QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 01, 17:41)
<p>Mafina, vajei, laikykis..</p><p></p><p></p><p>į lauką mums sakė eit jau kitą dieną 20 min, o poto didint.</p><p>Šiandien su MB buvo pupa valandą.</p><p>O aš per langą su 38 težiūrėjau....</p><p></p><p>vėl vienam (.) sąstovis matyt gavosi.. kai gerai išvalgė temperatūra iškart krist pradėjo.</p><p>Nu ko dabar jie taip nenoriai normalizuojasi... dabar mergytė miega, o man jau būtų gerai,kad kitą valgytų.. žodžiu </p>
Aha stengiuosi laikytis, bet va vakaras ir man vel slogi nuotaika. Vaikai visa diena lauke, o as tik nosi iskisusi buvau, nes bijau ilgam maziuka palikti

Vyras irgi visa diena turi darbu prie namo, aplinkos.
Tau, Lerikyte, nebuvo dar taip uzplauke??
Del krutines, tai atsimenu su pirmu irgi buvo sukietejimu, nes per staigiai uzsigamino pienukas, kurio nespedavo vaikas isvalgyti. Bet rimto uzdegimo pavyko iosvengti, net nezinaiu ka patarti, as daviau valgyti dazniau ir man dingo visas uzsistovejimas. Su antru vaiku jau taip nebebuvo ir va dabar viskas normaliai, bet dabar ir valgo dar kol kas daznai ir po biski.
Tai rytoj gal ir mums bandyti islysti i lauka, kad toks nuostabus oras? Bet pirma karta tai tikrai tik 15-20 min tegalima, kad nebutu per daug.