Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kalnų turiu ir į darbą ir iš darbo ir ne vieną. Bet kažkaip kur sniegas ten gerai. Bet kelias... Likę tik 0.,75 juostos. Tai jei nėr priešais mašinos variau prieš eismą.  

Ataskaitos priduotos, vertinimas praeitas. Ramu. Pasiėmiau dvi knygas ir palikau 🫥 viena Olaivos rekomenduota, kita apie Gucci šeimą. Žiūrėjau filmą per atostogas tai galvoju įdomu gal bus paskaityt. 

Tikiuosi sandelio neužpustys ir rasiu stalą🫢 jau mašiną išsitraukiau. Deliojuos žiūrinėju. Tai stalą parsinešt ir išsivalius užkurt. 

Atsakyti

Žiema, žiema… kaip fainą ją stebėt per šiltų namų langą. :) Tokia tikra - vaikystės. Rytoj gal reikės nueiti mašiną nukast.

Jei kuri turite nutrūkusių valų, ypač plonesnių, ir galvojat išmesti, parašykit, mielai priglausiu.

Atsakyti

Olaiva, iš ko tu nusprendei, kad ramu, taviškis nepašauktas? išvis nėra sąraše? Ar prie pavardės nenurodyta iki kada kur prisistatyti? Maniškio tik 2 draugeliams nurodyta, jam nieko. Bet tas gali pasikeisti. Dičkiui buvo nurodyta, bet nuėjo ir tik duomenis atnaujino. O gali vėliau būti nurodyta. Bet greičiausiai, kad pakaks savanorių.

Rašo "karo prievolininkų sąraše tokio asmens nėra"

Atsakyti

Aš žiūrėjau vis pro langą, nes mano žmogus išėjo sniego kast. Pamačiau, kad mašina ilgą laiką įjungta, o jo vis nematau ( kampas nedėkingas), tai supanikavau ir išlėkiau pati pažiūrėt. Nes telefono, sakė, kad jam nereikia :). Tai radau visą apsnigtą au 3 šiūpeliais ir šluota :). Pirmiausia švariai atkasė svetimas laiptines, radau jau prie savos. Tai kartu smagiai pakasėm  :wub: . Ryt rasim tiek pat sniego, bet ne tą patį :D. Bus galima pasportuoti :)

Atsakyti

Jep... kontikai iki pusės užpustyti 🤐 o vieną reikia rytoj iki kelio ištemt. Kasim.

Pamezgiau tik pirmyn atgal... paėmiau rankovę ir ne į tą pusę raštą susukau. Pamačiau už 1,5 motyvo, kad kažkas ne taip....  Ai, bet nors filmą pažiūrėjau.

Atsakyti

Labas rytas,

Kokio gražumo ir ramumo apylinkės!

Klausiau podkastą, ir taip gražiai suformulavo: yra žemos energijos žmonės, kuriems energija pasibaigia anksčiau, nei diena. Ir yra aukštos energijos žmonės, kuriems užtenka ir sau, ir dalintis.

Mezgimo vakar buvo kokios dvi eilutės. Bet va, duomenys- 16 val. pajudėjus, mano kaimas-stotis maršrutas įveiktas per 1:30. Bolt. Tai yra buvę ir ilgiau. Dukrą palydėjau / į Rygą važiavo. Tai va ten jau buvo auyobusų vėlavimų, bet renginio daugiau tokių važiavo, sako, po visko jau ir linksma.

Atsakyti

Koks puikus oras šiandien :wub: Vakar irgi buvo fainas, su sąlyga, kad nebūtų reikėję vairuot.

Sniego vonios :D

Priedas  Screenshot_20260110_095330_Gallery.jpg   474,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka tikrai turi kuo apsirengt  :clap_1: . Man reikia taisyt padėtį, nes apmažėję - dukrai atidaviau, pardaviau 1, sunešiojau, išmečiau... Bet lėtai mezgasi,. Vakar mažei (182 ūgio :) ) užrodžiau 1 liemenę su rombais, tai labai užsimanė... 

Šiandien eisim į "Kuprelio" premjerą  :wub: . Kai teko klausytis apie visą tos operos gimimo procesą, nesklandumus, vyras siuvo mano 100 m  ( jai tikrai apie tiek, paveldėjimas) siuvimo mašina 17 m ilgio hamaką, paskui pastolių uždangą iki 4.30 ryto. Man teko kitąryt visą tą medžiagos gniužulą bandyt pakelt ir ... nunešus per 1 aukšto langą įmest. Po to dar ir dukrą iš paskos :). Oi, daig istorijų, tai labai laukiu rezultatų. Mokytojų atsiliepimai labai geri ( pernai buvo priešingi, nors mums vis tiek labai patiko). 

Bet dar reikia namus išsiliuobti ir maistu pasirūpinti. Gaila, kad Barboros jau negalėjau šiandienai išsikviest. Bet užtat banko kortelė paštomate jau  :clap: . Gyvenau be jos nuo 12.23 :). Vakar vyras pirmąsyk gyvenime savo davė, kad restorane pietus apmokėčiau savo viešnioms :). Dabar jau vėl atgausiu finansinę laisvę :sokiai:​ .

Atsakyti

Restar, čia koks trečdalis turimų :B Pilnos lentynos, o apsirengt nėra ką :D​ 

Atsakyti

Oho.

Manęs vakar darbe klausė ar turiu atskirą spintą savo mezginiams. Sakai, kad nereikia. Realiai- kokie 5-6 labai nešiojami ir suku juos ratu. Dalis išaugtų, dalis suskalbtų, taip kad nemažai pramėtyta.

Yra pora, kuriuos norėčiau kartot, abudu iš unwind-knitwear. Man jos smulkybėscir raitymai labai tinka/patinka. Bandysiu trečią kartą vieną modelį žakardint. Iš trečių siūlų. Pirmi du - nepraėjo mano face controlo :D  

Atsakyti

Oho. Tai sniego dar turi, bet ne visiems vienu metu sniego vonios? :).

Pas mane irgi 5-6. Neužima nei visos lentynos.

Atsakyti

Noriu pasitikslint- tos sniego vonios tik grynai vilnai? Mohera kaip? Nepraras žavesio? O jei maišyta sudėtis? Medvilnė, sintetika?

Kiek turiu savos gamybos megztelių, neskaičiavau :rolleyes:  yra labai mėgiamų, yra nenešiojamų.. tai tų einamųjų, jo, bus kokie 5-6. Turiu planą per atostogas padaryt reviziją apskritai visuose rūbuose ir pamažint. Jau atsisveikinti su išaugtais, nuskalbtais ir praradusiais aktualumą. Bet tą reik daryt etapais :D  nes po kiek laiko įsijungia taupymo režimas.

Atsakyti