Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Labas rytas :4u:

Visus išleidau, apsipirkau, galiu ir papusryčiaut.

Violeta - laukiam žinių :4u:

Lerikyte, Mafina - kaip jaučiatės? :4u:

Na nenoriu aš tų daiktų dėtis nors tu ką :unsure: Nors gi jau po savaitės lėlytė ant rankų bus :blink:

Atsakyti
Labas rytas
Violeta-kaip tu?

Panos, kurios dar nesusikrove tasiu-na mergaites, kodel tokios nedisciplinuotos? smile.gif

As sudejus tase jau nuo 34os gal savaites, dabar periodiskai perziuriu ar ka idet/isimt reik biggrin.gif pas mane vienas didelis krepsys, bet smutkes i gimdykla susidejau i maza terbele ir veliau is krepsio istrauksiu kai jau reikalas prispirs 4u.gif dar is gimdyklines terbeles reiks isimt vaiko rubu nes dabar sudejus 3 komplektus, bet ziuresiu pagal oro salygas ka paimt. Ar neziuret? ax.gif tiesiog isidet viena komplektuka ir viskas? ax.gif
Atsakyti

Labas rytas
Violeta-kaip tu?

Panos, kurios dar nesusikrove tasiu-na mergaites, kodel tokios nedisciplinuotos? smile.gif

As sudejus tase jau nuo 34os gal savaites, dabar periodiskai perziuriu ar ka idet/isimt reik biggrin.gifpas mane vienas didelis krepsys, bet smutkes i gimdykla susidejau i maza terbele ir veliau is krepsio istrauksiu kai jau reikalas prispirs 4u.gifdar is gimdyklines terbeles reiks isimt vaiko rubu nes dabar sudejus 3 komplektus, bet ziuresiu pagal oro salygas ka paimt. Ar neziuret? ax.giftiesiog isidet viena komplektuka ir viskas? ax.gif

Aš tiesiog žiauuuuriai nemėgstu pakuot daiktų. Visada palieku paskutinei minutei :blush-anim-cl:

Gimdykloj komplektukas, mano suprantu, neturėtų priklausyt nuo oro sąlygų :hmm: Aš svarstau tik ar smėlinuką ar marškinėlius imt :unsure:

Atsakyti
Baltas pavydas kam jau vienokia ar kitokia veikla vyksta. Man terminas sestadieni, bet ledai nejuda nei truputi i prieki verysad.gif siandien eiline apziura, tai nezinau ka man ten pasakys
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2017 04 03, 10:08)
Baltas pavydas kam jau vienokia ar kitokia veikla vyksta. Man terminas sestadieni, bet ledai nejuda nei truputi i prieki verysad.gif siandien eiline apziura, tai nezinau ka man ten pasakys

Man dar dvi savaites, o jau laukt sunku biggrin.gif taip norisi leliuka greiciau laikyt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 03, 09:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irena85" data-cid="71547581" data-time="1491202424"><div><p>Labas rytas
Violeta-kaip tu?

Panos, kurios dar nesusikrove tasiu-na mergaites, kodel tokios nedisciplinuotos? vartotojo įkelta nuotrauka

As sudejus tase jau nuo 34os gal savaites, dabar periodiskai perziuriu ar ka idet/isimt reik vartotojo įkelta nuotraukapas mane vienas didelis krepsys, bet smutkes i gimdykla susidejau i maza terbele ir veliau is krepsio istrauksiu kai jau reikalas prispirs vartotojo įkelta nuotraukadar is gimdyklines terbeles reiks isimt vaiko rubu nes dabar sudejus 3 komplektus, bet ziuresiu pagal oro salygas ka paimt. Ar neziuret? vartotojo įkelta nuotraukatiesiog isidet viena komplektuka ir viskas? vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Aš tiesiog žiauuuuriai nemėgstu pakuot daiktų. Visada palieku paskutinei minutei blush-anim-cl.gif
</p><p>Gimdykloj komplektukas, mano suprantu, neturėtų priklausyt nuo oro sąlygų hmm.gif Aš svarstau tik ar smėlinuką ar marškinėlius imt unsure.gif
</p>

Hm, o kokio siltumo imt? Nes vienas yra marskinukai, siaustinukas ir sliauztai-storesni tokie. Kitas-plonesnes kelnytes, siaustinukas ir marskinukai. Trecias-kelnytes ir siaustinukas-siltesni nei antras, bet plonesni nei pirmas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na dar nepabyrejo nei vienas balandziukas smile.gif

Man nuotaikos geresnes. Snd vel likau viena su maziuku ir dukruze, bet maziuks miegojo ryte ilgai, tai spejau pusrycius padaryti, abi papusryciavom, kambarius issisiurbiau, drabuzius sudejau skalbtis, iskalbtus sulanksciau, netgi pati save susitvarkiau bigsmile.gif biggrin.gif Tai gal tikrai nera taip jau blogai.
Vakar i laukuti su maziuku buvom iseje, nu smagus jausmas stumdyti vel vezimeli, norisi kad tas laikas testusi ilgiau rolleyes.gif

Klauset, koki vardeli isrinkom. Na tiesa pasakius, iskart po gimdymo neturejom dar varduko, nes ir pries gimdyma nebuvom rimtai apsvarste, tiesiog as turejau savo kelis variantus, bet ju primigtyviai nesiuliau MB, laukiau kol pagimdysiu ir tiek. Ir va kai gime, atrodo visai tinka tas vienas vardukas, tai per savaitgali pratinomes, kaip skamba ar malonu patiems tarti ir atrodo prilimpa smile.gif Tad snd vyras keliaus uzregistruoti. O vardukas Matėjus wub.gif

As buvau dvi tasytes susidejusi, nes ruosiausi gulejimui iki gimdymo, bet visu tu daiktu ir rubu neprireike. Siaip siulau labai gerai viska perziureti ir tikrai neapsikrauti daiktais, nes tikrai puse ju nereikia. Rubu sau buti ligonineje nesiimkit, tik grizimui, nors as grizau su tais paciais su kuom ir atvaziavau, nors buvau kitokius isidejusi, bet kai reikejo rengtis, nebenorejau. Vaikuciui panaudojau tris komplektukus rubiuku, pirmieji iskart po gimdymo, paskui antrai dienai ir trecias tai dienai kai grizom namo. Kombiukus du irgi buvau isimetusi, bet siulau rinktis plonesni varianta, nes gi dar vistiek dekiuka koki uzkloti norisi, o pacioje palatoje tikrai nera salta, kol as pati apsirengiau, paskui kol vaika, buvau visa slapia ir tikrai tas vaikutis nespes atsalti kol pernesit kelis zingsnius iki masinos. Na cia mano tokia nuomone.

Kalbejot apie lankymus. Pas mane si karta lankytoju nebuvo ligonineje, isskyrus viena sena drauge, kuri gyvena prie Kauno, tai ji mane ir aplanke, bet man visai patiko jos lankymas, nes ta diena vyras buvo isvaziaves i namus, o as likusi viena, tai ji atvyko vakare ir man greitai vakaras prabego beplepant. Butu vyro tevai tikriausiai atvyke, bet anyta sunegalavusi buvo, tai nevyko, Bet as irgi nebuciau buvusi pries. Mano mamukas negalejo atvykti aplankyti, nes musu name buvo, su vaikais tvarkesi ir priziurejo namus, aptvarke viska pries man griztant. O namie tai nelaukiu sveciu iki menesio tikrai, niekas ir nesipraso, kazkaip visi supratingi aplinkui. Aisku mano mama nesiskaito svecias, ji vos ne kasdien atvaziuoja ir esu labai jai dekinga, nes tikrai padeda ka reikia padaro ir visai netrugdo.

Na laukiam pirmojo balandziuko smile.gif
Atsakyti

Aš ačiū irgi geriau  :angel2: 

Mafina gražus ir įdomus vardas

jau beveik susitvarkėm popierizmus, gimimas užregistruotas, deklaracija padaryta, laukiu kol ją patvirtins tada išmokos užpildymas ir kaip ir viskas 

Atsakyti

Asti - laikykis :4u: Dar pakankamai laiko veiklai prasidėti :4u:

Kaip tavo vyresnėlis?

Mafina - gražus, retas vardukas :wub:

Ačiū, merginos, už patarimus :4u:

Aš vieną kuprinę su savo daiktais susikrausiu, nes į ligoninę iš vakaro važiuosiu. Bet ten tik higienos priemonės, chalatas, naktiniai ir vaiko daikteliai į gimdyklą eis, nes juos prieš operaciją reiks paduot. Tada gal iš tiesų mažesnio lagamino užteks, tuo labiau, kad parsivežimui daiktus ir savo rūbus grįžimui namuose paliksiu, MB atveš :hmm: 

Atsakyti
Aciu del varduko mirksiukas.gif wub.gif

Egluzeeele, tikrai geras variantas del daiktu. As irgi netilpusius kombiukus atskirai atidejau su kedute vyras atveze kai reikejo parsivezti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 03 balandžio 2017 - 10:27
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 03, 08:25)
<p>Labas rytas</p><p></p><p>Mes su lagaiminu dideliu ir tasyte i ligonine keliavom. Ne viska panaudojau kaa pasiimes buvau tikrai. Visai nereikejo vienkartiniu paluciu, rubeliu vaikisku tiek nereikejo kiek pasiemiau, vaiko prieziuros kremu ar alieju irgi ne. </p><p>Nepamirskit kepuryciu bent triju. Viena gimdykloj kitos dvi vaziuojant namo. Gal dar ka atsiminsiu.</p>

Kokius ir kiek rūbelių ėmei? Kad nebūtų per daug ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 03, 08:53)

A ko skubėt, spėsiu irnesakyk.gif Svarbiausia sąrašas yra ką dėti, o sudėti spėsiu. rolleyes.gif Gal rytoj? mastau.gif
Atsakyti

A ko skubėt, spėsiu irnesakyk.gifSvarbiausia sąrašas yra ką dėti, o sudėti spėsiu. rolleyes.gifGal rytoj? mastau.gif

Mano draugė :friends: :hihihi:

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 03, 08:58)
Aš svarstau tik ar smėlinuką ar marškinėlius imt unsure.gif

Kadangi marškinėlių neturiu imsiu tik smėlinukus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Astii @ 2017 04 03, 09:08)

Nesijaudink, pas mane terminas penktadienį ir irgi nei kamštis eina, nei paruošiamuosius jaučiu. Apsoliučiai niekas!
Sakiau gydytojai, kad sulauksiu aš ramiai terminą irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 03, 09:22)
Hm, o kokio siltumo imt? Nes vienas yra marskinukai, siaustinukas ir sliauztai-storesni tokie. Kitas-plonesnes kelnytes, siaustinukas ir marskinukai. Trecias-kelnytes ir siaustinukas-siltesni nei antras, bet plonesni nei pirmas

Taigi vistiek po to aprengus į adejalą ar pleduką įvynioja mirksiukas.gif Bent jau taip buso prieš 8 metus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 03, 10:43)
Mano draugė friends.gif hihihi.gif

flirt.gif friends.gif
Atsakyti