Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Sveikutes,

Kaip laikotes?
Dziugu uz tas kurios turejo pasimatymys wub.gif

As snd gavau dekreto pinigelius ploja.gif

Lerikyte, as irgi jau gyvenu su mintim, kad kita men turesim maziuka bigsmile.gif nes man irgi terminas 04-01, na ilgiausiai manau istempciau iki 04-05, nes abu vaikus pranesiojau 4-5 dienas, kazin ar su treciu tas pasitvirtins rolleyes.gif

Doviliuke, su išejimu i dekreta 4u.gif
Atsakyti

Aisku , tada nekantriai lauksim kovinukes 😊
As irgi visai noreciau kovo 30 gimdyt, na dar paziuresim ka pasakys prenataliniam centre

kada vizitas?

Sveikutes,

Kaip laikotes?
Dziugu uz tas kurios turejo pasimatymys wub.gif

As snd gavau dekreto pinigelius ploja.gif

Lerikyte, as irgi jau gyvenu su mintim, kad kita men turesim maziuka bigsmile.gifnes man irgi terminas 04-01, na ilgiausiai manau istempciau iki 04-05, nes abu vaikus pranesiojau 4-5 dienas, kazin ar su treciu tas pasitvirtins rolleyes.gif

Doviliuke, su išejimu i dekreta 4u.gif

labas, sveikinuuuu  :yahoo: pinigai gerai  :D 

manau abi turėsim kovinius vaikus  :D 

Atsakyti

Vasario gale einu pas gine, duos siuntima,tai jauciu jeigu jokiu eiliu ir uzrasymu tai tiesiai tenai ir varysiu

Atsakyti

man dabar pas gydytoją tik 03-02.

Šiandien pridaviau vėl krūvą tyrimų

Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 02 06, 14:17)
Sveikutes,

Kaip laikotes?
Dziugu uz tas kurios turejo pasimatymys  wub.gif

As snd gavau dekreto pinigelius  ploja.gif

Lerikyte, as irgi jau gyvenu su mintim, kad kita men turesim maziuka  bigsmile.gif  nes man irgi terminas 04-01, na ilgiausiai manau istempciau iki 04-05, nes abu vaikus pranesiojau 4-5 dienas, kazin ar su treciu tas pasitvirtins  rolleyes.gif

Doviliuke, su išejimu i dekreta  4u.gif

Per internetatą viska pildei? Reikes ir man rytoj pabandyt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 06, 14:35)
<p>man dabar pas gydytoją tik 03-02.</p><p>Šiandien pridaviau vėl krūvą tyrimų</p>

Ir as siandien krauja pridaviau, kaip nekeista iskarto pataike i vena.,bet melyne atsirado,man pastoviai su tuom vienom beda, tai tryse iesko ir neran da,tai melyne blink.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš jau kelias dienas dekrete. Kažkaip visai greitai tas laikas namuose eina...Bet jau naktys tai kažkoks košmaras - panašu, kad jau dabar vaiko režimu gyvenu. Keliamės apie 4 val., tada nebemiegam iki kokių 9, tada vėl pamiegam iki pietų ir t.t. doh.gif
Buvo užėjusi gimda susitraukinėt, tai priešlaikinio išsigandusi bent kelis rūbelius nusipirkau, nes nieko neturėjau unsure.gif Susitraukinėjimas baigėsi po to, kai patikrino priimamajame ir pasakė, kad viskas gerai rolleyes.gif Matyt per daug nervinausi... Tiesa, dabar kartais irgi susitraukinėja, bet jau tiek dėmesio nekreipiu...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 06, 16:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Violeta06" data-cid="71420405" data-time="1486383081"><div><p>Aisku , tada nekantriai lauksim kovinukes 😊
As irgi visai noreciau kovo 30 gimdyt, na dar paziuresim ka pasakys prenataliniam centre</p></div></blockquote><p>kada vizitas?</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mafina24" data-cid="71420424" data-time="1486383426"><div><p>Sveikutes,

Kaip laikotes?
Dziugu uz tas kurios turejo pasimatymys vartotojo įkelta nuotrauka

As snd gavau dekreto pinigelius vartotojo įkelta nuotrauka

Lerikyte, as irgi jau gyvenu su mintim, kad kita men turesim maziuka vartotojo įkelta nuotraukanes man irgi terminas 04-01, na ilgiausiai manau istempciau iki 04-05, nes abu vaikus pranesiojau 4-5 dienas, kazin ar su treciu tas pasitvirtins vartotojo įkelta nuotrauka

Doviliuke, su išejimu i dekreta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>labas, sveikinuuuu  yahoo.gif pinigai gerai  biggrin.gif </p><p></p><p>manau abi turėsim kovinius vaikus  biggrin.gif </p>

Sutinku kova gimdyt, jei tai bus kovo pabaiga biggrin.gif Kazin kuri pirma pagimdysim.
Papildyta:
As prasyma del nestumo ir gimdymo atostogu internetu pildziau, del NPD pazymejau, kad taikyti.
Atsakyti

Per internetatą viska pildei? Reikes ir man rytoj pabandyt bigsmile.gif
Papildyta:
Ir as siandien krauja pridaviau, kaip nekeista iskarto pataike i vena.,bet melyne atsirado,man pastoviai su tuom vienom beda, tai tryse iesko ir neran da,tai melyne blink.gif

oij pas mane tai turbūt užsimerkusios pataikytų :D

Sveikos. Susitraukinėjimas baigėsi po to, kai patikrino priimamajame ir pasakė, kad viskas gerai rolleyes.gifMatyt per daug nervinausi... Tiesa, dabar kartais irgi susitraukinėja, bet jau tiek dėmesio nekreipiu...

man irgi būna.

Išvis tikrai būna sunkesnių dienų kai ir klyną skaudėjo ir pilvas kietas būna, vaikščiot sunkiau. Bet po to praeina ir vėl varau kaip tankas. Įdomiai kažkaip

Atsakyti

Sutinku kova gimdyt, jei tai bus kovo pabaiga biggrin.gifKazin kuri pirma pagimdysim.
Papildyta:
As prasyma del nestumo ir gimdymo atostogu internetu pildziau, del NPD pazymejau, kad taikyti.

ir aš tik jei kovo pabaiga  :D reikia dar užaugint man masę savo coliukei  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 06, 16:05)
Išvis tikrai būna sunkesnių dienų kai ir klyną skaudėjo ir pilvas kietas būna, vaikščiot sunkiau. Bet po to praeina ir vėl varau kaip tankas. Įdomiai kažkaip

Aš jau neprisimenu, kada ėjau kaip tankas - man gana anksti ilgiau paėjus pradėjo dešinę koją tirpti, o dabar kartais net maisto parduotuvėj bevaikštant iš pradžių nutirpsta, po to nuo klubo link klyno aštrus skausmas nueina - raištis gal koks, gal kažką užspaudžia unsure.gif Vat ir sportuok, vaikščiok ar ką dar ten pataria daryt - jaučiuos visiškai išplerus, nes tik lovoj guliu ir apie namus šiek tiek apsieinu..

Gal nėščiųjų diržas padėtų, bet nepasakyčiau, kad mane tas pilvas taip jau labai apsunkina, išskyrus tą aštrų skausmą, o dėl jo nesu tikra, ar padėtų unsure.gif Turbūt teks tuos 2 mėn atkentėt...
Atsakyti

Fake - įtariu,kad tikrai kažką užspaudžia tau, kokį nervą.... 

Skaičiau įdomų dalyką, kad jau geriau būt mažiau sportiškai gimdant, nei labiau - nes poto raumenys visai nepadeda gimdant..

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 06, 16:35)
<p>Fake - įtariu,kad tikrai kažką užspaudžia tau, kokį nervą.... </p><p></p><p>Skaičiau įdomų dalyką, kad jau geriau būt mažiau sportiškai gimdant, nei labiau - nes poto raumenys visai nepadeda gimdant..</p>

Nu va, as ta pati jau is antro zmogaus girdziu. Pirma man tai pasakojo moteriske, kuria gimdymo metu kirpo, nes niekaip vaiko negalejo isstumt. Sako-matyt labai sportavot iki nestumo.

Labas visoms 4u.gif
Sveikinu visas isejusias i dekreta! Manes tas laukia nuo ketvirtadienio-pagaliau as busiu savo laiko vade biggrin.gif

Turiu klausima-ka neset darban kai isejot i dekreta. Mastau apie torta,sampes buteliuka,gal kokiu uztepeliu pagalvosiu. Galbut turit koki greit pagaminamos uztepeles recepta? smile.gif

Man paskutiniu metu labai jau pilva maudzia-ypac nakti,kazko man jau panika apie prieslaikini gimdyma prasideda blink.gif nes skausmai panasus kaip buna pirma menesiniu diena,pilva pati irgi paskaudena... ech,o buvo taip gerai kai nieko neskaudejo...

MEEEEEERGOS, nebandot sugalvot gimdyt kova-o tai musu ir taip cia nedaug,reiks pervadint tema i "Kovinuku ir balandziuku grupe" biggrin.gif

Ar tases sukrautos? As vakar maximkej musu mazoj radau tokius naktinius pobaisius,tai nupirkau gimdymui biggrin.gif sueis biggrin.gif i gimdykla viska turiu,reiks dar paluciu nupirkt, praskalbt vaiko rubus ir mestelt tasen-stoves sukrauta ir bus ramu.
Atsakyti