Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos. Šildymas +karštas vanduo 200 50 kvqdratų. Vandens virš 4 kubų.

Papildai: kartais geriu omega 3, dažnai vitaminą D. Retai vitamino b kompleksą ir magnį nes pamirštu.

Cholesterolis..vasarą buvo biškį padidėjęs bendras ir mtl. Dtl buvo padidėjęs daug tai i tuos biškius nekreipė dėmesiaus bet kažkodėl vistiek paskyrė pakarrtot mtl po pusmečio. Nu pakartojau. Skambina- sako ką darei? Kaip tą sutvarkei rodiklį kad telpa į normas. Sako jau galvojau auksiniu tablečių išrašyti ( nu statinų ala) bet nepaėjo. Nu sakau ničnieko nedariau. Gyvenau. Nes tikrai nesilaikiau nei dietų nei sportavau...

Mintyse žinokit raugintus kopūstus apkaltinau nes pastaruoju metu žiauriai daug valgau. Vos ne kas 2 diena. Tai sakau gal vietoj grybų tiktų 

Atsakyti

Šian pirkau siūlų. Pirmąkart šiemet

Atsakyti

Šian pirkau siūlų. Pirmąkart šiemet

Sveikinu! 

Kiekis tinkamas pradžiai?

Atsakyti

Kokio fainumo šimtadienis VJG, kokie kūrybingi, smagūs, gražūs, iškalbingi vaikai. Buvom kartu su dvyne sese, labai užskaitėm abi. Įdomu, dinamiška, nenuobodu, daug darbo įdėta, juokinga. Dar labai nenorėčiau palikti šitą bendruomenę, tikiuosi, sesei pavyks perstoti.

Ir norisi, kad tie vaikai užaugtų, nuliptų nuo sprando, ir gaila to mokyklos laikotarpio - buvo saugiau. Dabar bus visko visko, ech.

Atsakyti

Qqte, ne kojinėms? :)

Atsakyti

Sveikos, nu kadangi skaitau jus ištisai, tai sakau, bent labas pasakysiu :4u: 

Mezgimas vis dar juda lėtai, dvi poros pirštinių baigtos, o va trečia, sau, pastrigo😁

Papildus geriu: vitD, magnis ir žuvataukiai.

Cholesterolį man sutvarkė protarpinis badavimas. Labai ženkliai pakrito, tik santykis dar nėra geras.

Su DI bendrauju Twin Peaks tema😆 Koks jis nuostabus, visus sluoksnius išaiškina man! Sąmonės ir pasąmonės. Twin Peaks beje yra Epikoje.

Sąskaita už šildymą iki - 100 Eur, bet mūsų namukas tik 115 m2.

Atsakyti

Ups

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: [b!]Šiandien[/b!], 08:56

Uf. Džiaugiuosi, kad vakar diena baigėsi. Ir darbe, ir namie. 

Vyro lėktuvas vėlavo. Mano mašinos durelės po lietaus ir šalčio užšalo visiškai. Įlipau šiaip taip pro keleivio pusę, pet priekinis stiklas - ledas. Jaučiau, kad greit nenusivalysiu.  Važiavau su vyro mašina. Keliai nevalyti. Savanorių  vietoj 3 juostų - graži balta viena. Variau viduriu 🤐

Žodžiu.... eisiu bandyt šildyt auto iš naujo

Atsakyti

Nu aš šią žiemą žiauriai džiaugiuos šildomu auto stiklu! Ir vairu! Pirštinių praktiškai nebereikia :D 

Bet po vakar upelių ir +3, šiandien prie -8 bijau išeit laukan... čiuožki čiuožki..

Egloshke-pasisakyk dažniau! Pvz apie mezgimą :D​ 

Atsakyti

Egloshke  :wub: . Džiaugiuosi, kad užsukai :4u: .

Man energijos čakros vakar atsivėrę buvo dar iki šimtadienio - pavyko nuveikti darbų, kur vilkosi. Pati negalėjau patikėti, kaip prikalbinau 3 trūkstamus vyrus vadovus valandos bėgyje į savo vienos veiklos komisiją :wub: , toks akmuo nukrito. Paskui pokalbyje su valdybos pirmininke prišnekėjau tiek visko, kad biškį bijau, į ką tai išvirs  :B​ . Ne viską dar ir spėjau. Bet pirmąsyk gyvenime kalbėjau apie papildomų naudų poreikį. Bus matyt, kas bus. 

Atsakyti

Restar, maladec, kad pakėlei klausimą. Man mano darbdavys šiemet labai nepatinka, bet nesiplėsiu.

Baigiau krepšį, įdėjau į skalbiankę. Pirmas kartas man :D​ Bijau ką ištrauksiu...

Atsakyti

Ištraukiau :D Tokia labai jau lietuviškų spalvų gavosi, galėsiu pirmadienį po pažasčia į vasario 16 minėjimą eit  :D Liko užtrauktuką įsiūt.   Prieš Priedas  Screenshot_20260214_124017_Gallery.jpg   249,15KB   0 Parsiųsta kartų   Po Priedas  Screenshot_20260214_123915_Gallery.jpg   144,72KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20260214_125619_Gallery.jpg   120,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: [b!]Šiandien[/b!], 12:57