Liniuka, rankų neskauda tokį storulį megzti? Jis sverti turėtų neblogai.
Automatinis taisytuvas kaip koks DI pradininkas
Tai nebuvo priekaištas. Tiesiog paskaičiau iš esmės abu postus vieną po kito ir užkliuvo.
Smagu, kad Gadget kaifuoja nuo to, ką ji daro. Bet turbūt man neteks jokiu kampu jos pranešimų konferencijose klausytis ar straipsnių skaityt. Nu ne mano sritis visiškai.
Kokio dydžio virbalai, Liniuka? Man norėtųsi kažkiek puresnio to storulio
spalva tai ne mano visai
Storuliukas sau ar dukrai? Greit juda, bet gaila tavo rankų...
Serbentai kokie
.
Tai ir mezgu po kelias eilutes ir ilsiuosi
Vyras ir M šiandien dirba, tai mezgimui niekas netrukdo
Mezgu 8 mm virbalais. Purumo yra, pats siūlas gana purus, nesukta karštinė vilna. Aišku išskalbus kažkiek pasileis. Svers max 1,2 kg, nes tik tiek siūlo turiu ir nebėr jo.
Kol kas mezgu su mintim, kad noriu sau, bet greičiausia atiteks Miglei
Apie siūlus ir jų poelgius.
Nežinau, ar pamenat tokį mano pilką megztinį su skersom pynėm. Kur kaklo nesugebėjau išmegzt, po to kirpau ir užsiuvau.
Jau iš pat pradžių tas siūlas man kėlė įtarimų, nes toks veltinis gavos, nors ir plonas merinas. Tai va , neseniai sugalvojau jį kondicionieriuje pamirkyt, tipo-sušvelnės. Neklauskit, kodėl kondicionierius man tai PLAUKŲ kondicionierius
pamirkiau-ištraukiau tikrų tikriausią veiloką
eina lauk
Pamenu, Katuk, tą kaklo istoriją. Man kondicionierius irgi tik plaukų, o koks dar? Ir tik nuo pamirkymo nekalto vailokas? Drungnam vandeny ir tik istraukei? Kažkokia įdomybė.
Aha kaip keista, kad kondicionierius dar labiau suvėlė
Drungnam vandeny, laikiau ilgai, per naktį.
Na gerai gerai, po išskalavimo rankytėmis įkišau tik išgręžti į skalbyklę
bet nemanau, kad dėl to, gręžiant jokio vandens gi nenaudoja. Ir mano praktikoj merinui niekada nieks gręžiant nenutikę. Net ir šitam megztiniui.
Kondicionierius būna tiesiog skalbiniam
bet nežinau, šiaip vilnai nerekomenduoja to skalbiamojo. Ai žodžiu-jau daug metų tam megztiniui-ačiū jam už tarnystę. Tik to mezgimo darbo kažkiek gaila, nes dabar tai nebesiryžčiau tokiam
Gręžimo funkcija galima yra su daliniu paskalavimu. Perkritimai 40 laipsnių/gręžinys davė veltinį.
Skalbiniams ne minkštiklis būna? Aš tai nieko bet kuriuo atveju jiems nenaudoju, tik bekvapį skalbiklį.
Matyt, tas išsukimas čia buvo esmė. Kokiems 3 mezginiams, kur buvo alpakos - išsukimas turėjo negerą poveikį. Tik neišmetimui, pratampiau, dydis nebuvo esmė. Bet pasivėlė.
Gręžimo funkcija galima yra su daliniu paskalavimu. Perkritimai 40 laipsnių/gręžinys davė veltinį.
Mano skalbiankė pas mane 14 metų. Tai gal jau pažįstu programas
Manau, čia visas kompleksas paveikė konkretų siūlą. Kaip ir minėjau, jis nuo pat pradžių toks buvo įtartinas.
Iš esmės, čia jam buvo duotas šansas dar gyventi
Po pagulėjimo kondike nebuvo rezultato, kokio tikėjausi, tai drąsiai ir sukišau gręžtis.