Sveikos,
speju dazniausiai tik paskaityti cia, o pati tai tik, atrodo, vaika isleidziu i darzeli, o jau pasiimti reikia vaziuoti, kol viska praplaunu, pavalgau ir i parduotuves suvaikstau/suvazineju

Daiktu dar nesusidejau, bet jau tik pora smulkmenu liko nusipirkti, be kuriu galima apsieiti, tai extra atveju kaip nors susimesciau, ko gimdymui reikia.
Smalsu i kitas paziuret, tai ir pati pasirodau:
http://www.part.lt/i...e7da2bdd191.jpg
Tiesa sakant, pirma karta pasifotogravau besilaukdama, iki siol kakzaip ir nesugalvojau isiamzinti, tai kaip tik proga buvo dabar. O taip tai ne viena man cia i bangini nepanasi, kaip kad, buna, pasiskundziat
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 22, 12:43)
<p>tai taip ir nenukeliavau į paskaitas nėštumo, gimdymo.. dabar jaučiuos kaip kokia asocialė

</p>
Na, nestumo paskaitu nebereikia, o gimdymo metu, ka daryti, vis tiek tikriausiai paaiskins

As pirma karta i ivairias paskaitas buvau nuejusi, tai del gimdymo, pvz., nepanaudojau info, tik paciai gal ramiau, kad va kazka gal daugiau zinai. O bent jau KMUK tai kazkaip neklause, ar ka nors zinau, pasake, ka daryti, ir ta ir dariau, nebuvo daug noro kazkokias kitas zinias taikyti. Gal priesingai negerai buvo, kad kursuose labai naturalaus gimdymo svarba, pvz., pabreze, be skatinimu, be kirpimu, tai kai prireike ir to, ir ano, tai dar gincijausi kuri laika, ir vis tiek teko nusileisti
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 21, 13:00)
Paneles,kiek ir kokio dydzio pamperiu ju turit?
As tik viena pakuote nusipirkusi pradinio dydzio, bet tai Moony firmos sauskelniu newborn pakuoteje 96 vnt., savaitei tikrai uzteks, toliau jau pagal augimo tempus

Su pirmu tai man net keliu tokiu prireike, bet cia labiau isimtis, kad maziukas labai buvo ir letai didejo pradzioj.
Uzvakar buvau pas gydytoja, tai siaip viskas butu gerai, tik hemoglobinas krito nuo 137 iki 117, niekada dar zemo nebuvau turejusi, visada apie 140. Jauciu, tas nemazai prisideda prie tokiu laikotarpiu, kai, atrodo, vos ant koju pastoviu, ar galva daznai sukasi. Lyg ir valgau kasdien ta mesa, bet dabar jau ir papildu nusipirkau, ir del visa ko padidinau mesos kieki. Gal sutapimas, bet zvalesne jauciuosi.
As iki siol labai lengvai uzmigdavau, per minute kokia, o dabar atsigulu ir jeigu per ta minute nespeju uzmigti, tai pradeda kazkas su pilvu darytis, tai kieteti, tai judeti smarkiai vaikas, ir miegai issilaksto. Pirmaji karta mat taip buvo, kad atsigulus labai didelis aktyvumas pilve prasidejo ir uz kokios valandos vandenys nutekejo, tai dabar baime, kad gal ir ankstoka, bet ar tuoj neprasides veikla. Laimei, dar neprasidejo, labai laukiu balandzio, kaip ir visos turbut