Pas mus ryte, 2-3 dienos ir 12 a nakties būna daugiausiai siautimo 😃
Gal jo režimas kažkiek pasikeitęs šiandien buvo, visada ryte gerai maldavosi kai vaikus į mokyklą išleisdavau ir kai kavą su sūreliu valgydavau stipriai maldavosi, o viso šito šiandien nebuvo ir supanikavau
O dabar biški neblogai pasimalė, tai aprimau

QUOTE(Svetikas @ 2017 02 07, 00:08)
Gal jo režimas kažkiek pasikeitęs šiandien buvo, visada ryte gerai maldavosi kai vaikus į mokyklą išleisdavau ir kai kavą su sūreliu valgydavau stipriai maldavosi, o viso šito šiandien nebuvo ir supanikavau

Kartais, kai mano vaikis buna aprimes, as ji svelniai pastumdau taip, pakibinu ir tada sulaukiu atsako

Labas rytas

mama teroristė
man ač die to neprireikia
Laba
Man vakar ginė davė lapą, kad žymėti judesius. Sakė jeigu iki 12 val. 10 kartų pajaučiu, kad sujudėjo, reiškias tą dieną galiu būti rami. Dabar galvoju, kaip nepamiršti to lapo pildyti
Nes amnezija paskutiniu metu tai
Kas dar neturite tašės- labai neblogos yra Audime, savaitgalį pirkau. Su akcija didesnė 17.90, o mažesnė 15.90. Tai sau į ligoninę paėmiau didesnę, o mb į sportą mažesnę pasiėmė. Prieš tai buvau užsukus į turgelį, paklausiau kiek tašės kainuoja, tai tik apsisukau ant kulno ir išėjau. 20
Lygiai tokią pat esam pirkę prieš kelis metus, mokėjom gal 35lt. Sakau prabanga turguj apsipirkinėt...Apie kokybę ir išvaizdą išvis tyliu.
Man ryškiai kenkia buvimas namuose
Apetitas auga valandom....Bijau dėl svorio...taip gražiai laikiaus kol dirbau, o db...palaida bala. Tik ir taikaus ką dar surijus...

Man vakar ginė davė lapą, kad žymėti judesius. Sakė jeigu iki 12 val. 10 kartų pajaučiu, kad sujudėjo, reiškias tą dieną galiu būti rami. Dabar galvoju, kaip nepamiršti to lapo pildyti

Kas dar neturite tašės- labai neblogos yra Audime, savaitgalį pirkau. Su akcija didesnė 17.90, o mažesnė 15.90. Tai sau į ligoninę paėmiau didesnę, o mb į sportą mažesnę pasiėmė. Prieš tai buvau užsukus į turgelį, paklausiau kiek tašės kainuoja, tai tik apsisukau ant kulno ir išėjau. 20

Man ryškiai kenkia buvimas namuose

Dovile, vaikučiui pats masės auginimas dabar, nieko nepadarysi
aš atsikeliu ryte ir pirma mintis - valgyyyyyyyyyyyt. Anksčiau nesilaukdama net neusryčiaudavau, valgyt pradėdavau apie 12 val
Dėl to judesių lapo - iki 12 val dienos 10 k sujudėt?
Laba,
Anei tašės, anei daiktų, anei dekreto
Nu tokia atsipūtus
Išleidau MB į komandiruotę porai dienų šiandien ir juokais paklausiau, kam skambint, jei gimdysiu? Tik akis išpūtė
Irgi atsipūtęs, negalvojam
Reik kažkokio spyrio uodegon, kad susiimčiau matyt.
Aš irgi bijau, kad išėjus į dekretą valgysiu daugiau, o ir MB dirbt trukdysiu. Darbe bent pabendrauju..
Anei tašės, anei daiktų, anei dekreto

Aš irgi bijau, kad išėjus į dekretą valgysiu daugiau, o ir MB dirbt trukdysiu. Darbe bent pabendrauju..

Kam skambint? Greitajai
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 07, 11:48)
Ale vaikais greitoji nepasirūpins

Bet šiaip apie greitąją nė nepagalvojau

taip čia vienintelis trūkumas.
kai mano mb irgi išvažiuot turėjo, stovėjo pergyveno - o kas jei tau bus kas negerai.
Nu tai sakau yra tam besirūpinančios įstaigos, greitoji. O jei jau sakau laaaaaabai kasnors ptfu ptfu ptfu tai ir tu nespėtum nuvežti. Taip, kad sakau ramiai sau važiuok.
Sveikos
Vis daugeja vis daugeja iseinanciu i dekretus - smagu, tuoj visai finiso tiesioji sviesis
Pas mane irgi buna ramesniu pusdieniu, bet veliau sulaukiu bumsiuku ir ramu palieka. Anksciau atrode, kad labiau malasi, gal dabar tiesiog tiek vietos nebera, bet vistiek buna, kad pilvukas subanguoja kaip reikiant
Man namie buvimas irgi ne i nauda, vis galvoju ka cia vel suvalgius, tai sukuosi kaip katinas aplink maista, reiktu kazkaip susiimti, nes jau bijau ir ant svartykliu lipti. Vasario 13 einu pas gine, tai jeigu busiu baisiai priaugusi, oj gausiu barti...

Vis daugeja vis daugeja iseinanciu i dekretus - smagu, tuoj visai finiso tiesioji sviesis

Pas mane irgi buna ramesniu pusdieniu, bet veliau sulaukiu bumsiuku ir ramu palieka. Anksciau atrode, kad labiau malasi, gal dabar tiesiog tiek vietos nebera, bet vistiek buna, kad pilvukas subanguoja kaip reikiant

Man namie buvimas irgi ne i nauda, vis galvoju ka cia vel suvalgius, tai sukuosi kaip katinas aplink maista, reiktu kazkaip susiimti, nes jau bijau ir ant svartykliu lipti. Vasario 13 einu pas gine, tai jeigu busiu baisiai priaugusi, oj gausiu barti...

Labas rytas
Vakar buvau pasimatyme,
dama per nepilna menesi paaugo 500g. Mama, zinoma zyyyyymiai daugiau.
As vos puskuoju, paskutine savaite vis silpnumas uzeina, tai spaudima seku. Pasakiau gydytojui-padare tyrimus ir nieko nerado-gal praeis. Nes taip silpna pasidaro kad net prisest tenka.
Papildyta:
As irgi taip "terorizuoju".
O kaip kitaip "susikalbet"?
Kokius kremukus uzpakaliukui perkate, kad nuo paraudimo gelbetu?

Vakar buvau pasimatyme,

As vos puskuoju, paskutine savaite vis silpnumas uzeina, tai spaudima seku. Pasakiau gydytojui-padare tyrimus ir nieko nerado-gal praeis. Nes taip silpna pasidaro kad net prisest tenka.
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 07, 10:45)
Kartais, kai mano vaikis buna aprimes, as ji svelniai pastumdau taip, pakibinu ir tada sulaukiu atsako
MB sako, kad as ji terorizuoju

As irgi taip "terorizuoju".
O kaip kitaip "susikalbet"?
Kokius kremukus uzpakaliukui perkate, kad nuo paraudimo gelbetu?