Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqtės antras sijonas. Dailus 🤩

Priedas  Messenger_creation_4ECF860D-B050-4788-A1F9-3CD459CD33DE.jpeg   159,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, gali parodyt (gali ir privačiai) kokį powerbanką pirkai? Man skubiai poros reikia į kelionę, o aš nenutuokiu kokie ten geri.

Atsakyti

Katukai aš ten pati ieškojau ieškojau vieną paėmiau bet nelabai buvo. O tada pardavėjos visą krūvą pririnko pahal dydį spalvą ir pageidavimus. Tikrai buvo iš ko rinktis

Atsakyti

Šitas antras labai mano skonio! Eisiu pirmadienį pračekint. Nors dažnai mano dydžio jau nebebūna...

Atsakyti

Kur tą languotą pirkai ,qqte?

Labai dailus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Vakar[/b!], 20:56

Nujaučiu, bus sektos atpažinimo sejuonas!

Atsakyti

Nu labai faini sijonai! Marli ir aš kartais randu ką apsirengt. Tą juodą atimčiau! Jaučiu, nebus dydžio.... O kiek kainavo?

Jurgitak, atsiunčiau, kokie man pasirinkimai buvo atsiųsti.

Su dukterėčia apšnekėjom dovanas, tai netikėtai, bet eisim į Katarsio koncertą sausį ... mano norum( dovana jai). Man tas jaunimas virpina manęs 16-17-metės stygas, tik nebūčiau sau pirkus vienai. O aš irgi žinau, ka gausiu, nes kitas mano Kalėdų senelis neketino man to pirkt :)

Jau taip pavargau nuo bendravimo savaitės gale....

Eisiu kokią eilutę pamegzt.

Atsakyti

Persimezgiau jau,gana  :unsure: liko manau du matkiukus sumegzt ir bus gatavas megztukas-dovana. Kitą savaitę jau dėsiu dėžėn, į šiugždantį popierių :)

Šiandien knygyne kelias knygas nusifotografavau, grįžusi bibliotekose užsirezervavau. Perku tik foto albumus, mezgimo kai kurias ir apie tarpukarį

Atsakyti

Restar te ne juodas o šokoladinis. Dėl dydžio nžn man padavė kitų nežiūrėjau. 75 kažkur kaina

Atsakyti