Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

O, pirmieji ženklai :) Lerikyte, lauksim žinių :)

Atsakyti
Lailom kumscius uz Lerikyte. Ir laukiam naujienu
Atsakyti
Fake, prasom pasireiksti, seniai nieko is jusu negirdejome ax.gif
Atsakyti

Lerikyte, ku ku  :ploja2: 

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 23, 18:04)
Fake, prasom pasireiksti, seniai nieko is jusu negirdejome ax.gif

blush2.gif Sveikos.
As kariauju su kietejanciu pilvu, kartais jau galiu isivaizduot, kaip atrodys saremiai,nes kartu suima ir nugara ir pilvo apacia. Tai as isivaizduoju,kad kiekviena diena bandau nepagimdyt, nors gydytojas vakar sake, kad niekas nevyksta ir susitikima paskyre po 2 savaiciu rolleyes.gif

Siaip rytoj sueina pilnos 37 savaites yahoo.gif Terminas balandzio vidury. Tases jau beveik susikrovus,bet reikia perziuret ir kai ka perdeliot. Savaitgali galvoju lovyte susistatyt,tik patalus apvilksiu turbut kai is ligonines grisiu...

Nesitiki,kad jau greit gimdymas-kartais apima panika,kad dar ne visi darbai padaryti-ne viskas islyginta, isskalbta...

Mano brangioji atrado kazkur zemai kazkoki skaudu taska,tai kartais kai ji pakrapsto,net suinksciu biggrin.gif
Atsakyti

Fake - tai dar daug laiko viskam pasidaryt :)

Mane ėdra puola. Ir bandau stabdytis, ir norisi kažkoooo...

Daiktų sąrašą beveik pasidariau. Vis žingsnis į priekį tuo klausimu :)

Atsakyti
Siandien buvau ligoninej, uzpildziau dokumentus gimdymui, kad atvykus nereiketu, dar pasiklausiau kas neaisku buvo ir dabar gimdymo liko laukt. Dare ultragarsa papildoma, nes pirmas vaikas didelis gime ir sikart nori to isvengt. Bet panasu, kad turesim coliuke, kas mane labai stebina. 37+5 savaite sveria tik vos virs 3000 g, galvytes apimtis 32 cm (galetu buti didesne). Labai jaudinuosi, kad tik sveikas vaikas butu, baisu del tokio mazumo
Atsakyti
Astii, tik nestresuok, viskas bus gerai,neisileisk neigiamu minciu...nors suprantu, kad nelengva friends.gif gal panesiosi ilgiau savo lelia, ir uzaugs kiek reikia. Buna gi ir pastojimo laikas neatitinka pagal mmm. Buna ir ismatuoja netiksliai...
Egluze, as i kompanija su edesiu...Kas cia paskutinem dienom darosi unsure.gif visko noriu...ir svajoju apie spurgytes, bandeles, pyragelius....Gerai,kad nera arti kepykleles, nes turbut gyvenciau joje... Nors visa nestuma visai netrauke ant situ dalyku...
As dar irgi tases nebaigiau krautis... ax.gif dar vis deliojuos...Ir dar keliu smulkmenu truksta.
Siandien pas mus labai silta diena buvo. Nu sakau sakes, neturiu kuo rengtis blink.gif Striuke dar ziemine...tai kaip pratempti dar 3sav... unsure.gif
Labai laukiu ziniu is Lerikytes 4u.gif
Atsakyti

Siandien buvau ligoninej, uzpildziau dokumentus gimdymui, kad atvykus nereiketu, dar pasiklausiau kas neaisku buvo ir dabar gimdymo liko laukt. Dare ultragarsa papildoma, nes pirmas vaikas didelis gime ir sikart nori to isvengt. Bet panasu, kad turesim coliuke, kas mane labai stebina. 37+5 savaite sveria tik vos virs 3000 g, galvytes apimtis 32 cm (galetu buti didesne). Labai jaudinuosi, kad tik sveikas vaikas butu, baisu del tokio mazumo

Tik nestresuok, tikrai dar yra laiko paaugti vaikui :4u:  nors labai suprantu tavo nerima, maniske savaite mazesne echo rodo vos 2,800, praeita pirmadieni matavo atitiko ligiai 35 sav po 9 dienu echo parode 35.2, daktare pasake kad nieko blogo, tiesiog smulkus vaikas 

Atsakyti
Jau geriau greiciau ta gimdymo diena ateitu, kai ant ranku laikysiu, bus ramiau smile.gif kad tu gydytoju nesuprasi. Siaip jie lyg ir patenkinti, kad vaikas mazas, kaip tik nenori, kad butu virs 4 kg, nes tada rizika didesne visokioms gimdymo traumoms
Atsakyti
Ar tik nesupakavo mūsų Lerikytes? mastau.gif
Tikrai nebūtų jinai laikus mus nežinioje, jei būtų dabar namie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 23, 22:42)
Ar tik nesupakavo mūsų Lerikytes? mastau.gif
Tikrai nebūtų jinai laikus mus nežinioje, jei būtų dabar namie unsure.gif

Vat ir as taip galvoju ax.gif tikriausiai turesim pirma avinuke bigsmile.gif laikom kumscius bigsmile.gif
Atsakyti