Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Svetikai.. nu ir patirtis, neduok Die...  :unsure:  :unsure: gerai, kad viskas gerai :4u: 

Atsakyti

Laba,

Svetikai - už tą išgąstį :4u:  mano per nosį irgi vis bėga, bet springimas labai baisu...

Aš, kad ir kaip nenoriu, bet kai jau mažė privalgius ir ieško (.) įmigimui, pasiūlau čiulptuką. Nes kitaip atpylinėja ir atpylinėja. Nespėju savo rūbų keist :unsure: 

Mb išvažiavo į namą, tėtis atvažiavo padėt. Bandysim kažkaip su vaikais suktis :) namai bardake, bet šitai jau rytojui liks :)

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 29, 10:30)
Aš, kad ir kaip nenoriu, bet kai jau mažė privalgius ir ieško (.) įmigimui, pasiūlau čiulptuką. Nes kitaip atpylinėja ir atpylinėja.

Nepaima jis normaliai soskės unsure.gif Išspjauna. Niekaip nepavyksta prie soskės pripratint verysad.gif
Atsakyti

Nepaima jis normaliai soskės unsure.gifIšspjauna. Niekaip nepavyksta prie soskės pripratint verysad.gif

O kokias bandėt? Gal forma netinka  :unsure: mes saviškei canpol davėm...

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 29, 15:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71599180" data-time="1493455088"><div><p>Nepaima jis normaliai soskės vartotojo įkelta nuotraukaIšspjauna. Niekaip nepavyksta prie soskės pripratint vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kokias bandėt? Gal forma netinka  unsure.gif mes saviškei canpol davėm...</p>

Silikonine ar lateksine? Pas mus NUK unsure.gif

Siandien ir diena nekokia. Depresucha pola. Vaikas miega tik prie papo. Papai nuo nuovargio neprisipildo. Kazkokia neviltis siandien. Dar viena papuka sone biski skauda. Guzo lyg nera. Gal nugulejau unsure.gif Tikiuosi neissivistis i kazka rimciau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 29 balandžio 2017 - 17:01
priminkit ta priemone su levandu eteriniu aliejumi unsure.gif ir kokios dar buvo?
Atsakyti

svetikai, pasildyi piena ilasinti eterinio suvilgyti skudureli  ir deti ant krutines

mano ta vieta,kur yra tas guzelis vel paraudo.... jau buvo ramu...ir vel kazkas... kas ten po velniu gyvena...

Atsakyti

Svetikai, eina sau kaip baisu... :unsure:  ir pas mus buna, kad laiko (.) tik kaip soske,o poto pienuko lieka burnytej... :unsure: Reiskia negerai taip.

Bandyk gal kitokia kokia soske, musiskis irgi nenoriai ima, ir kolkas labai trumpai su ja isbuna. Mes tommee tippee turim. 

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 29, 10:42)
Sveikos merginos 4u.gif

Šianakt kokį stresą apturėjau, po to niekiap užmigt negalėjau.


Jetus, Svetikai, isivaizduoju kaip issigandai unsure.gif
Mano buvo karta irgi taip stipriai isgasdines. Kai atpyle ir pradejo tiesiog ziaugciot. Puoliau stacia laikyt ir per tas kelias sekundes galvojau prazilsiu kol pamaciau kad vaikas ikvepia... baisus dalykas unsure.gif
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 29, 10:46)
<p>Labas rytas 4u.gif </p><p>Mafina su mėnesiuku oro_buckis.gif </p><p></p><p>Kaip naktelė? biggrin.gif  Dejuodavom nestuke.gif kad nemiga kamuoja, o dabar kad tik leistų ponuliai pamiegot, tai parptume akių neatplėšdamos biggrin.gif </p><p>Mano ponulis vakar po maudynių nusnaudė valandžiukę,o kai aš ruošiaus miegot- prabudo doh.gif Ir valgė ir atsirūgo, ir vėl valgė ir vėl atsirūgo, pampį keitėm, vėl valgė,vėl nešiojau kad atsirūgtű...Kol galiausiai pažadinau B ir pasakiau, kad vaikas sotus, sausas tik nemiega ir kažko pyksta. O pati ant šono ir miegot  sleep.gif </p><p>Sakė gana greit mažius užmigo. Man net keista. Sakau gal užuodžia pienuką nuo manęs tai užtat vis ieško papulio ir pyksta. O jau net atpylinėjo kiek prisivalgęs buvo doh.gif </p><p>Vakar visą dieną lijo. Šiandien panašu bus tas pats mad.gif </p><p></p>


Aciu.
Pas mus ir tokia pat situacija. As buna ir nesioju ir viska darau kad vaikas butu ramus, o B tik paima ir nusiramina pas ji. Tik kai pilva sjauda tai l.trumpam apsiramina. Bet kartais ir tiek gerai, kad tik pailset nors minutele.
Nors manajam papulis netinka apsiramininui biggrin.gif
Atsakyti
Nenupirksiu jau siandien niekur levandu aliejaus verysad.gif
Pridejau dabar sildykle prie papuko. Tikiuosi pagelbes unsure.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, mano uzsispyrelis nebeima  (.) . Valgyt nori, paimt normaliai paima, bet patraukia ir atsitraukes rekia ir tada rankytes,kojytes, balselis i trasa ir taip isiverkia iki spiegimo vos ne, kad po to vos nuraminsi. Ir mes vel ligonineje, nes va del to numete per daug svorio ir nekakojo apie 3 dienas ir mazai slapinosi ir geltonas kazkiek. Vakar atvaziavom su akuseres siutimu,  nes ir man kaip rasiau ne kas buvo,  tai patikrino,  infekcija tikriausiai, nes dideli kraujo kresuliai pasirode,  pries kelias dienas duse tiesiog iskrito toks kaip kumscio dydzio,  veliau mazesni ir tas,kad tai salta, tai karsta ir temperatura 39.. gavau antibiotiku. Siandiena mazyliui kraujo tyrimas vel buvo, gelta pakilus, bet dar ne tiek, kad reiketu gydymo, pasiule vaziuoti namo, bet mes ir taip beveik kas diena I ta ligonine vazinejam,  40 minuciu kelio, I viena puse 30-40 svaru ir isleidom kruva pinigu.. tai pasilikom iki rytojaus, nes rytoj nori dar padaryti tyrima ar nekyla daugiau.. taip pat liepe primaitint misinuku. .

Atsakyti

Labas

svetikai, pasildyi piena ilasinti eterinio suvilgyti skudureli  ir deti ant krutines

mano ta vieta,kur yra tas guzelis vel paraudo.... jau buvo ramu...ir vel kazkas... kas ten po velniu gyvena...

Oi oi, ilgai gi kankina tave tas guzelis

Nenupirksiu jau siandien niekur levandu aliejaus verysad.gif
Pridejau dabar sildykle prie papuko. Tikiuosi pagelbes unsure.gif

O kapustu lapai nepadeda?

Mano pupa siandien 5val diena nemiegojo, tikiuosiu naktis bus rami, nes ranku jau nejauciu  :blink: 

Kas del soskes tai as jau susitaikiau su ta mintim,kad augsim kaip ir brolis su sese be jos.

Merginos, kiek kg jau atsikratet?kiek liko? Mano likusieji 12 stovi vietoj, kazkaip baisu darosi :blink:​ 

Atsakyti