QUOTE(Irena85 @ 2017 04 03, 09:53)
Vieną palik, mano sudėtas siaustinukas ilgom rankovėm, vilnonės kojinytės ir medvilninis plonas šliaužtas. Kol perveš į palatą iš gimdyklos, priklos pleduku.

Nors gal vakare pagimdysiu kaip ir pirmuosius, su tais viskas panašiai buvo, nuo 16-17val. reguliarūs sąrėmiai kas penkias min., 22val. pagimdžiau. Toks laikas daug patogesnis būtų
 Nors gal vakare pagimdysiu kaip ir pirmuosius, su tais viskas panašiai buvo, nuo 16-17val. reguliarūs sąrėmiai kas penkias min., 22val. pagimdžiau. Toks laikas daug patogesnis būtų  

Turbūt ir geras oras čia ne paskutinį vaidmenį vaidina
  Turbūt ir geras oras čia ne paskutinį vaidmenį vaidina   
  Tenka spūdint į lovą...
 Tenka spūdint į lovą... Teks vaikščioti su tom pačiom keliom suknelėm, kurias dabar nešioju...
 Teks vaikščioti su tom pačiom keliom suknelėm, kurias dabar nešioju...

Dabar jau ilgai kraujo neduosiu.
  Dabar jau ilgai kraujo neduosiu. 

nors kai pagimdysiu, ziureisu, gal pasikeis nuomone. Mano mama sako jau dabar pasiruost smulkiu kupiuru po 10 eur sesutems
 nors kai pagimdysiu, ziureisu, gal pasikeis nuomone. Mano mama sako jau dabar pasiruost smulkiu kupiuru po 10 eur sesutems  bet nu galvoju, kas per nesamone..
 bet nu galvoju, kas per nesamone.. dar ketvirtadieni vel sysiu vezt
 dar ketvirtadieni vel sysiu vezt  kaip pabodo, gal jau dabar bus idealus, be jokiu leukocitu,eritrocitu ir kitokiu nesamoniu. Ir gal pasakys kad jau vsio, gimdau
 kaip pabodo, gal jau dabar bus idealus, be jokiu leukocitu,eritrocitu ir kitokiu nesamoniu. Ir gal pasakys kad jau vsio, gimdau  

aisku, viltis - kvailiu motina
 aisku, viltis - kvailiu motina  ale vis tikiuos
 ale vis tikiuos  jau bus 38+1
 jau bus 38+1  

O namie tai vis tiek paskui kazkas is garderobo tiks, na, nebent visi visi drabuziai aptempto stiliaus ir nesitampantys butu.
 O namie tai vis tiek paskui kazkas is garderobo tiks, na, nebent visi visi drabuziai aptempto stiliaus ir nesitampantys butu. Mes dar visai negalvojom apie varda, kaip ir su pirmuoju turbut po gimimo issirinksim, o gal ir ka nors naujo pavyks sugalvoti.
 Mes dar visai negalvojom apie varda, kaip ir su pirmuoju turbut po gimimo issirinksim, o gal ir ka nors naujo pavyks sugalvoti.

Tai, speju, kad jau daug laiko nebeliko, nors dar bent sia savaite mielai namie pabuciau.
 Tai, speju, kad jau daug laiko nebeliko, nors dar bent sia savaite mielai namie pabuciau.

nors kai pagimdysiu, ziureisu, gal pasikeis nuomone. Mano mama sako jau dabar pasiruost smulkiu kupiuru po 10 eur sesutems
 nors kai pagimdysiu, ziureisu, gal pasikeis nuomone. Mano mama sako jau dabar pasiruost smulkiu kupiuru po 10 eur sesutems  bet nu galvoju, kas per nesamone..
 bet nu galvoju, kas per nesamone..
 Aš net nebandžiau jau pati kankintis, vyras gal prie porą savaičių nukirpo man
  Ką Jus į tai?
 Ką Jus į tai?  

Ką Jus į tai?
 Ką Jus į tai? 

Ką Jus į tai?
 Ką Jus į tai? 

Pradedu bijot vis labiau, nes pirmas kartas ir taip, nezinia kaip kas, bet nustumiu kiek iseina tokias mintis salin, kad neprisigasdint saves be reikalo.
 Pradedu bijot vis labiau, nes pirmas kartas ir taip, nezinia kaip kas, bet nustumiu kiek iseina tokias mintis salin, kad neprisigasdint saves be reikalo.  Rytoj pas akusere vizitas, nepatinka man tas vaiksciojimas, apie puse val kelio i viena puse, o nuvaziuoti nei su kuo, nei kuo.. Tikiuosi, kad paskutinis
 Rytoj pas akusere vizitas, nepatinka man tas vaiksciojimas, apie puse val kelio i viena puse, o nuvaziuoti nei su kuo, nei kuo.. Tikiuosi, kad paskutinis