Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Mafina, vajei, laikykis..

į lauką mums sakė eit jau kitą dieną 20 min, o poto didint.

Šiandien su MB buvo pupa valandą.

O aš per langą su 38 težiūrėjau....

vėl vienam (.) sąstovis matyt gavosi.. kai gerai išvalgė temperatūra iškart krist pradėjo.

Nu ko dabar jie taip nenoriai normalizuojasi... dabar mergytė miega, o man jau būtų gerai,kad kitą valgytų.. žodžiu 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 01, 17:41)
<p>Mafina, vajei, laikykis..</p><p></p><p></p><p>į lauką mums sakė eit jau kitą dieną 20 min, o poto didint.</p><p>Šiandien su MB buvo pupa valandą.</p><p>O aš per langą su 38 težiūrėjau....</p><p></p><p>vėl vienam (.) sąstovis matyt gavosi.. kai gerai išvalgė temperatūra iškart krist pradėjo.</p><p>Nu ko dabar jie taip nenoriai normalizuojasi... dabar mergytė miega, o man jau būtų gerai,kad kitą valgytų.. žodžiu </p>

Aha stengiuosi laikytis, bet va vakaras ir man vel slogi nuotaika. Vaikai visa diena lauke, o as tik nosi iskisusi buvau, nes bijau ilgam maziuka palikti unsure.gif Vyras irgi visa diena turi darbu prie namo, aplinkos.
Tau, Lerikyte, nebuvo dar taip uzplauke?? unsure.gif

Del krutines, tai atsimenu su pirmu irgi buvo sukietejimu, nes per staigiai uzsigamino pienukas, kurio nespedavo vaikas isvalgyti. Bet rimto uzdegimo pavyko iosvengti, net nezinaiu ka patarti, as daviau valgyti dazniau ir man dingo visas uzsistovejimas. Su antru vaiku jau taip nebebuvo ir va dabar viskas normaliai, bet dabar ir valgo dar kol kas daznai ir po biski.

Tai rytoj gal ir mums bandyti islysti i lauka, kad toks nuostabus oras? Bet pirma karta tai tikrai tik 15-20 min tegalima, kad nebutu per daug.
Atsakyti

Uzplauke siandien. Buvo ir asaru. Tas gybenimas lovoj ir negalejimas rupintis normaliai vaiku ta temperatura ir papai o ir negalejimas sedet jau nervina. O snd kai mb pakalbejo su geriausiu draugu, nu kur sakiau trys dienos pries mus pagimde  ir pasake va daiva tai zvengia viskas jai ok ir vaiksto va centre po santaka tai taio ir apsiblioviau. Mb issigando puole atsiprasinet kad nenorejo nieko blogo kad nesijaudinciau bla bla sakau as viska suprantu, tik ta savijauta nervuoja. Poto kitas draugas paskambino jam tai tipo va kai erika sustipres tai jau lauksim susitikt norim bla bla nu as ir vel i dudas. Nezinau kazkokia sudina diena. Galvojau i lauka iseisiu. Anom dienom tai viskas kaip ir emocine prasme gerai buvo. 

Atsakyti

laikykitės, mamukai :4u: hormonai jums čia smegenis jaukia, bet jūs pačios geriausios mamos savo mažiukams :4u:  laikykitės!

Mafina- o ar aš vardelį jūsų princo praleidau, ar neišdavei?  :rolleyes: 

aš šiom dienom pikta širšė. viskas netinka, viskas erzina. kažkaip į kokį kiautą sulįst ir iki cp prabūt norėtųsi :unsure: 

Atsakyti
Oj egluzeeele, laikykis-ne tu viena sirsiauji. As sian B gyvenima ir nervus gadinau, sau nervus gadinau, o viskas del to, kad jis ne taip su manim pakalbejo ax.gif ir matot ne tuo laiku pasake ax.gif bet negi prisipazinsi, kad hormonai selsta biggrin.gif

Sian bevaiksciodama galvojau vaika pamesiu biggrin.gif jau taip tarpuklyni skaudejo verysad.gif

Lerikyte, laikykis 4u.gif nebandyk buti superwoman, niekas to nevertina. Skirk laiko sugrizimui i save mirksiukas.gif
Papildyta:
Mergaites, ypac pagimdziusios, ar jus jau aplanke jusu mamos, seses,anytos? Kaip apskritai ziurite i aplankymus?
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 01, 21:46)
Mergaites, ypac pagimdziusios, ar jus jau aplanke jusu mamos, seses,anytos? Kaip apskritai ziurite i aplankymus?

Pirmą mėnesį niekas iš draugų nesilanko. Nebent pati noriu juos matyt ir pakviečiu. Kadangi mano mama man didžiausia pagalbininkė ir retai kada savo nuomonę perša tai kai tik ji norės/galės man bus malonu ją matyt. rolleyes.gif

Lerikyte, Mafina laikykitės, nepasiduokite liudesiui. Jus dabar tokios reikalingos ir svarbios savo mažyliams wub.gif Jus esat jiems visas pasalis. wub.gif Pasistenkite atrasti pozityvą dabartinėje situacijoje. Jus turite puikia šeimą! Mylinti Jus vyrą! Kūdikėliai ir vaikučiai sveiki! Lauke bunda gamta, saulė šildo, paukščiukai čiulba - nuostabus laikas!
Tai kas dabar vyksta (problema su papuliais, hormonų siatimas) yra laikina, neužilgo nusistovės ir susitvarkys, amžinai nesitęs. Jus esat stiprios ir susitvakysit su viskuo! Aš Jumis tikiu, Jus šaunuolės ir pačios geriausios mamytės pasaulyje! wub.gif
Nepasiduokite! friends.gif
Atsakyti

Svetikai tu sios temos spindulelis. 

Labas rytas

Nu ka vel sviesiau akyse iki kito sastovio turbut. 😂

Del lankymu.. turejau negrazu pokalbi su mama. Ji dirba poliklinikoj ir sugalvojo po darbo usvazinet. Graziai pasakiau ar negaletu atvaziuoti ne is ligonines. Isizeide isejo. Sake kad viskas ok bet is balso jauciau kad nieko ten ne ok...bet aciu die pagaliau suprato kad ne kad neatvaziuotu mes norim o kad is namu... persirengus...ir t.t. dabar jau viskas ok nustojo oziuotis,suprato, atvaziuoja padeda. Buvo vyro mama trumpam . Nenorejau kad ateitu bet nu mama... o yra ir nesupratingu aplink pvz vakar raso tai as kita savaite pas jus atvaziuosiu, mes rasom ne pas mus karantinas ir kai bus atidaryta parasysim. Dar vaikui negimus vieni nusprende kad per velykas atvaziuos pirmi apziureti. Nieko nenoriu matyt sveciuos. Pati kaip desra lovoj prades dar cia sliauzioti aplink ir supratimo reikia turet kazkiek, kad bent menesi nelysti tiek del vaikucio tiek d3l paciu tevu gyvenimo susinormalizavimo.

Atsakyti

Labas,

Kaip nuotaikos šiandien? :4u:

Violeta - kaip tu laikaisi? :4u:

Papildyta:

Vakar kaip tik kalbėjau su MB, kad nenoriu, kad anyta į ligoninę veržtųsi. Su pirmais dviem buvo aplankyt. Dabar MB pasakiau griežtai, tikiuosi išpildys mano norus.

Mano tėvai su sesėm atvažiuos per Velykas, pati pakviečiau. Nors vyresnioji vaikais rūpinsis, kai ligoninėj būsiu, tai jos "apsilankymo" neišvengsiu :)

Lerikyte - o ligoninėj nelankė?

Atsakyti

Tik mama su teciu ligoninej buvo aplankyt. O daugiau nieko neleidau. 

Atsakyti

Tik mama su teciu ligoninej buvo aplankyt. O daugiau nieko neleidau. 

Aš šįkart bandysiu niekam neleist.

Jeckus, tooooks tinginys ima...

Atsakyti

Aš šįkart bandysiu niekam neleist.

Jeckus, tooooks tinginys ima...

Ir patingeeeeek sekmadienis. Mes irgi tingim

Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
Esame trys 3 kurso VU, Inovacijų ir projektų valdymo studentės, kurios rinkai siekia pristatyti naują produktą - natūralų, ekologišką skalbiklį, kuris tinkamas žmonėms turintiems jautrią odą bei mažųjų drabužėlių skalbimui. Būtume labai dėkingos, jei rastumėte kelias minutes užpildyti šią trumpą anketą: https://docs.google....c...orm?c=0&w=1
Dėkojam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarė Bo: 02 balandžio 2017 - 10:26