Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Aš irgi laukiu žinių. Galėjo ir dėl tinimų supakuot :unsure:

Atsakyti
Uzejau paziuret, kaip ta Lerikyte, o is jos jokiu naujienu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 23, 22:59)
Aš irgi laukiu žinių. Galėjo ir dėl tinimų supakuot unsure.gif

Aš irgi tinstų, bet manęs niekas nesupakavo unsure.gif
Atsakyti

Oij merginos, gi tikrai supakavo. Kadangi pasirodo nuo ankstaus ryto man ne tik kamstis ejo, bet ir soniniai vandenys. Taip ir itariau. Po apziuros pasirode kad turim 3 cm o realiai veikla nuo pat ankstyvo ryto neuzsivedus. Tad buvo nuspresta skatint. 18 buvom gimdykloj, 22.52val gime musu coliuke 38+5d ir tik 2770. Va cia tai coliuke. Sveikute, grazute. Pagimdziau be epiduro, bet pakirpti teko. Nenusikamavau, beveik iki pat galo dar ir pajuojavom. Nezinau nesijauciau lb jau sauni bet kolektyvas sake kad buvau super kantri 😀 esu lb laiminga 

Atsakyti

Sveikinimai, Lerikyte :wub: sėkmingo atsigavimo, sklandaus maitinimo ir sveikatėlės abiems! :wub: 

ar coliukė vardelį jau turi?

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 24, 07:06)
<p>Oij merginos, gi tikrai supakavo. Kadangi pasirodo nuo ankstaus ryto man ne tik kamstis ejo, bet ir soniniai vandenys. Taip ir itariau. Po apziuros pasirode kad turim 3 cm o realiai veikla nuo pat ankstyvo ryto neuzsivedus. Tad buvo nuspresta skatint. 18 buvom gimdykloj, 22.52val gime musu coliuke 38+5d ir tik 2770. Va cia tai coliuke. Sveikute, grazute. Pagimdziau be epiduro, bet pakirpti teko. Nenusikamavau, beveik iki pat galo dar ir pajuojavom. Nezinau nesijauciau lb jau sauni bet kolektyvas sake kad buvau super kantri 😀 esu lb laiminga </p>

bis.gif bis.gif bis.gif lithuania.gif valio valio valio didziausi sveikinimai 😘😘😘 sveikatos abiem ir daug pienuko
Atsakyti
Lerikyte, sveikinimai!!!!!!!!!!! 4u.gif

Saunuole tikrai esi mirksiukas.gif kokio ugio gime mazule?
Atsakyti
Oiiiii kokios naujienos iš pat ryto!!!! Kaip faina!!! bis.gif
Sveikinimai didžiausi Lerikyte tavo šeimai! wub.gif Kaip nuostabu, kad jau susitikai su savo princesyte wub.gif wub.gif wub.gif
Net jauduliukas kažkur pilve kutena, kad jau pradedam byrėt,ir pereisime į kitą gyvenimo etapą... rolleyes.gif
Atsakyti

Ahhh ji nereali...

Aciu.

Almantė 49 cm

Atsakyti
Lerikyte, sveikinimai! wub.gif Sveikatos abiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 24, 09:05)
<p>Ahhh ji nereali...</p><p>Aciu.</p><p>Almantė 49 cm</p>

Tikra grazuole turetu buti wub.gif
Atsakyti

Ahhh ji nereali...