Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Svetikas @ 2017 04 03, 15:20)

Na, jei nepamirsiu, tai pries vaziuodama su skustuvu kiek pasitvarkysiu, moku ir neziuredama smile.gif Siaip kaip ir nebutina

silxoxo, man ir antras kartas, ir vis tiek baisoka smile.gif Siaip tik tikiuosi, kad nebus taip, kad neatpazinsiu, jog cia gimdymas - dazniausiai tai gana aisku, bet prisiskaiciau paskutinem dienom, kaip kad buna, jog po truputi vandenys gali eiti, tai koks lasas iskrenta, ir jau neramu smile.gif Su krutine tai neteko nieko patirti
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 04 03, 15:09)
Galima i az kokia suma yra normali, kad neprisidaryt gedos?

Kazkiek kur darys pjuvi sukuosena reiktu pagrazint, antraip  ligoninej sesute su atsipusiu skustuvu grazins  ax.gif

parašiau mirksiukas.gif

Tada vėl reiks vyro pagalbos prašyti, o tai aš dabar sergu veidrodžio liga, pati neapsitarnausiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 03 balandžio 2017 - 15:34

Sveikos,
As vel su tuo paciu kalusimu, ar planuojat "atsidekot" gydytojam?

Aš neplanuoju, nes su niekuo konkrečiai nesitariu.

Dėl šukuosenos pagalvoju, daryt ar ne prieš gimdymą mastau.gifKą Jus į tai? rolleyes.gif

Aš susitvarkysiu.

Violeta ir neprisidavė šnd. Gal jau su lėlyte ant rankų... :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 03, 15:26)
Nevedam viduryniosios i darza, kad kokio viruso neparnestu ir mazojo neuzkrestu. Mums jau taip buvo kai antroji gime, sunus ejo i darzeli ir parnese gripo virusa. Tai su 1 men ir 1 sav kudikiu buvom islakinti i reanimacija- tokios skaudzios patirties niekam nelinkeciau ir pati nenoriu daugiau to patirt. Todrl dabar apsisaugom is anksto. Aisku tada buvo ziema, pats ligu ikarstis. Bet ir dabar dar visko galima prisigaudyt. Pabusim kazkaip namuciuose. O ir nebera ji pas mane maza- 4m.4 men. tai jei ne vienkartiniai islendantys oziukai ir aisku dabar dar kazkiek pavydukas ima del atsiradusio mazojo broliuko, tai ji pas mane auksinis vaikas. Po pietu vyresnelis grizta is mokyklos. Tai jie dviese buna. Man tik valgymus reik suorganizuot. Bet kol kas ir mama padeda. Va tik gaila, kad MB negali but namie. Butu jis namie  tai uzsiimtu su abiem.

Na taip, man ir neramu kiek, kad ka daryti, jeigu vyresnysis susirgs.. Bet musu lauko darzelyje mazas sergamumas siaip, tik maniskiui pora menesiu ziema buvo dideli kosuliai, bet paskui viskas gerai, tai turi vilti, kad nieko neatsitiks... Dar jauciu, kad didesne tikimybe siaip kur uzsikresti. Pvz., vakar Kauno Megoje i traukinuka po parduotuve vazinejanti vaikas isiprase, labai jau verke. Ir kaip tik i ta pati vagoneli mama su dviem vaikais atsisedo - mama ir vienas vaikas kosejo, o kitas slogavo. Tai viesu susidurimu isvengti reiketu niekur neiti kelis menesius cia...
Atsakyti
QUOTE(siaure @ 2017 04 03, 15:03)
magic3, man tai jei nakti prasidedu gimdymas, tai dar blogiau, nes nera, kam palikti vaiko, tai turbut vaziuosiu viena gimdyti su kokia taksi tokiu atveju.

Nėra jokių senelių netoliese? Pas mus pernakvot palikti ne bėda, bet šiaip irgi visi dirbantys, reikės kažką kombinuoti pagal galimybes.

QUOTE(silxoxo @ 2017 04 03, 16:22)
Turiu toki klausimeli, zinau, kad nugaros apacios skausmas, skausmas kirksnyse ir t.t. normalu, bet kaip krutines? Man vis paskaudena jau kokia savaite tai viena, tai kita, tikrai nemalonus jausmas, lyg kazkas viduj kruties kazka tai trauktu, net nemoku paaiskint.

Man su pirmu nėštumu būdavo visokių pojūčių krūtinėj, manau nieko, juk ten ruošiasi viskas pieno gamybai smile.gif O su temperatūra nesusiję? Būna, kad nuo šalčio toks nemalonus jausmas, padeda šiluma.
Atsakyti
siaure, vava, as ir taip vis pagalvoju prisiskaicius, kad ka jei neatpazinsiu, kad cia jau gimdymas, dar prisiskaiciau, kad kitos tik nugaroje jaucia skausma, o man ja daznokai ir vis skaudziau paskaudena, tai ir prisigalvoju, kad namuose pagimdysiu biggrin.gif

magic3, ne, nepriklauso nuo temperaturos, buna ir nakti prabudus jauciu, jog skauda, bet ne tada, kai butent salta ar silta, tiesiog, is niekur nieko.. Bet gal kaip sakai ruosiasi gamybai, del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 03, 16:31)
parašiau  mirksiukas.gif

Tada vėl reiks vyro pagalbos prašyti, o tai aš dabar sergu veidrodžio liga, pati neapsitarnausiu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aciu tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 03, 16:26)
Nevedam viduryniosios i darza, kad kokio viruso neparnestu ir mazojo neuzkrestu. Mums jau taip buvo kai antroji gime, sunus ejo i darzeli ir parnese gripo virusa. Tai su 1 men ir 1 sav kudikiu buvom islakinti i reanimacija- tokios skaudzios patirties niekam nelinkeciau ir pati nenoriu daugiau to patirt. Todrl dabar apsisaugom is anksto. Aisku tada buvo ziema, pats ligu ikarstis. Bet ir dabar dar visko galima prisigaudyt. Pabusim kazkaip namuciuose. O ir nebera ji pas mane maza- 4m.4 men. tai jei ne vienkartiniai islendantys oziukai ir aisku dabar dar kazkiek pavydukas ima del atsiradusio mazojo broliuko, tai ji pas mane auksinis vaikas. Po pietu vyresnelis grizta is mokyklos. Tai jie dviese buna. Man tik valgymus reik suorganizuot. Bet kol kas ir mama padeda. Va tik gaila, kad MB negali but namie. Butu jis namie  tai uzsiimtu su abiem.

Pas mus irgi panasi situacija su ligom buvo kai mazasis gime, tai si karta tikrai neplanuoju leist,nes pavasari prie visu virusiniu dar ir vejaropiai siaucia-patupesim namie visi tongue.gif
Atsakyti

Sujaukėt smegenis su nevedimu vaikų :unsure: Aš saviškius planavau leist. Kaži neišeičiau iš proto su trimis namie :unsure:

Atsakyti
Aaaaaj, kaip sian vaikis skaudziai klyna mano bado unsure.gif

Dar kas nors is patyrusiu gali nupasakot, koks skausmas buna kai saremiai ateina? biggrin.gif skauda visa pilvo apacia taip astriai unsure.gif verta nervint B ar nelabai? Eisiu tuoj i dusa biggrin.gif bet skausmai tai nesikartojantys atrodo, tai gal ne saremis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena85: 03 balandžio 2017 - 19:53

Aaaaaj, kaip sian vaikis skaudziai klyna mano bado unsure.gif

Dar kas nors is patyrusiu gali nupasakot, koks skausmas buna kai saremiai ateina? biggrin.gifskauda visa pilvo apacia taip astriai unsure.gifverta nervint B ar nelabai? Eisiu tuoj i dusa biggrin.gifbet skausmai tai nesikartojantys atrodo, tai gal ne saremis unsure.gif

Man tas pats klausimas šiandien kilo: kaip suprast, kad sąrėmis? Nors ir ne pirmakartė, bet o tačiau..

Šiandien kelis kartus taip rimčiau pilvą suėmė, kad oro atrodo trūksta :blink:

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 03, 19:37)
Sujaukėt smegenis su nevedimu vaikų unsure.gif Aš saviškius planavau leist. Kaži neišeičiau iš proto su trimis namie unsure.gif

Mano vyras jau namie. Paeme atostogas iki ketvirtadienio, o nuo penktadienio jau prasides tas menuo vaikui priziuret. O vyresneliui su mazium nuo kito pirmadienio 2 sav. atostogų mokykloje. Tai busim visi kartu namie rolleyes.gif
O po to tikrai eis į mokyklą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 03, 19:51)
Dar kas nors is patyrusiu gali nupasakot, koks skausmas buna kai saremiai ateina? 

Maudžia įkyriai kaip per mėnesinias, pradeda skaudėti nugaros apačia. Vis ten trinti norisi, kad skausmas nurimtu. Po to skausmas nurimsta.
Skausmas nurimsta ir po silto duso. Jei skausmas po dušo nenurimsta ir kartuojasi vienodais laiko tarpais, pvz., kas 10min. Užeina skausmas, nuslopsta ir po 10min. vėl užeina ir taip pastoviai ir šiltas dušas nenuramina skausmo tada sąrėmiai tikri. Tikiuosi aiškiai parašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 03, 21:19)
Mano vyras jau namie. Paeme atostogas iki ketvirtadienio, o nuo penktadienio jau prasides tas menuo vaikui priziuret. O vyresneliui su mazium nuo kito pirmadienio 2 sav. atostogų mokykloje. Tai busim visi kartu namie  rolleyes.gif
O po to tikrai eis į mokyklą  ax.gif
Papildyta:

Maudžia įkyriai kaip per mėnesinias, pradeda skaudėti nugaros apačia. Vis ten trinti norisi, kad skausmas nurimtu. Po to skausmas nurimsta.
Skausmas nurimsta ir po silto duso. Jei skausmas po dušo nenurimsta ir kartuojasi vienodais laiko tarpais, pvz., kas 10min. Užeina skausmas, nuslopsta ir po 10min. vėl užeina ir taip pastoviai ir šiltas dušas nenuramina skausmo tada sąrėmiai tikri. Tikiuosi aiškiai parašiau  ax.gif

Tada tikrai ne tai biggrin.gif kazkaip labiau pilvo apacia maudzia, ir net ne kaip per menesines, bet taip astriau truputi ax.gif po duso skausmas liko, bet nugaros neskauda
Atsakyti