Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, mačiau žieminių sijonų Massimo Dutti.

Atsakyti

City bandyki

Atsakyti

Sveikos,

Mano lango grožiai periodiškai nualpsta nuo savo grožio ir vis turiu atgal priklijuot :D Tikiuosi, kitais metais jau turėsim kokius nors karnyzus ir bus lengviau puošti aplinką.

Mezgu, buriu, skaičiuoju - užteks ar ne turimų siūlų. Ar teks dar kokį kamuoliuką atnaroms nusipirkt.

Aaa, tiesa, aną dieną išgirdau megztuko idelaus ilkio apskaičiavimą pagal ūgį. Bent jau man- atitinka. Ūgį dalini iš 8,  daugini iš 3 :) 

Šįmet per greitai eina prieškalėdinis laikas. Kažkaip tos šventės ant nosies, toks jausmas. 

Atsakyti

LIniuka  :4u: . Gal kokios B grupės vit trūksta irgi? Ar ne Niuma buvo minėjus apie tai? Man, būdavo, tirpdavo kasnakt rankos, galvojau, normalu, nuguliu. Aišku, nereikėdavo valandos, kad atitirptų niekada. Bet dabar visai netirpsta jau senokai. Aišku, tu gal ir persimezgi, stabdyk arklius :D. Mažai mezgu, tai ir rankos sveikos, va :).

Smalsu, kokias dovanas numačius? Mano 3 vaikams visos atėjo (D -powerbankas, vintage laikrodis, didelis alyvuogių stiklainis, V - auskarai ančiuviai, pakabukas kažkoks - iš atsiųstos jos nuorodos, kūno pienelis; S - 3 dalis Van Helsing komiksų, kažkoks minkštas baibokas iš tos pačios serijos; L - bus skalbyklė, bet dar nėra) vyrui tapkių nebaigiu niekaip, turbūt atsargai, dar ir nupirkti normalias nupirksiu, dar knygos nori vienos. Aš siūlų nepaprašiau, tikrai žinau, kad vėl kažką gausiu iš Occitane. Turbūt tą patį, ką ir pernai :D.

Gadget - kokį chorą pasirinkai?

Aš irgi džiaugčiausi ilgu trapecijos ar A formos (nžinau, kaip tiksliau pavadint) vilnoniu sijonu. Ne plisuotu :). Ar ne LIniuka pernai pati pasisiuvo?

Atsakyti

Aš nebemoku nešiot sijonų :B  o ir pirkti tikrai nieko nėr. Siuvimui prabangi medžiaga nuo pernai guli :D 

pernai mano kolegė labai fainą kostiumėlį yr papirkus iš Massimo d. Ilgas tiesus sijonas ir toks a la džempas/palaidinė. Toks tipo trikotažas šiltas. Jai gražiai atrodo, o aš tai biškį melžėja būčiau :D 

Mango dar kažką mačiau neseniai

Vakar tiesiog tūpai praskrolinau :B rozmarino aprašas atspausdintas :D  siūlai susukti. Nu tik susikaupt ir pradėt liko.

dovanos. Beveik visiem supirktos ar numatytos. Vienam vaikinui tik pastrigus esu.

Man-naujas džiovintuvas.

Vyrui-plaukų kirpimo mašinėlė

Uošviui-nosies plaukų skuteklis :D 

Anytai-kvepalai (pati užsimanė) :D 

eks užsieninei dukrai su draugu-ikėjos čekis

Vietinei dukrai-visokių bezdeluškių-tapkės, kosmetinė, gal plaukų tiesintuvas, nes prie tų pirmų prietaisų gavau dovanų :D 

O vat jos vaikinui ir pastrigau... 

Atsakyti

Aaa, tiesa, aną dieną išgirdau megztuko idelaus ilkio apskaičiavimą pagal ūgį. Bent jau man- atitinka. Ūgį dalini iš 8,  daugini iš 3 :)

Oho, įdomi teorija, reiks pasimatuot. O tai nuo kurios vietos tas ilgis matuojamas? Nugaros viršuje ar peties? Nes man tai tas kalusimas karts nuo karto iškyla.

Atsakyti

Bet tai pagal ūgį kažj kiek tikslu. Pvz pas vieną kojos pas kitą liemuo ilgesnis nors to pat ūgio ir visai skirtingai atrodys tokio paties ilgip megztukas. Nu bet einu paskaičiuosiu

Atsakyti

Ne. Gavosi 60. Pats baisiausias ilgis ant manęs

Atsakyti

Bet tai pagal ūgį kažj kiek tikslu. Pvz pas vieną kojos pas kitą liemuo ilgesnis nors to pat ūgio ir visai skirtingai atrodys tokio paties ilgip megztukas. 

Bűtent!

Katuk, tai tam anam - kvepiančias žirklės kuriems nors plaukams ;)

O ko sijonų ir suknių nemyli? Man tavo tipažas atrodo suknioms friendly.

Atsakyti

Čia ne aš, o jos manęs nemyli :D 

Visų pirma-pardėse sijonų minimaliai. O ypač atitinkančių tipažą, sezoną, kokybiškų ir patogių. 

Pvz suknelės. Pilna tokių visai šiltų ir vualua-trumpom rankovėm :D taupo,  plę. Po paltu gal ir liuks, bet aš tai ofise visą dieną. Reiškia reikia dar ir ant viršaus kažko. Vėl galvos skausmas pritaikyk tinkamo pagal visus ten kriterijus: spalvos, proporcijos, faktūros, formos, plę..

Sijonai. Vėl taupymas-be pamušalų, kas reiškia lipimą aukštyn, susisukimą ir pan. nepatogumą. Arba kokie nors nu visai ne mano stiliaus-kas reiškia, jog viršaus rūbas netiks. Arba lauko rūbai.

Toliau-avalynė prie tų sijonų. Ne viskas, ką turiu-tinka/patinka. Ne viską galiu pakęst ant savo kojų. 

Man jau panašu atėjo laikotarpis-kai svarbiausia-patogumas. Turbūt ir į darbą tuoj su treningais eisiu :D 

Turiu keletą suknelių, ir kokį vieną sijoną :D  kai susikaupiu ir susiderinu viską prie jų-batus, paltus, tai ir apsirengiu. Bėda, kad to susikaupumo ir pritrūksta :D 

Atsakyti

Radaau. Du net. Paėmiau vieną bet noriu grįžt antro. Db reikia batų  :D​ 

Atsakyti

Katuką galėčiau cituoti beveik tip top, dar pridėkim mano ūgį ir kitus ypatumus - štai ir atsakymas dėl ko nenoriu eit į parduotuves nuo žodžio visai.  Ir, kaip patvirtino kolegė, tikrai ne be reikalo.

Prisipirkau maisto, pasportavau atsakančiai, lauksiu dukterėčios po darbo, tuoj pietausiu. Ryžikas nugriuvo miegot prie vandens bliūdelio, pavargęs nuo savo siautėjimų. Nepasotinamas - viską nori vogt. Jos maisto pilna, net  3 bliūdeliai, bet vyrui primynė ant sąžinės, gavo šmotą kalakuto, vis tiek turėjau traukti iš šiukšlinės, dar vogė varškę, sūrį, lašinius... Su juo tai jau tikrai niekada nebus liūdna :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 gruodžio 2025 - 15:39