Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Geri pvz užkrečiami :D 

Bandau blizgį atvest į protą. Waidaw irg patarė snigą arba kamerą nuo šėrimosi išbandyt.

Tarp kitko - po 3 dienų glostymo su lipniukuir prie tamsiai mėlynų džinsų - visai padorus vaizdas buvo. 

Priedas  Messenger_creation_8EB77932-238A-4F16-A851-7CC6F1DC118C.jpeg   75,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man vasarą įvyko nemaža peržiūra. Buvo 2 keliai - dukros spinta ir konteineris :). Nustebau, kaip jai tiko ir patiko kai kurie mano jaunystės rūbai. Pvz, suknelė 👗, kurią draugės vestuvėse prieš 16 m dėvėjau :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 sausio 2026 - 11:39

Kiti nesmirda :D 

Nešiau ir moherą, gal nieko neatsitiks :hmm: Apie kamerą, kuri suvaldo šėrimąsi irgi esu girdėjus. Dar viena influencerė rašo, kad kašmyrinius megztukus per vasarą šaldiklyje laiko. Šito tai nelabai suprantu :hmm:​ 

Atsakyti

Saugo nuo kandžių ir vagių, kol namie nebūna :).

Prasiėjau iki parduotuvės, sukaitau su savo žiemine amunicija. 

Pasiėmiau banko kortelę  :assa:​ . Nufotkinau pirštines, bet bile kaip 

Atsakyti

Klozeto vandens nuleidimo mechanizmas suremontuotas, verda bulvės su lupena, pasidariau raugintų kopūstų su skrudintų sezamų aliejum ir svogūniuku, bus karališki pietūs :)

Ieškosiu epikoj serialo ir eisiu moherinuką surinkinėti toliau.

Refliuksas žiaurus,per savaitę be streso kažin ar praeis...

Atsakyti

Restar, čia koks trečdalis turimų :B Pilnos lentynos, o apsirengt nėra ką :D​ 

ania?

Atsakyti

Olaiva, tavo vardą Sigutė’s paminėjau.

Jos studija tokia nuostabi!

Atsakyti

Olaiva, tavo vardą Sigutė’s paminėjau.

Jos studija tokia nuostabi!

Ką ten meistravai?

Atsakyti

Apšvieskit. Kokia nauda iš sniego vonių?

Atsakyti

Jurgitak: https://www.instagra...nBqMDczc3V5NzJ4

Atsakyti

Restar, tik ten nepaaiškinta, ką reiškia refresh. Sustiprėja, atgauna spalvas, dingsta ožio kvapas? Kas pasidaro?

Iš vaikystės pamenu tik, kad kilimus nešdavom daužyt ant sniego, bet kam tai darydavom tuo metu nerūpėjo, nes ir vasarą nešdavom ant specialių įrengimų kieme daužyt.

Atsakyti

Parsinešiau sabo megztinius, apsnigti visi  :D Bet nusipurtė visas sniegas, liko sausi ir kvepiantys vėju :wub:  Rytoj kaldrų eilė. Toms tai geriau šaltesnis oras, tada visokios dulkių erkutės žūsta. Na bet bent jau gaivumo gaus.

Baigiau Rozmariną :yahoo:​ 

Atsakyti