Mb irgi darė spėjimą, kad gal menulis itakoja

Mano mamytė sumaišė savo telefone mygtukus ir vietoj to, kad atjungti žadintuvą savo telefone paskambino mano vaikui į telefoną

Bet kaip sakant nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - nuo 5 ryto mano sūnelis nubudęs mamka džiugina smūgiais

Na kas su manim rytinės kavutės su sūreliu? Niam niam :valgis: Tikiuosi ir po gimdymo galėsiu mėgautis šiuo derinuku

Mano mamytė sumaišė savo telefone mygtukus ir vietoj to, kad atjungti žadintuvą savo telefone paskambino mano vaikui į telefoną

Bet kaip sakant nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - nuo 5 ryto mano sūnelis nubudęs mamka džiugina smūgiais

Na kas su manim rytinės kavutės su sūreliu? Niam niam :valgis: Tikiuosi ir po gimdymo galėsiu mėgautis šiuo derinuku

Labas rytas, as su tavim su kava ir zefiru 🙂
As irgi nemiegu nuo puses 6, isleidau vaikus i mokykla, veliau pas gine eisiu.
As irgi nemiegu nuo puses 6, isleidau vaikus i mokykla, veliau pas gine eisiu.
Sėkmės pas gydytoją

Aš rytoj varysiu

Aš gal bučiau ėjus dabar į lovą ir miegojus iki kol reiktų važiuoti vaikų pasiimti, bet paskambino kurjeris, kad knygas atveš apie 10 val. tai galvoju nebe apsimoka eiti į lovą

Nemieganciom

As irgi gan ankstokai prabudau ir paskui tik snaudziau nebeuzmigau normaliai. Man si ryt reikejo vaikus isveziot, nes MB isleke anksti darbo reikalais i Vilniu.
O orelis pas mus-neik is namu

Mano dziaugsmelis vakare jau kaip reikiant dziugino mane judesiukais, nakti irgi davesi, vaziuojant masinoj irgi, zodziu rami mamkos sirdis dabar

Papildyta:

Aš rytoj varysiu

Aš gal bučiau ėjus dabar į lovą ir miegojus iki kol reiktų važiuoti vaikų pasiimti, bet paskambino kurjeris, kad knygas atveš apie 10 val. tai galvoju nebe apsimoka eiti į lovą

Kokias knygas zadi skaityti???
Laba,
Kaip susitarę tie mūsų vaikai. Matyt pirmadienis sunkus jiems buvo
Svetikas - kokių knygų lauki?
Violeta - sėkmės pas gydytoją
Man šiandien vargu ar pavyks prigult. Vyriausiajai sloga bando prikibt, pasiliko abu namie su manim. Tai dabar pietų miego pertraukėlės reik laukt O dar ryt MB į komandiruotę iki penktadienio išvažiuos, tai laukia linksmybės

Orelis tai tikrai nekoks

Pas mane kava, sumustinis ir saldainis

Kokias knygas zadi skaityti???
Pas mus irgi lietus pliurpia, prie žemės traukia

Užsakiau 5 knygas. 2 sūnui ir 3 sau

Vaikui paėmiau šita ir šita.
O sau paėmiau detektyvus: šitas, šitas ir šitą.

Pasinešus dabar žiauriai ant knygų, jau tieeek turiu, tik spėk skaityt

O šiaip jei vaikams rekomenduoju tokia arba šita Tokia pat tipo yra ir šita, daug ten tokių yra, palikom jas ateičiai, kol kas turim tas dvi apie viduramžius ir matematikos

Mano vaikui žiauriai patiko (nors nėra jis toks knygų fanas kaip mama

Papildyta:
Pas mane kava su sūreliu kažkaip greitai susivirškino, pasidariau jau sau manų košės su kakava

egluzeeele parašiau kokias užsakiau

Aš irgi nežinau, kada tiek perskaitysiu
Per aną savaitę baigiau 2 seniau pradėtas skaityt, vieną naują ir pradėjau dar vieną. Detektyvai ir man patinka, bet kažkaip šiuo metu pozityvesnių norisi. Nors paskutinėj pasirinktoj (tarp pilkų debesų, apie tremtį) ne kažki kiek jo

O Tess Gerritsen knygas skaičius? Nereali rašytoja

Dabar baigiu perskaityt šita. Patiko, rekomenduoju

Svetikas-manu kose su kakava???

O Tess Gerritsen knygas skaičius? Nereali rašytoja
Kiek jos knygų buvo išleista lietuvių kalba visas esu perskaičius, "suvagau" vienu prisėdimu
Dabar baigiu perskaityt šita. Patiko, rekomenduojuToks naujas stiiukas, nei detektyvas nei romanas
Aha, skaičius Ne visas, bet daug
Aš ant nesbo ir grishamo užsikabinus
Mama sakė dar Lars Kepler'io serija gera
Ačiū už rekomendacijas, išsisaugosiu