Gadget genai genai
nu ir truputį meilės
Olaiva nu supratau. Reik pasilikt savaitę man tada tam užtrauktukui
Qqte, labai fainas ir nešiotinas megztukas
Olaivos lašinys irgi gražiai ir greitai važiuoja
Dar praleidau nepakomentavus Restar aukštojo pilotažo kojines
Aš turbūt greičiau megztinį numegzčiau negu tokią juvelyriką
O aš vakar paįvairinimui pasičiupau visokių atliekėlių ir pradėjau Onefashionablesweater. Kaifas kaip smagiai spalvos dėliojasi
Dar taip nebuvo, kad tris mezginius vienu metu ant virbalų turėčiau
Oho, Olaiva, nebedaug jau liko! Ypač, kai sunkiausia dalis padaryta
. Mano jaunuolis irgi panašiai laukė megztuko ir dabar labai džiaugiasi ir jau užsiminė atsargiai, kad po kurio laiko norės ir antro
.
Qqute, puikuolis, kaip ir viską, ką mezgi, bet šitie golfukai tavo - tobuli ♥. Parodyk ne tik paskutinį, bet ir kitus
. Pati sau niekaip nieko nepradedu, tai smagu nors į kitus pasižvalgyt.
Vakar pamezgiau kažkiek šaliko, tai prisidėjus prie savęs - atrodo kaip pusė megztinio jau numegzta (visa viena dalis), visai vakare pasiėmiau Cardiff kašmyriuką, anytai skarukę pradėjau - vieną kamuoliuką ir sumezgiau, kažkaip stebuklingai greitai tas siūlas mezgasi. Aišku, kamuoliukas 25 g
. Mezgu paprastą va šitą: https://myfavouritet...rf-no-4-english .
Vakar jaunimas lankėsi svečiuose, tai kažkoks siaubas, nežinau nei ką daryt, atrodo abu baisiai, susivarę visai... Panelę guldys į kitą ligoninę, neaišku tik kada, kviečiu saviškį pargrįžt namo, kad bent ant akių būtų, nes savijauta nepavydėtina, pamačiau vėl supjaustytas rankas... Spaudžia man ir smegenis, ir vidurius, ta begalinė empatija ne į sveikatą, ir nežinau, kaip jiems padėt...