Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 02, 08:12)
Svetikai tu sios temos spindulelis.

blush2.gif blush2.gif ačiū už gražius žodžius blush2.gif blush2.gif
tam mes čia ir esam viena kitą palaikyt bet kokioje situacijoje friends.gif
Atsakyti
Mamytes, laikykites!!! Tikiuosi siandien jau nuotaikos geresnes 4u.gif
As va kariauju su spaudimu, nepadeda man vaistai, eh matyt neilgai man su pilvuku liko vaiksciot.
As jau senai vyrui sakiau, kai pagimdysiu kad jokiu sveciu i ligonine, bet jauciu mama tai vistiek atvarys, bet jai galima biggrin.gif
Siandien buvau pabegusi is ligonines biggrin.gif nuvarem i senamiesti, suvalgem ledu, taip fainai laika praleidom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 02, 18:40)
As va kariauju su spaudimu, nepadeda man vaistai, eh matyt neilgai man su pilvuku liko vaiksciot.
As jau senai vyrui sakiau, kai pagimdysiu kad jokiu sveciu i ligonine, bet jauciu mama tai vistiek atvarys, bet jai galima  biggrin.gif
Siandien buvau pabegusi is ligonines  biggrin.gif  nuvarem i senamiesti, suvalgem ledu, taip fainai laika praleidom  ax.gif

Aš žinok vakar nuvažiavus iki vaistinės buvau, perskaičius apie tavo atvejį, kad spaudimas pakilo, tinsti, o namie spaudimo matuoklio neturiu unsure.gif Tai aprimau pamačius, kad 120/80, geras, bet išpampus visa baisu žiūrėt blink.gif

Kurioje ligoninėje guli? Gal manęs sulauksi? Aš ketvirtadienį jau į Antakalnį gultis varau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 02, 20:20)
Aš žinok vakar nuvažiavus iki vaistinės buvau, perskaičius apie tavo atvejį, kad spaudimas pakilo, tinsti, o namie spaudimo matuoklio neturiu unsure.gif Tai aprimau pamačius, kad 120/80, geras, bet išpampus visa baisu žiūrėt blink.gif

Kurioje ligoninėje guli? Gal manęs sulauksi? Aš ketvirtadienį jau į Antakalnį gultis varau biggrin.gif

Galiu palaukti, tik tada atvaryk i VGN biggrin.gif nes manes tai neisleis jau is cia
As pradedu ziauriai bijot operacijos... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 02, 19:47)
Galiu palaukti, tik tada atvaryk i VGN  biggrin.gif  nes manes tai neisleis jau is cia
As pradedu ziauriai bijot operacijos... blink.gif

Pati ten norėjai ar paskyrė?
Bet jau tikrai operacija bus? unsure.gif
Aš matai jau Antakalnyje susitarus biggrin.gif Abu pirmus ten gimdžiau, esu lojalus žmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 02, 20:51)
Pati ten norėjai ar paskyrė?
Bet jau tikrai operacija bus? unsure.gif
Aš matai jau Antakalnyje susitarus  biggrin.gif Abu pirmus ten gimdžiau, esu lojalus žmogus  biggrin.gif

Taip, pati, nes pirmus irgi cia gimdziau mirksiukas.gif
Bus operacija, tik dar nzn kada...gali but kad ir rytoj, ziuresim ka sakys per rytine vizitacija
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 02, 20:16)
Taip, pati, nes pirmus irgi cia gimdziau  mirksiukas.gif
Bus operacija, tik dar nzn kada...gali but kad ir rytoj, ziuresim ka sakys per rytine vizitacija

Irgi esi lojali biggrin.gif

Na nekantriai lauksim iš tavęs žinių. Ar tu atidarysi mūsų balandžio mėnesio byrėjimo sezoną biggrin.gif

Aš kol kas neplanuoju biggrin.gif ax.gif
Atsakyti

Taip, pati, nes pirmus irgi cia gimdziau mirksiukas.gif

lauksim žinių :4u: 

aš irgi nesiruošiu lukštentis. bet po savaitės jau būsiu ligoninėj. Šnd jau lagaminą atgavau, gal jau ir susipakuot reiks :hmm:  :D bet gal poryt :rolleyes: 

vyras klausė ar tikrai tokio didelio reiks :hmm: gal tikrai užtektų rankiniam bagažui skirto? kokio didumo jūs susipakavot?

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 02, 21:10)
aš irgi nesiruošiu lukštentis. bet po savaitės jau būsiu ligoninėj. Šnd jau lagaminą atgavau, gal jau ir susipakuot reiks hmm.gif  biggrin.gif bet gal poryt rolleyes.gif vyras klausė ar tikrai tokio didelio reiks hmm.gif gal tikrai užtektų rankiniam bagažui skirto? kokio didumo jūs susipakavot?

Aš irgi vis sakau rytoj reiks susidėti tašę, bet tas rytoj vis niekaip neateina, tašė vis dar nesukrauta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O jos jau ketvirtadienį reiks doh.gif

Aš bent kol kas planuoju tilpti į rankinio bagažo lagaminą. O kaip bus pranešiu kai pagaliau sudėsiu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=egluzeeele,2017 04 02, 22:10]<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Violeta06" data-cid="71546897" data-time="1491156991"><div><p>Taip, pati, nes pirmus irgi cia gimdziau vartotojo įkelta nuotrauka
Bus operacija, tik dar nzn kada...gali but kad ir rytoj, ziuresim ka sakys per rytine vizitacija</p></div></blockquote><p>lauksim žinių 4u.gif </p><p></p><p>aš irgi nesiruošiu lukštentis. bet po savaitės jau būsiu ligoninėj. Šnd jau lagaminą atgavau, gal jau ir susipakuot reiks hmm.gif  biggrin.gif bet gal poryt rolleyes.gif </p><p></p><p>vyras klausė ar tikrai tokio didelio reiks hmm.gif gal tikrai užtektų rankiniam bagažui skirto? kokio didumo jūs susipakavot?</p>
[/quote
Pas mane sporto krepsys ir kuprine]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 02 balandžio 2017 - 21:40
Labas rytas 4u.gif

Violeta kas pas tave girdėti? unsure.gif
Atidarysi balandžio sezoną? biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas

Mes su lagaiminu dideliu ir tasyte i ligonine keliavom. Ne viska panaudojau kaa pasiimes buvau tikrai. Visai nereikejo vienkartiniu paluciu, rubeliu vaikisku tiek nereikejo kiek pasiemiau, vaiko prieziuros kremu ar alieju irgi ne. 

Nepamirskit kepuryciu bent triju. Viena gimdykloj kitos dvi vaziuojant namo. Gal dar ka atsiminsiu.

Atsakyti