o man kamštukas lauk keliauja
magic, tikrai tikiu,kad įsitempimas gali viską užblokuoti. Juk net raumenys susispaudžia tada ir viskas ilgiau vyksta ,ne tik kalbant apie gimdymą , bet iki ooooooooooo... nu gal yra laimingųjų

Oras grazus, bet siandien kazkur visos jegos dingusios, tik iki parduotuves koja uz kojos nukulniavau maisto atsargas papildyti, o po pietu jau tik knyga skaitau ir uzkandziauju lovoje. Net zadintuva del visa ko nusistaciau, jei netycia uzmigciau, kad darzelio nepramiegociau, pas mus privatus, labai ilgai nedirba.
Irena, as ir tavo vietoj eiciau, jei tik noro yra ;)
Mano tai 04 21, as prie velesniu.
Saldote produktus, skaitau, seimai, galvoju, visai gera mintis butu. Nes, ka gali zinoti, kiek laiko ligonineje teks praleisti, man su pirmu virs savaites teko, tai paskui MB vaika maitins vel koldunais ir kepta vistiena, nes nieko daugau nemoka padaryti

Ir gal dar zinote, ar Kaune kur galima butu uzsisakyti kokiu sveiku saldumynu, tortuku ar pan.? Ypac kokie zaliavalgiski tiktu. Musu darzelyje vaiku gimdtadienius pasvencia, skanumynus patiems reikia ideti, bet pageidauja, kad sveikuoliski, be cukraus ir pan. butu, tokie darzelio mitybos principai. Arba kokie isbandyti receptai tiktu. Pati laikas nuo laiko paeksperimentuoju su sveikesnio tipo mityba, bet va desertai tai dar ne sykio nesigavo tokie, kad noretusi antra karta pagaminti ir vaikams pasiulyti

Sveikos
šaldyti tiktų lietinius su įvairiais įdarais:
mėsa, bananais, grybais, galų gale daržovėmis
vištienos, kalakuto kepsnelius - gabaliukais supjaustom file + majonezo+ krakmolo+kiaušinis, nepadauginti krakmolo ir iskepti ant ugnies.
Galima užšaldyti daržoves troškintas - viską ką turi sudėti ir ant keptuvės sutroškinti. Iš tokios bazės pridėjus mėsos, arba pripylus vandens gausis tiek troškinys sy mėsa, tiek puiki sriuba
o man kamštukas lauk keliauja
nu va jau judam judam link finiso
įdomu,kiek laiko dar turiu
įdomu,kiek laiko dar turiu
Ka gine sake?
dar tik važiuosim
dar tik važiuosim
Tada laukiam ziniu, sekmes
Valiooooo

Reiškia maksimum po savaitės supuosi jau savo mažylę

Man taip su pirmu buvo, išėjo kamštis, o lygiai po savaitės nubėgo vandenys

Lerikyte-laikom kumstukus uz tave