Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Prieš 27 metus jokių rūbelių ankstukams nerengdavo. Gulėdavo po gaubtu tik su pampersu ar palute, pirštinytėm ir kojinytėm. Po gaubtu kaip šiltnamy-šilta.  Va kojinytės tai tikrai buvo kandančios, kad stimuliuotų kraujotaką tipo. Ir dar būdavo toks daviklis-plaktukėlis ant kojyčių. Kai pamiršta kvėpuot, tai pastuksendavo. 

Tai manau, ta medicina tikrai nestovi vietoj, matyt kokie nauji atradimai su tom liemenėm. Bet kai daugkas toj grupėj apie sagutes rašo liemenėms, tai man labai norisi pirštu pasukiot palei smilkinį. Tie vaikiukai kilograminiai plius minus, jų odytė toookio plonumo, jokio riebaliuko nėra ant kūnelio, bet koks gumbelis spaudžia.... man net šniūriukas atrodo per grubu... na, bet nemoku mandagiai parašyt, o nemandagiai nenoriu :D 

Beje, tam baliuke buvo moteris, kuri prieš 28 metus pagimdė 600 gr kūdikį!!! Mergaitė išgyveno. Istorija ilga, sunki, įspūdinga ir tuo laikotarpiu išvis unikali. Tikrai ne iki mezgimo tokioms mamoms..

Atsakyti

Katuk, aš klausiau apie sagutes, nes mačiau foto ir su sagutėm. Tai man atsakė, kad sagutės gali odelę pažeisti, turi būti raištukai iš išorės.

Atsakyti