O, pirmieji ženklai Lerikyte, lauksim žinių

Lerikyte, ku ku

As kariauju su kietejanciu pilvu, kartais jau galiu isivaizduot, kaip atrodys saremiai,nes kartu suima ir nugara ir pilvo apacia. Tai as isivaizduoju,kad kiekviena diena bandau nepagimdyt, nors gydytojas vakar sake, kad niekas nevyksta ir susitikima paskyre po 2 savaiciu

Siaip rytoj sueina pilnos 37 savaites

Nesitiki,kad jau greit gimdymas-kartais apima panika,kad dar ne visi darbai padaryti-ne viskas islyginta, isskalbta...
Mano brangioji atrado kazkur zemai kazkoki skaudu taska,tai kartais kai ji pakrapsto,net suinksciu

Fake - tai dar daug laiko viskam pasidaryt
Mane ėdra puola. Ir bandau stabdytis, ir norisi kažkoooo...
Daiktų sąrašą beveik pasidariau. Vis žingsnis į priekį tuo klausimu

Egluze, as i kompanija su edesiu...Kas cia paskutinem dienom darosi

As dar irgi tases nebaigiau krautis...

Siandien pas mus labai silta diena buvo. Nu sakau sakes, neturiu kuo rengtis

Labai laukiu ziniu is Lerikytes

Siandien buvau ligoninej, uzpildziau dokumentus gimdymui, kad atvykus nereiketu, dar pasiklausiau kas neaisku buvo ir dabar gimdymo liko laukt. Dare ultragarsa papildoma, nes pirmas vaikas didelis gime ir sikart nori to isvengt. Bet panasu, kad turesim coliuke, kas mane labai stebina. 37+5 savaite sveria tik vos virs 3000 g, galvytes apimtis 32 cm (galetu buti didesne). Labai jaudinuosi, kad tik sveikas vaikas butu, baisu del tokio mazumo
Tik nestresuok, tikrai dar yra laiko paaugti vaikui nors labai suprantu tavo nerima, maniske savaite mazesne echo rodo vos 2,800, praeita pirmadieni matavo atitiko ligiai 35 sav po 9 dienu echo parode 35.2, daktare pasake kad nieko blogo, tiesiog smulkus vaikas

Tikrai nebūtų jinai laikus mus nežinioje, jei būtų dabar namie

Tikrai nebūtų jinai laikus mus nežinioje, jei būtų dabar namie

Vat ir as taip galvoju