Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Atsilaisvino erdvė naujiems mezginiams, Toks jau jam likimas išpuolė :).

Atsakyti

Pagaliau pasifotkinom šiandien dienos šviesoj. Daugiau fotkių instoj.

Priedas  Screenshot_20260117_163837_Gallery.jpg   176,63KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20260117_163810_Gallery.jpg   196,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniukos megztukai puikūs.  :wub:  Storulį bus įdomu pabaigtą pamatyt, dabar toks labai masyvus atrodo.  

Katuko megztukui amžino poilsio, matyt, lemta jau jam buvo.  

Serbentai man gražūs savo spalva. Buklė taip ir neprisijaukinau, man jie tik kamuoliuke gražūs.

Mano skystaliuko siūlai: Priedas  IMG_0370.jpeg   90,58KB   0 Parsiųsta kartų    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 17 sausio 2026 - 17:14

Sveikos

Liniuka nu super abudu megztukai  :super: 

Aš šian užkimus- vakar darbo kalėdinis vakarėlis buvo. Prisidainavom prisišokom  :wub:​ 

Atsakyti

Pagaliau pasifotkinom šiandien dienos šviesoj. Daugiau fotkių instoj.

attachicon.gifScreenshot_20260117_163837_Gallery.jpg

attachicon.gifScreenshot_20260117_163810_Gallery.jpg

Smagiai perėjau tavo insta, dailiai mezgi ir turi savo stilių.

Pervažiavau per pusę Lietuvos sniego pasakoj, sėdžiu pas mammą ir mezgu GALVOK fone. Gyvenimas yra gražus, MOONLIGHT samanė - gardi.

Atsakyti

Aš su šeima MB proga Tempo Vilniaus g išbandėm :rolleyes: skanu. Mūsų stiliaus. 

Atsakyti

Važiuojant sostinėn ryte mezgiau, na įdomiausia dalis,kai kitokia konstrukcija Grįžtant knygą LRezidentė skaičiau, patinka ji man Mezgiminio nieko neparodysiu, tik pora šios dienos savo miniatiūrų. Jei turėčiau pinigų, vasarą į Sigutės Ach stovyklą važiuočiau :wub: Priedas  Screenshot_2026-01-17-20-51-56-002_com.miui.gallery-edit.jpg   246,91KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_2026-01-17-20-51-36-265_com.miui.gallery-edit.jpg   135,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 17 sausio 2026 - 20:56

Kiek skirtingų grožių prikėlėt 🥰

Fainas tas Rozmarinas. O Jurgitak serbentus įsivaizdavau violetiniai juodus :D bet čia dėl to, kad juodų serbentų arbata šiuo metu pas mane naudojama. 

iš pynių serijos, vakar brunche užrodė tokią liemenę.  https://www.instagra...3puejl0eGs5NQ==

Dar pirmą kartą pačiupinėjau Tilia Filkonata šilkmoherį. Švelnus. 

Pati pirmą kartą nusipirkau už brangiai šveeeelnyyybinį siūlą kojinėm Stripy iš Casagrande. Čia tinka tas posakis- kad ir triūsikėliams siūlas tinkamas. Įsitikinau pačiupinėjus. 

Vakar kavos padauginau. Tai ir naktis pusiau be miego, ir sapnai bile kokie. 

Atsakyti

Tikrai, kiek gražių pasirodymų, kokios spalvos ir kūryba - džiaugsmas akims  :wub: .

Liniukai tai net pavydėt reikėtų jau :D. Bet gal susilaikysiu :). Grožių grožiai  :wub:

Šiandien vėl iš naujo esu nusiteikusi daugiau pamegzt, pradėt, nes vakar.... Tik šalikas drūčiai pajudėjo. Megztukas buvo pervertas ir pasimatuotas, reikia kūnui tik atnarą numegzt. Pirštinėm visas akis pirštams ant žiogelių susivėriau, bet nemezgiau, nes dukra ir vėl namo negrįžo, vis pas drauges nakvoja, tai nėra kaip pamatuoti. Mano ranka daug didesnė. 

Atsakyti

Labas iš po bulvinių blynų!

Sumezgiau visą atsivežtą siūlą!

Jega.

Atsakyti

Bulvinius blynus ir aš šiandien planuoju! Su varškės padažu.

Atsakyti

Sveikos. O Niuma tos liemenės receptą gal žinai kur rast? Aš biškį nemoku tam instagrame

O kaip tik pradėjau toki daiktą: liemenę-tuniką. Namams. Iš kašmyro šniūriukinio  :nail:​ 

Atsakyti