Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va taip gražiai kaklo dar netekę daryti man

Priedas  FB_IMG_1769520041370.jpg   220,14KB   0 Parsiųsta kartų

radau:
Raglan with epaulets and anatomical growth

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Vakar[/b!], 15:38

Šnekat apie bandeles - tai parsinešiau visą maišą po renginio likusių :). Jau tik savo juodos duonelės noriu. Ryte kaip tik išsikepiau, seilės varva. Nors šiaip nealkana, ir papietavau viešbutyje.

Tiesiog renginio metu ramiai sėdint nukrito nuo galvos mano akiniai - sulūžo kojelė. Su sąlyga, kad buvau be mašinos (nes ko su ja į centrą brautis), buvo laisvų laikų užsiregistruoti ir jau seniai reikėjo stipresnių akinių - nuėjau į ZYNKY Kalvarijų g. 400+ išleista net ne progresiniams akiniams, iš jų rėmėliai tik 115... pasiimsiu akinius ir daugiau kojos ten nekelsiu. Net ne dėl kainos - dėl patirties, kaip diena ir naktis lyginant su Universiteto optika Antakalnio gbegalinis . Nei patars, nei pasitarsi, o dar ir vyzdžius iš akies ant stiklų užpaišė, dabar drebu, kad tik tiktų. Kai kitoj optikoj profesionaliai pamatuodavo. pati durna - mano pasitikėjimas kitais ir įsivaizdavimas naivus, kad visur dabar jau panašūs standartai. O jeigu noriu senų kojelę susitaisyti, tai pasiuntė į Kedrų gatvę. Antakalnyje būtų paėmę ir pasakę ryt ateiti pasiimti sutaisytų. Nors irgi ne vietoje taiso. Žodžiu, dabar greičiausiai kankinsiuosi savaitę su akiniais viena koja  :oh: . kad tik šitie nauji tiktų. Rėmeliu pasiėmiau bile kokius daugiau mažiau į tą pusę, kur nebjaurūs, darbutooja visikai neišmano ką patarti. Gal jie ten tik tokiems VIP klientams kaip Gadget lankstosi arba ji pati visada žino, ko nori :).

Olaiva, kaip suprantu, tai tu apie pačią apykaklę labiau, ne pogoną?  Tikrai rasi video ir suprantamesne kalba :), pas rusaites tikrai buvo. Aš nesu irgi mezgusi, pradedant nuo apykaklės, nes labiau mėgstu kaklo visus yaptumus nuspręsti po to, o ne iškart. Bet ketliuoti mokėjau dar studijų metais, o ložnaja ketliovka nuo Katuko nugirdau. Apie šitą būdą, kai viskas pradedama nuo pat viršaus, imituojant ketliavimą - Lace kažkada rodė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Vakar[/b!], 16:21

Restar, dar gali atšaukti užsakymą. Tikrai per dieną nieko niekur neišsiuntė.

Kam pirkti beleką uż brangiai?

Man ZINKY dveji EKSTRA geri akiniai į 500 telpa.

Atsakyti

Paprasti akiniai “ant pametimo “ man ten pernai 100 sukainavo. Lygiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Vakar[/b!], 18:00

:angel_not:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Vakar[/b!], 17:59

😇

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Vakar[/b!], 17:58

Gal tu akinius tik dėl grožiaus nešioji su paprastais stiklais? Pigiausi rėmeliai - 75 eur, tai stiklai 25? Mano vien stiklai 450 be nuolaidos. Nežinau, kuom ypatingi, tiesiog kambariniai (pirmą kartą tokią sąvoką girdėjau). Rašo vieno žinidinio (monofokaliniai), bet sakė, kad truputį keičiasi dioptrijos ar žiūriu prie pat, ar per ištiestos rankos atstumą).  Nežinau, kaip atšaukti, kai jau sumokėta?

Atsakyti

Nia, aš moku pinigus, kad viską matyčiau. 

Man progresiniai nepritiko, turiu darbui arti ir matymui aiškiai toli.

pasiskambinam, jei nori. Aš apie 10 būsiu centre, galių In person pagelbėti.

Atsakyti

Restar, bet ir dabartinius kada prie progos susitaisysi. Turėsi atsarginį variantą.

Atsakyti

Restar-akiniai priverstiniai... galimi du variantai-arba džiugins netikėtai, arba keiksi save :D 

aš, beje, irgi praeitą savaitę pasiėmiau naujus. Progresinius. To pačio stiprumo. Tam pačiam Fielmane. Nesu naivi. Nežinau, ką ten Gadget nešioja, ką tom pardavėjom prisuokia, bet nėra tokių kainų stiklams-tiesiog nėra. Tai va-mano vien stiklai kainavo virš 400 :rolleyes:  ir rėmeliai apie 200. Bet šį kart padarė tiesiog idealiai. Gydytoja labai rūpestingai patikrino, viską išaiškino. Konsultantė kantriai man rinko rėmelius, irgi su argumentais, kodėl vienų ar kitų nerekomenduoja. Net fotochromo nekišo, tik mandagiai užsiminė. Žodžiu-konkretaus Fielmano nesiruošiu keisti už jokius pinigus :D 

O kainos aš tai nemoku iškart visos :rolleyes:  tik avansą

Ai, ir nusiteikusi nesirinkti juodų rėmelių-juos turiu :D kol kas nesigailiu. Turbūt dėl to, jog pati jų nematau :D​ 

Atsakyti

Kaip orai jūsų vietovėj?

Likau antra diena iš namų dirbti. Sniego tiek, kad nebematau nei sklypo/kiemo ribų :D 

Bet jau ryt reiks bandyt kastis.

Nebus taip pirties savaitgalį? Ten iki tos pirties tokie laukai...

Atsakyti

Kaune kiek gatvių pravažiavau, tai valymo žymių nebuvo, bet matyt ir nebuvo prasmės, nes ištisai snigo. kai apstos ko gero valys ir druskins

vakar po darbo patiko filmas, kurį sužiūrėjau:
https://tvfilmai.lt/...ai-valtyje-2023

šiandien brūžinsiu moherinuką ir po to planuoju žiūrėti šį:
Kaimiečiai - Kinopavasaris

Atsakyti