Radaau. Du net. Paėmiau vieną bet noriu grįžt antro. Db reikia batų
Parooooo
Užjaučiu Restar. Nepritaikyta masinė pramonė puikioms išlaikoms moterims.
Katuliui visa tai GALIMA kailio žvilgėjimo tikslais.
Labas.
Labai gražiai mezgat - visos, kurios čia paskutiniu metu rodėsi.
Ir iš likučių, ir iš kašmyrų, ir pūkuotus, ir su karoliukais....
Net atsidariau Mano siūlus, pažiūrėt tų kašmyyrų, bet greit uždariau, nes pagalvojau, kad vis tiek nelabai mezgu, o siūlų galybės. kažmyrų pati nelabai mezgus, tik vieną iš rogutinio. Netgi turiu kokio tai kinietiško, bet vis tiek nepabandau. Aišku turbūt ten koks niekalas, bet spalva graži. Per labai ilgą laiką turiu vieną niekaip nepabaigiamą megztinį, o paskutiniu metu numezgiau kojines iš 6gijo kojininio siūlo ir vieną bakktusą, dukra savo draugei išprašė.
Bet šiemet vėl nešioju viename swape gautą, man atrodo, kašmyrinį armonikos kaklą. Tada kai gavau buvau sukūdus ir turėjau žalią striukę, prie kurios tiko, o paskui labai greit tą striukę išaugau. O šiemet vėl turiu žalią. Tai nors tiek kašmyru pasidžiaugiu.
Dėl skalbimo mašinos prijungimo, tai jei jau buvo mašina, tai man atrodo gi labai paprasta - atsukai seną ir prisukai naują. Bent jau aš kai keitėm, tai suvadovavau savo sūnums, kad jie stipresnėm rankom prisuktų. Nors tie spyriojosi iš pradžių, kad nemoka, tai rodžiau kur kas ir prisuko.
Dėl skalbimo mašinos prijungimo, tai jei jau buvo mašina, tai man atrodo gi labai paprasta - atsukai seną ir prisukai naują. Bent jau aš kai keitėm, tai suvadovavau savo sūnums, kad jie stipresnėm rankom prisuktų. Nors tie spyriojosi iš pradžių, kad nemoka, tai rodžiau kur kas ir prisuko.Pasirodo skalbimo mašiną pasijungt daug paprasčiau, negu lempą perkabinti. Nu gyveni ir mokaisi
Ryt būsiu9-17 val seminare apie perdegimą su psichoterapeute. Kažin kol kalbės,jeigu aš su mezginiu nueičiau? Nu baisiai nepratus tik klausyt, nerimas mane kažkoks ima
Labos
Kiek gražių mezginių prirodėt... ![]()
Olaiva, gal psichoterapeutė nepsichuos mezgančią pamačius?
Verta pabandyt mezginį pasiimt.
Qqutės sijonus (ir pirktą, ir planuojamą pirkt) smalsu pamatyti.
Man sijonų niekada ne per daug. ![]()
Tik kai pradėjot kalbėt, supratau, kad swapo nebėr.
Faina tradicija buvo.
Pradėjau kojinę iš alpakos likučių megzti. Jei pavyks, bus tokios išeiginės dovanų. Jei nepavyks, po namus suvaikščiosiu. ![]()
Sophie pabaigiau, išskalbt reikia.
Pilką suknelę pradėjau siūti, dar kaklo apdaila liko.
Dar kada norėčiau žakardus išmokti ir va tokios kažkokios suknelės. Čia tai AI, nu bet idėja maždaug tokia.
IMG_9575.jpeg 177,84KB
0 Parsiųsta kartų Aišku, su mano mezgimo norų eile tai nebent kitą žiemą bandyčiau.
Tas kurį pirkau
Screenshot_20251212_175309_Gallery.jpg 111,44KB
0 Parsiųsta kartų
Gražus šitas
Kur pirkai?
O šitas megztukas iš trijų gijelių?
Numezgiau kūdikio kepurytę, bet pamatuot tai neturiu ant ko, jau nebepamenu, kokios tos galvelės.
Bet taip smagu likutinius siūlus sumezginėt, kad dar ir vyrišką kepurę iš likučio pradėjau. Bet reikia gal Restar patarimo paklausyt ir nemegzt tiek... O tirpsta ne dėl B, čia ta neoperuota ranka, reikia prisiruošt...