Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Violeta06 @ 2017 03 22, 08:54)
Del virksteles ir as paranoja turiu, mano du pirmieji buvo apsisuke kelis kartus per kakla ir galunes 

Mano pirmagimio atvirkščiai per trumpa virkštelė buvo, tai džiaugiamės su gydytoja, kad vaikas užvertęs galvą ėjo ir teko daryti CP, neaišku kaip būtų dėl trumpos virkštelės unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 22, 08:54)
Ei, tu gi pas mus buvai sveikas protas! Kas čia dabar?

Matyt neišsimiegojimas daro savo, per jautri pasidariau unsure.gif
Vakare niekaip užmigti negaliu. Užmiegu gal kokia 2, o keltis reikia 7, vaikus vežti į mokyklą. O dar tas kėlimasis naktimis į WC doh.gif
Reikia susiimti biggrin.gif
Gal po šiandien vakaro nuotaika prašviesės rolleyes.gif Varom su draugėm vakare į kiną, o po kino su kaimyne nusimato sushi vakarėlis essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 22 kovo 2017 - 09:20

Vakar pamirsau paklausti, tavo drauge ka pagimde?

mergaitę ;)

Nu turi but pastovus krapstesys pilve-tada ramu.

man irgi... Labas rytas

Gal po šiandien vakaro nuotaika prašviesės rolleyes.gifVarom su draugėm vakare į kiną, o po kino su kaimynę nusimato sushi vakarėlis essen.gif

tikrai,kad negali nepagerėti ūpas  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 22, 08:57)
As irgi su kava,iki kavos buvo jogurtas,surelis  bigsmile.gif

Aš jau savo kavos ir manų košės su kakava porciją įveikiau biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Svetikas - aš irgi panikuoju :unsure: Ramesnė ir mano mergina šįryt kol kas. Užtat vyresnieji su kaupu atperka.

Man dėl tos kakavos įdomu pasidarė - kokią beriatės? Saldžią ar ne?

Violeta - kas miegot nedavė?

Šnd mano mergytei pilnos 37 savaitės, jau galima atsipūst mažumėlę, nors noriu išnešiot iki paskirtos datos :)

Atsakyti

Lerikyte, maziausiai 10   :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 22 kovo 2017 - 09:29

Labas rytas.... Violeta, galiu paguosti- mano naktis tokia pat...Nesupratau kame reikalas, vakar taip gerai pasivaiksciojau lauke beveik 2 val. Atrode ir nuovargis jaucias. Atsiguliau, ir jauciu kaip mintys nenurimsta, galvoj viskas atrodo verda, reikalu milijonai...tada i wc,vel atrodo issibudinau...zodziu prasivarciau turbut iki 4.30 Ryte prasiau vyro,kad leistu man miegoti, tai susitvarke su vaikais ir isveze i mokykla... Eisiu ruostis, i miesta reik islekt. Geros dienos visoms ir aktyviu mazyliu!

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 22, 09:26)

Nesquik kakava smile.gif
Šiaip kai nebūna kakavos tinka ir šokoladas ar šokoladinis saldainis ax.gif
Iš vaikystės atsimenu, kad mama mums visada ant tos košės šokolado užtarkuodavo su smulkia tarka smile.gif
Atsakyti

Svetikas - aš irgi panikuoju :unsure: Ramesnė ir mano mergina šįryt kol kas. Užtat vyresnieji su kaupu atperka.

Violeta - kas miegot nedavė?

Šnd mano mergytei pilnos 37 savaitės, jau galima atsipūst mažumėlę, nors noriu išnešiot iki paskirtos datos :)

Namuose malta su pienu geriu be cukraus, o siandien 3in1 padariau,visai skanu :rolleyes: 

Matyt nauja aplinka netinka man :D 

Sveikinimai :4u:  man dar 3 dienos iki 37

Atsakyti

oij tai man net gėda prisipažinti,kad miegu kaip tokiam laike super gerai.

šventė  :wub: sveikinu

Lerikyte, maziausiai 10   :D

s i a u b a s. Išprotėčiau

Atsakyti

oij tai man net gėda prisipažinti,kad miegu kaip tokiam laike super gerai.

Aš šiaip irgi kartą, max 2, į wc keliuos. Jei didieji ramiai miega, tai irgi neturiu kuo skųstis.

Tik šįryt po 4os kėliaus MB į komandiruotę išleist, išsibudinau ir sunkiai užmigau. O paskui mano didysis žadintuvas pareiškė, kad labai išalko :) Teko ridentis :)

Atsakyti

jooooo dideliam kolektyve kitokios taisyklės  :) 

Atsakyti
Labas rytas, nors jau tuoj diena 4u.gif

As jau seniai po pusryciu ir po rytines kavos, si ryta kakava geriau smile.gif

O as nakti kaip kada miegu, sia nakti kazko bludijau ir nuo kokios 4 val nemiegojau, paskui uzmigau, bet jau greit keltis reikejo, vaikus suruosti...
Ar dar tebera pilnatis? Nes sia nakti sapnavau kaip ant ranku laikau savo kudikeli, tai jis valgyti uzsinorejo ir as ji pamaitinau wub.gif toks neapsakomai geras jausmas sapne apeme... o pabudus suvokimas, kad jau visai greit tai vyks is tikruju wub.gif wub.gif wub.gif

Pavydziu tom, kurios nakti keliasi max 2 kartus, as min 4 kartus keliuosi, o kartais ir visus 5, niekaip nesuprantu ko man ten tiek spaudzia ta pusle, bet tikrai ne kelis lasiukus padarau huh.gif
Mano kleckas vel aktyvus kaip anksciau, duodasi ir nakti ir ryte ir diena. Pas mane irgi judesiu suskaiciavus gautusi i valanda tikrai daugiau nei 10, bet kad sitaip ir turi buti. Bet tu valandu per diena man atrodo turi buti daugiau, nei viena - bet gal kaip koks kudikelis, taip ir duodasi, kitas ramus ir nieko keisto, kad jis per diena viena valanda pasimuosti ir viskas.
Atsakyti