Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Radaau. Du net. Paėmiau vieną bet noriu grįžt antro. Db reikia batų  :D​ 

Parooooo

Užjaučiu Restar. Nepritaikyta masinė pramonė puikioms išlaikoms moterims.

Katuliui visa tai GALIMA kailio žvilgėjimo tikslais. 

Atsakyti

Labas. 

Labai gražiai mezgat  - visos, kurios čia paskutiniu metu rodėsi.

Ir iš likučių, ir iš kašmyrų, ir pūkuotus, ir su karoliukais....

Net atsidariau Mano siūlus, pažiūrėt tų kašmyyrų, bet greit uždariau, nes pagalvojau, kad  vis tiek nelabai mezgu, o siūlų galybės. kažmyrų pati nelabai mezgus, tik vieną iš rogutinio.  Netgi turiu kokio tai kinietiško, bet vis tiek nepabandau. Aišku turbūt ten koks niekalas, bet  spalva graži. Per labai ilgą laiką turiu vieną niekaip nepabaigiamą megztinį, o paskutiniu metu numezgiau kojines iš 6gijo kojininio siūlo ir vieną bakktusą, dukra savo draugei išprašė. 

Bet šiemet vėl nešioju viename swape gautą, man atrodo, kašmyrinį  armonikos kaklą. Tada kai gavau buvau sukūdus ir turėjau žalią striukę, prie kurios tiko, o paskui labai greit tą striukę išaugau. O šiemet vėl turiu žalią. Tai nors tiek kašmyru pasidžiaugiu.

Dėl skalbimo mašinos prijungimo, tai jei jau buvo mašina, tai man atrodo gi labai paprasta - atsukai seną ir prisukai naują. Bent jau aš kai keitėm, tai suvadovavau savo sūnums, kad jie stipresnėm rankom prisuktų. Nors tie spyriojosi iš pradžių, kad nemoka, tai rodžiau kur kas ir prisuko.

Atsakyti

Dėl skalbimo mašinos prijungimo, tai jei jau buvo mašina, tai man atrodo gi labai paprasta - atsukai seną ir prisukai naują. Bent jau aš kai keitėm, tai suvadovavau savo sūnums, kad jie stipresnėm rankom prisuktų. Nors tie spyriojosi iš pradžių, kad nemoka, tai rodžiau kur kas ir prisuko.
Pasirodo skalbimo mašiną pasijungt daug paprasčiau, negu lempą perkabinti. Nu gyveni ir mokaisi :) Liko du matkiukai sumegzt Nojaus lašinio  :lietuva:

Ryt būsiu9-17 val seminare apie perdegimą su psichoterapeute. Kažin kol kalbės,jeigu aš su mezginiu nueičiau? Nu baisiai nepratus tik klausyt, nerimas mane kažkoks ima :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 12 gruodžio 2025 - 17:22

Labos

Kiek gražių mezginių prirodėt... :wub:

Olaiva, gal psichoterapeutė nepsichuos mezgančią pamačius? :) Verta pabandyt mezginį pasiimt.

Qqutės sijonus (ir pirktą, ir planuojamą pirkt) smalsu pamatyti. :) Man sijonų niekada ne per daug. :rolleyes:

Tik kai pradėjot kalbėt, supratau, kad swapo nebėr. :unsure: Faina tradicija buvo.

Pradėjau kojinę iš alpakos likučių megzti. Jei pavyks, bus tokios išeiginės dovanų. Jei nepavyks, po namus suvaikščiosiu. :D

Sophie pabaigiau, išskalbt reikia.

Pilką suknelę pradėjau siūti, dar kaklo apdaila liko.

Dar kada norėčiau žakardus išmokti ir va tokios kažkokios suknelės. Čia tai AI, nu bet idėja maždaug tokia. Priedas  IMG_9575.jpeg   177,84KB   0 Parsiųsta kartų   Aišku, su mano mezgimo norų eile tai nebent kitą žiemą bandyčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 12 gruodžio 2025 - 17:52

Tas kurį pirkau Priedas  Screenshot_20251212_175309_Gallery.jpg   111,44KB   0 Parsiųsta kartų 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 gruodžio 2025 - 17:54

Beje megztukas iš tų paskutiniausių kašmyriukinių

Atsakyti

Kito neleidžia pridėt sako per didelis failaw. Bet modelis panašus tik ilgesnis pilkas ir languotas

Atsakyti

Gražus šitas :wub: Kur pirkai?

O šitas megztukas iš trijų gijelių?

Numezgiau kūdikio kepurytę, bet pamatuot tai neturiu ant ko, jau nebepamenu, kokios tos galvelės.

Bet taip smagu likutinius siūlus sumezginėt, kad dar ir vyrišką kepurę iš likučio pradėjau. Bet reikia gal Restar patarimo paklausyt ir nemegzt tiek... O tirpsta ne dėl B, čia ta neoperuota ranka, reikia prisiruošt...

Atsakyti

Jo čia tas iš LP trijų gijų. Mezgiau 3,5 virbalais ir beveik norėjos storesnių.

Sijonas iš CUP 2 aukšto. Lyg marli vadinas pardė

Atsakyti

Qqte-o kojinės kokios!

Sijonas neblogas, gal ir nešiočiau :D 

Marli? Mėgstama pardė :D  šį bei tą turiu iš ten. Ir jo-buvau pamiršus, kad ten sijonų būna

Atsakyti

Parooooo

Užjaučiu Restar. Nepritaikyta masinė pramonė puikioms išlakioms moterims.

Katuliui visa tai GALIMA kailio žvilgėjimo tikslais. 

pataisiau

ant aukštesnio žmogaus rūbai dailiau atrodo

kaip manot, kodėl manekenės aukštos??

Atsakyti

Lietuti, tau tiktů! QQTE, labai dailiai suderinai 🥰 Spalvų kontrastas išryškina laibą liemenį 

Atsakyti