Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai va, kartais geriau nežinot :) Bet galima bus klausti, kokiais kriterijais remiantis buvo paskirstytas skirtingas DU.

Darbdaviai nebaisiai laukia šitos reguliacijos.

Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2026 01 20, 11:17)
<p>Tai va, kartais geriau nežinot smile.gif Bet galima bus klausti, kokiais kriterijais remiantis buvo paskirstytas skirtingas DU.</p><p>Darbdaviai nebaisiai laukia šitos reguliacijos.</p>

pas mus tai kriterijai aiškūs: pvz viena vadovo žmona, tai ji jau už tiek,kiek aš, nedirba biggrin.gif
man tik liūdniausia, kad kai 2 kolegos išėjo, vis dar į jų vietą negaunam, mums krauna, mes burbam,tarpusavy jau net ėdamės dėl darbų apkrovų, bet situacija nesikeičia. Taip norėtųsi rasti kur ir imti ir išeiti...
Atsakyti

Visai nepasiilgstu lietuviškų firmiakų...

Atsakyti

Nu bet tų kriterijų tai gali būt labai nemažai, ir kažin ar gali užginčyti, pvz patirtį

Atsakyti

O jo. Stresuoja ir pas mus, kad reikės viešint. Nes visi gaunam skirtingai. Ir sieks kažkiek vienodint. Teoriškai. O praktiškai vėl bus daug bangų.

Gręžiia pačioj vonioj skyles. Kaaaip vis pas mus kelnes per galvą tenka mautis 😭😭🤧

Jau pavargau nuo visokių sprendimų priėmimų, kai kažkas kažkur neatitinka. 

Atsakyti

Niuma-pas visus panašiai. Tik ne visi apie tai pasakoja. O kai kurie dar labai ilgai iki tų sprendimų priėmimo marinuoja :D​ 

Atsakyti

Patirtis, išsilavinimas, kvalifikacija, lyderystė, iniciatyvumas ir t.t. Kriterijų gali būti daug ir ne visi lengvai pamatuojami, tais minkštaisiais galima pavarijuoti.

Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2026 01 20, 13:17)
<p>Patirtis, išsilavinimas, kvalifikacija, lyderystė, iniciatyvumas ir t.t. Kriterijų gali būti daug ir ne visi lengvai pamatuojami, tais minkštaisiais galima pavarijuoti.</p>

+ giminystė smile.gif
Atsakyti

Meilės/nemeilės. Kas garsiau rėkia. Už gražias akis. 

😂😂 ir pati juokiuosi, nes reik prisipažint, kad akys gražios 👀👁

Atsakyti

Jaučiu nesu niekur dirbus, kur už gražias akis moka... Gal ir gerai, nes nelabai jos pas mane gražios :D​ 

Atsakyti

Grožis ir nemeilė čia ne kriterijus, kuriuo galima pamojuoti. O vat patirtim galima. Logiška, kad esi pradirbęs toje srityje 5 metus, gauni daugiau nei pradirbęs 5 mėn.

Čia aš iš šviežios patirties kalbu- gi neseniai gavau pasiūlymą dirbt naujoj įstaigoj :D ne visai likau patenkinta, ne viską gavau, ko norėjau, bet pasirinkau dirbti. Tai jei skaičių ir nepaviešino, bet daugmaž aišku, už ką pinigus skirstė.

Atsakyti

Mojavimas kriterijais  :D  :D  :D 

Man įdomu, kaip paaiškinat sau, kodėl sutinkat su smarkiai neoptimaliais pasiūlymais ir sąlygomis?

Atsakyti