Labas rytas
Visus išleidau, apsipirkau, galiu ir papusryčiaut.
Violeta - laukiam žinių
Lerikyte, Mafina - kaip jaučiatės?
Na nenoriu aš tų daiktų dėtis nors tu ką Nors gi jau po savaitės lėlytė ant rankų bus
Labas rytas
Violeta-kaip tu?
Panos, kurios dar nesusikrove tasiu-na mergaites, kodel tokios nedisciplinuotos?
As sudejus tase jau nuo 34os gal savaites, dabar periodiskai perziuriu ar ka idet/isimt reikpas mane vienas didelis krepsys, bet smutkes i gimdykla susidejau i maza terbele ir veliau is krepsio istrauksiu kai jau reikalas prispirs
dar is gimdyklines terbeles reiks isimt vaiko rubu nes dabar sudejus 3 komplektus, bet ziuresiu pagal oro salygas ka paimt. Ar neziuret?
tiesiog isidet viena komplektuka ir viskas?
Aš tiesiog žiauuuuriai nemėgstu pakuot daiktų. Visada palieku paskutinei minutei
Gimdykloj komplektukas, mano suprantu, neturėtų priklausyt nuo oro sąlygų Aš svarstau tik ar smėlinuką ar marškinėlius imt
Asti - laikykis Dar pakankamai laiko veiklai prasidėti
Kaip tavo vyresnėlis?
Mafina - gražus, retas vardukas
Ačiū, merginos, už patarimus
Aš vieną kuprinę su savo daiktais susikrausiu, nes į ligoninę iš vakaro važiuosiu. Bet ten tik higienos priemonės, chalatas, naktiniai ir vaiko daikteliai į gimdyklą eis, nes juos prieš operaciją reiks paduot. Tada gal iš tiesų mažesnio lagamino užteks, tuo labiau, kad parsivežimui daiktus ir savo rūbus grįžimui namuose paliksiu, MB atveš