Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 20, 19:50)
<p>Irena, kokia graži  wub.gif </p><p>ir tikrai, nei iš priekio nei iš galo nepasakytum  biggrin.gif </p>

Ypac is sono neaisku biggrin.gif
Atsakyti
Bandau ir as pasivaident-tik neisigaskit vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 20, 20:02)
Bandau ir as pasivaident-tik neisigaskit vartotojo įkelta nuotrauka

Grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 20, 20:04)

Oj aciu aciu... tik storuma sumazint reiketu
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 20, 19:08)
Oj aciu aciu... tik storuma sumazint reiketu

As zinok jau ant tiek stresuoju del to svorio, kad pradejau sudarinet sau programa i sporto sale,vyra juokiasi,sako kol tau galima bus eiti i sale istirps viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 03 20, 20:17)
As zinok jau ant tiek stresuoju del to svorio, kad pradejau sudarinet sau programa i sporto sale,vyra juokiasi,sako kol tau galima bus eiti i sale istirps viskas  biggrin.gif

As jau planuoju kaip praesiu begiot po poros savaiciu po gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 20, 19:28)

friends.gif
Atsakyti
Man pradziai su vezimu visa kvartala apeit uzteks rolleyes.gif

Oj pamirsau papasakot kaip pas gine sekes. Pilvo apimtis 117 cm. Gelezis pakilo nuo 102 iki 114. Padare ekoskopa-ismatavo vandenu kieki-viskas normoj. I kauna dar nesiunte-balandzio 3 dar ateit. Grizau namo laiminga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 20 kovo 2017 - 20:07
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 20, 20:04)
Man pradziai su vezimu visa kvartala apeit uzteks  rolleyes.gif

Oj pamirsau papasakot kaip pas gine sekes. Pilvo apimtis 117 cm. Gelezis pakilo nuo 102 iki 114. Padare ekoskopa-ismatavo vandenu kieki-viskas normoj. I kauna dar nesiunte-balandzio 3 dar ateit. Grizau namo laiminga  wub.gif

nu va kaip gerai 4u.gif
Atsakyti

Oj pamirsau papasakot kaip pas gine sekes. Pilvo apimtis 117 cm. Gelezis pakilo nuo 102 iki 114. Padare ekoskopa-ismatavo vandenu kieki-viskas normoj. I kauna dar nesiunte-balandzio 3 dar ateit. Grizau namo laiminga wub.gif

graži laiminga mama  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Svetikas - man tavo pilvelis neatrodo nusileidęs :mastau:

Po poros savaičių gal dar nesibėgios... Man rodos gydytojos leidimo reiktų sulaukt.

Aš irgi jaučiuos nelabai naudinga, bet į darbą jau negrįšiu. Reik netrukdyt naujajam žmogui būt svarbiam :ax:

Na va kaip šaunu  :clap:  o taip nenorėjai eit :mirksiukas:

Visų padaužos išsibudino perdien? Manoji gerai vienu metu davėsi, galėsiu ramiai miegot. Iki pirmo pabudimo greičiausiai..

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 20, 18:09)
Per part.lt kazko nesikelia, bandom taip  biggrin.gif

Koks pilvuziukas mažiukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 20, 19:28)

Aš ne bėgiosiu, nemėgstu bėgioti rolleyes.gif Aš vaikščiosiu greitų žingsnių, kaip dariau prieš pastojant. Kad būtų lengviau įsivaizduoti kokių greičių einu, tai pvz., bėgiojimas +/- 9-10km/val., aš vaikštau 7km/val. greičių. Įveikiu per valandą tokį atstumą, kartais pavyksta greičiau eiti, jau turiu savo trasą įprasta rolleyes.gif Man šis sportavimo būdas arčiau širdies, nes bėgiojant greitai pompą gaunu, nepavyksta ilgiau nei pusvalandį bėgti, o sako, kad riebalai pradeda degti po pusvalandžio tik mastau.gif Tai vat imsiu vežimą ir kartu su sūnumi į trasą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 20, 21:58)
Svetikas - man tavo pilvelis neatrodo nusileidęs mastau.gif
Visų padaužos išsibudino perdien?

Gal tada ūgtelėjo, kad apačią vis pakrapšto ir pūslę užspaudė? mastau.gif Na trečiadienį sužinosiu unsure.gif

Ramybės įsikūnijimas jis šiandien unsure.gif Palyginus kaip dažniausiai malasi, šiandien ramesnis unsure.gif Gal koks mėnulis veikia juos? doh.gif
Atsakyti