Nu va, as ta pati jau is antro zmogaus girdziu. Pirma man tai pasakojo moteriske, kuria gimdymo metu kirpo, nes niekaip vaiko negalejo isstumt. Sako-matyt labai sportavot iki nestumo.
Labas visoms
Sveikinu visas isejusias i dekreta! Manes tas laukia nuo ketvirtadienio-pagaliau as busiu savo laiko vade
Turiu klausima-ka neset darban kai isejot i dekreta. Mastau apie torta,sampes buteliuka,gal kokiu uztepeliu pagalvosiu. Galbut turit koki greit pagaminamos uztepeles recepta?
Man paskutiniu metu labai jau pilva maudzia-ypac nakti,kazko man jau panika apie prieslaikini gimdyma prasideda

nes skausmai panasus kaip buna pirma menesiniu diena,pilva pati irgi paskaudena... ech,o buvo taip gerai kai nieko neskaudejo...
MEEEEEERGOS, nebandot sugalvot gimdyt kova-o tai musu ir taip cia nedaug,reiks pervadint tema i "Kovinuku ir balandziuku grupe"
Ar tases sukrautos? As vakar maximkej musu mazoj radau tokius naktinius pobaisius,tai nupirkau gimdymui

sueis

i gimdykla viska turiu,reiks dar paluciu nupirkt, praskalbt vaiko rubus ir mestelt tasen-stoves sukrauta ir bus ramu.
Tases dar nesukrautos, net nzn ar viska turiu, reikes kada sarasiuka padaryt ir tase kokia pirkt 🙂