Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

mano spaudimas grįžo į priešnėštuminį lygį, kaip įdomu

Atsakyti

Koks dabar?

Atsakyti

115-80 .

prieš dvi savaites buvo 130-80, o dar anksčiau 120-80

žodžiu preeklampsijos pavojaus nėra, o kojos kaip kaladės 

Atsakyti

115-80 .

prieš dvi savaites buvo 130-80, o dar anksčiau 120-80

žodžiu preeklampsijos pavojaus nėra, o kojos kaip kaladės 

I pabaiga matyt visoms kojos kaip kalades 😉o man dar rankos kaip boksininko pirstines  :D 

Atsakyti

rankos irgi tokios ne visai vietoj, bet ne kaip boksininko dar kol kas :D taip pasiilgau vestuvinio žiedo... 

Atsakyti

FB maciau, kad Beata pagimde berniuka 😊 

Atsakyti

oij kaip čia greit viskas , tik neseniai atrodo pasisakė 

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 03 22, 11:38)
o man dar rankos kaip boksininko pirstines  biggrin.gif 

Man tai kojos kažkaip netinsta, o vat rankos - tikrai kaip bokso pirštinės biggrin.gif

Bet su spaudimu nei prieš nėštumą, nei per nei karto nebuvo. Visada toks pat 120/70, 110/70 rolleyes.gif

Sėdžiu prie kabineto pas gydytoją ir jau nervas ima. Kam tie užrašymai jei laiku nepriima unsure.gif 11 val. turėjo priimti. Dabar sėdžiu ir nervuojuos, kad nespėsiu vaikų iš mokyklos paimti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 22 kovo 2017 - 12:10

Mano kojos tai pastorėjusios, bet tinimo kaip ir nepastebėjau, bent jau žymaus. O ir vestuvinio žiedo dar nenusiėmiau :) Laisvai vaikšto dar :B

Beatos vaikis toks visai nemažas :wub:

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 03 21, 16:07)
O man kaip tik zuvis labai faini zmones.
Dabar galesiu parom SM bendraut...pagulde mane i ligonine, itaria cholestaze, zodziu kazkaip viskas netiketai ir neplanuotai

Kad viskas būtų gerai 4u.gif O ir bus gerai, svarbiausia, kad nepražiūrėta problema, jeigu tikrai cholestazė.

QUOTE(Svetikas @ 2017 03 22, 08:45)
Tai kad per tas 12 val. galima pražilti ir  tiek visko prisigalvoti doh.gif
Aš labiausiai bijau dėl virkštelės apsisukimo  unsure.gif Kaip žinoti? Negali juk kasdien į ligoninę varyt tikrintis ar viskas gerai unsure.gif

Kaip ten sako medikai, kad virkštelėje yra tas kaip silikonas, želė toks, o jame kraujagyslės, tai gali net mazgas užsimegzti ir vaikui nieko blogo nenutiks. Nebent per mažai tos želinės medžiagos. Maniškiai irgi abu gimė su apsisukusia virkštele.

Aš šiandien buvau pas ginę, viskas kaip priklauso, dave ramybę trims savaitėms dabar, gal dar pasimatysim smile.gif
Atsakyti

tai taip ir nenukeliavau į paskaitas nėštumo, gimdymo.. dabar jaučiuos kaip kokia asocialė :(

Atsakyti

tai taip ir nenukeliavau į paskaitas nėštumo, gimdymo.. dabar jaučiuos kaip kokia asocialė :(

kodėl?

Atsakyti