Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Matyt as busiu dydziausia is visu 😁😁😁

kur gi jau ne, didžiausia :D tik ,kad jau foto taip užslaptinta,kad sunku suprast,kur siena prasideda,kur pilvas baigiasi :D 

Atsakyti

Mano turtas: wub.gif

ohoho kokia makinenė ir nei vieno papildomo gramo  :blink:  :blink:​ 

Atsakyti

Laikausi, nepasiduodu, aš užsispyrusi mamka biggrin.gif

Kojos kaip stirnos :super:

Pradėjau tvarkytis, bet pabaigt tingiu :oh: :D

Ar lizdo sukimo sindromas jau kuriai išlindo? Man dar lyg ne. Tvarkinėjuos kampą po kampo, bet daugiau iš neturėjimo ką veikt :)

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 20, 14:59)
ohoho kokia makinenė ir nei vieno papildomo gramo  blink.gif  blink.gif​ 

Jei ne vieno papildomo gramo, tai kur mano priaugti 14kg? biggrin.gif Vaikas 14kg iškart nesvers biggrin.gif
Atsakyti

neišlindo ir įtariu neišlys :D :D :D 

Atsakyti

Jei ne vieno papildomo gramo, tai kur mano priaugti 14kg? biggrin.gifVaikas 14kg iškart nesvers biggrin.gif

čia tai geras klausimas! 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 20, 15:07)
Kojos kaip stirnos thumbup.gif

Ar lizdo sukimo sindromas jau kuriai išlindo?

Na jau na jau blush2.gif
Iš tikrųjų jaučiuosi kaip banginis doh.gif Nepamirškite, kad manyje tik 1.5 m rolleyes.gif biggrin.gif

Mane niekaip neaplanko šį kart šis sindromas frusty.gif Tinginys dažniau lankosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 20, 15:23)
 čia tai geras klausimas! 

Nebent ant (.)(.) kokie 4 kg atsirado biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nes iš C/D pasidarė E/F blink.gif
Jaučiuos kaip kaimo boba, kuriai (.)(.) vos ne iki bambos kaba scare.gif mega_shok.gif
Atsakyti

kur gi jau ne, didžiausia :D tik ,kad jau foto taip užslaptinta,kad sunku suprast,kur siena prasideda,kur pilvas baigiasi :D

😁zinok norejau graziai padaryt, alia meniskai 😁

Kojos kaip stirnos :super:

Pradėjau tvarkytis, bet pabaigt tingiu :oh: :D

Ar lizdo sukimo sindromas jau kuriai išlindo? Man dar lyg ne. Tvarkinėjuos kampą po kampo, bet daugiau iš neturėjimo ką veikt :)

Mant tas sindromas uzeina ir praeina 😁

Atsakyti
Sveikos,
Tai linksminates smile.gif ?
Komplimentai visoms, pacioms graziausioms nestukems wub.gif

Pas mus koks tai virusas siautejo, pora savaiciu jei ne vienas tai kitas sirgom, dabar tik as su mazium kostim kaip kaminai blink.gif Ir nelabai ka gert nuo kosulio galiu, gydytoja tik Stodalio israse,o nakti dusina, kad net vyra prikeliu.

As isidejau pora storesniu paketu, ir iprastu kuriuos naudoju, tos tinklines kelnaites,man kiek pamenu ne itin patogios buvo. Gal kas zinot, ar po cp galima naudot menstruacine taurele?

Del judesiu-jau gan senai juos seku, nes sunus visam gyvenmui ivare baime.
Atsakyti
Per part.lt kazko nesikelia, bandom taip biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Tai zodziu taip, kas galvoja, kad papai iki bambos kaip pas kaimo bobute biggrin.gif o jei dar prie tokiu papu sikna su apimtim 110 pridetumet, kas gausis??? unsure.gif matrioska, ne kitaip biggrin.gif jei iki gimdymo sikniukas buvo apie metra, tai kokia proga tie 10 cm dar papildomai isaugo???

Svetikas - as lygiai taip pat pizaminius sortus nesioju - juosta po pilvu biggrin.gif kazkada, kai dar tik prasidejo mano nestumo karjera ir pilvas pradejo augt, nezinojau, kad galima taip (blondine blondine, zinau) ir maukslinaus as tuos sortus su guma ant pilvo biggrin.gif tai po poros bemiegiu naktu ismeciau juos biggrin.gif veliau pabandziau guma po pilvu nu ir ka - fantastika biggrin.gif

As sian darbe buvau, pati didziausia direktoriu savo pilvu kraupinau biggrin.gif nu jam labai patiko mano pilvuzas biggrin.gif

Lerikyte, egluzeeele - na visos mamkos, na mes labai grazios flirt.gif sokiai.gif Ir visai ne banginiai nestuke.gif gal tik tokie kalabokai biggrin.gif

Lizdo sukimo simdromo irgi nerasta biggrin.gif as sia sav darban 4 dienas po 4 val eisiu ax.gif ir as galiu pasakyti, kad as to labai pasiilgau. Jausmo, kad esu kazkam reikalinga biggrin.gif ne vien tik pagamint valgyt, aptvarkyt namus, ale siaip - mano smegenu (su nestuminiais hormonais) biggrin.gif o ir is kitos puses - nu viskas beveik suruosta, kampai isvalomi kas savaite, o langus jau gal as balandi rizikuosiu plaut biggrin.gif
Atsakyti

Irena, kokia graži  :wub: 

ir tikrai, nei iš priekio nei iš galo nepasakytum  :D 

Atsakyti