasiokas...), tai kažkiek kitaip į juos žiūriu ir vertinu. Daug įdomiau dabar.

Mes Varnų saloje  :wub:  - senokai skaičiau, reikia pasiimti, mano TOP 3 gyvenimo knygų. 

Atsakyti

Limit, ankstyva tu šiandien. Ir galima tokiu metu pas tave darban papulti? Pas mus tai anksčiausiai 7,30 ir 16,45 visi jau skirstosi, ilgiau nepabūsi.

Kryžiaus keliai gauti vietą pas reabilitologą. Nepavyko šiandien, ot tvarka...

gera žinia tik ta, kad gavau dviejų moherinukų su kaspinais užsakymą, gražių levandinių spalvų, tai nusibrūžinsiu šeštadienį ryte ir pirtin atsivešiu surinkinėti išnaras. 

Kelintą mes renkamės šeštadienį?

Atsakyti

Gal reikia chatą susikurt? Restar, tu visas dalyves žinai?

Atsakyti

Pas mus galima kad ir visą parą dirbti, jei labai norisi 😁 Postas apsaugos vienas, praeini ir gali jau kur nori viduj varyt. 

​Kaip vilnietės važiuojat į pirtį? 

Atsakyti

Aha, reikia sukurti chatą. Kai sėdėsiu su lašine, gal tuo užsiimsiu. Bet nesu tikra, ar visas žinau, nes žinau tik tas, kurios pervedė avansą :).Niuma čia džiaugėsi, kad bus daugiau nei planavom, tai gal ji ką daugiau žino, negu aš :). Būna gi visokių partizanių. Tai ten ir dėl važiavimo pasitarkim. O kada atvažiuoti - paklausiu Giedriaus, pirmą sykį aš užsiimu tuo :).

Atsakyti

Kas buvo ant klaustukų - reikalai kiti supuolė. Pvz kaip Katukui. Irgi buvau mintyse įtraukus :) 

Atsakyti

koks dailus Eugene scarf
IMG_6152_medium2.jpg?webp=0

Atsakyti

Man yra tragiška pilnaties pradžia ir norėčiau ką nors priplot :oh: 

Tai kažin ar būtų protinga važiuot pirtin :D  geriau tegul vyro giminė kenčia

Atsakyti

katuk,iki šeštadienio dar išsikvėpsi ;)

Atsakyti