Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, tingiu labai rašyt apie kašmyrus telefone. Man geriau kalbėt sekasi. :) Nepamiršk šito klausimo, pirtyje aptart galėsim.

Liux, būtinai ta tema paplepėsim ;) iki tol tikrai neplanuoju apsikašmyrinti

Atsakyti

Brangiausias mano pirktas kašmyras (bet under 480 už kg, ženkliai under) yra šukuotinis  iš Wooly. Numezgiau riešines. Jutimiškai nuostabios.

Dar maloniai čiupinėjau BABA abi spalvas The Sandėliuke - ten 30 Pr kašmyro 70 Pr merino. Malonus. Manau, itin tinkamas trumparankovei palaidinukei.

O kokio dailumo pastelinių spalvų yra 10 Pr kašmyro 20 Pr šilko 70 Pr merino 🥰😍🥰🤩🥰🥰🥰🥰Nukoviau mėtiniai turkinio nertai skarai.

Atsakyti

Vaikai lovose. Šefas irgi leido nuotoliu dirbt. Pavojinga po lijundros. Tik Gyčiui po pietų pas dantistę reikia. Matysim, gal ir tą nukelsiu. 

Atsakyti

2 vaikus jau išleidau į mokyklą prigrasiusi atsargiai eit, pati su trečia tuoj eisiu. Linkiu sau nenusidaužt :)

Atsakyti

Vilniuje tai gatvės nrslidžios, druskos privaryta. Šaligatviai irgi pabarstyti, tai tik kiemuose ir gal kokios siauresnėse gatvelėse prasta situacija.

Atsakyti

Pas mane viskas glazūruota ir dar šlapiai lynoja. Šunį vedžiojau su Pilates korseto laikymo pratimu :)

Dirbsiu iš namų, bet vakare- renginys, bũtinai nuvyksiu.

Atsakyti

Aš jau vakar po darbo mašiną pamačius išsigandau, kad durų neatsidarysiu ir ledą nuo stiklo valandą gramdysiu. Bet dar viskas normoj. Kiemą smėliu pasibarsčius, bet jis po ledu buvo, bet ir tas jau po ledu,  tai pristatomuoju žingsneliu nuo mašinos iki durų. 

Ryt per pietus masažas. Einu rašyt, gal nusikesim, nes jai iš kito miesto galo į kabinetą važiuot. Gali nespėt. 

Atsakyti

O man šiandien šitie margaliukai gražūs : 

Priedas  Screenshot_20260127_082812_Messenger.jpg   311,81KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20260127_082816_Messenger.jpg   719,29KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20260127_082751_Messenger.jpg   550,64KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20260127_082759_Messenger.jpg   623,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

centimetro gal ir nesiekė, bet geri 5 mm padengę visą mašiną buvo. Keliai tai padorūs, nudruskinti. Pievoj labai storas sulyto sniego sluoksnis, Brigos kojytės laužė jį, matėsi,kad net skauda, niekaip nerado vietos,kur pritūpt. Sykį po tokios lijundros yra tekę būti miške, tai ten buvo stirnų prabėgta, kraujo net likę, kur įlauždavo ledą...

vakar karoliukinį savo mezgiau, šnd laukia eilė su karoliukų įnėrimu, greit ten nesigauna

kaip užsimaniau pusryčiams garuojančios bandelės su cinamonu iš degalinės :D praeis :D

dailus:

Priedas  Rosie-sweater-11-le-knit-lene-holme-samsoee-samse-strikkeopskrift_medium2.jpg   197,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šitas mano sąrašuose laukia savo eilės.

Ir dar šitas labaj patinka

Priedas  Screenshot_20260127_115001_Instagram.jpg   373,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Bandelės su cinamonu reikia pas daniškų bandelių manijokus į Vilnių atvažiuoti.

Niumos margybės man tik ant pažiūrėjimo gražios. O va tos rožės net sukirbino!!!

Atsakyti

Galima bandelių pardavėjo pavadinimą?

Atsakyti