tik bodžius ir perku.nelabai matau kuo dar galima rengti vaiką iki 9 mėn amžiaus. Megztukai, suknytės, džinsiukai - tam dar tikrai ne laikas
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 10, 12:13)
<p>tik bodžius ir perku.nelabai matau kuo dar galima rengti vaiką iki 9 mėn amžiaus. Megztukai, suknytės, džinsiukai - tam dar tikrai ne laikas </p>
Dar šliaužtinukais

tas pats man jie bodžiai, šliaužtai. tas pats daiktas beveik
Gal kas naudojote lietuviu ranku darbu megztus kombius ar vokelius ziema?
As vis pasiziuriu i juos ir galvoju ar tikrai pakanka silumos.
As vis pasiziuriu i juos ir galvoju ar tikrai pakanka silumos.
Nea.. ir turbūt brangūd labai
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 10, 17:23)
<p>Nea.. ir turbūt brangūd labai</p>
Jauciu super brangus

Ar pirkot jus vienkartines kelnaites po gimdymo? Kazkaip nedaeina man koki dydi imt

QUOTE(Violeta06 @ 2017 02 10, 18:54)
Jauciu super brangus
Ar pirkot jus vienkartines kelnaites po gimdymo? Kazkaip nedaeina man koki dydi imt
tas s/m/l man nieko nesako, vakar maikute sau pirkau lidle parasyta L, tai nepataikiau, per dydele 

Pagal nešiojamą rūbų dydį orientuotis reiktų. Kur gimdymo rinkinyje tos kelnaites yra tai jos tamprios, net ir nusipirkus per dideli dydį manau tikrai nepamesite

Ar kas saugosite kamieninės ląstelės?
pirkau tą rinkinį po gimdymo. M dydį, mažiausią. gal neiškrisiu
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 10, 18:23)
<p>Nea.. ir turbūt brangūd labai</p>
Nu brangoka, tai ir galvoju ar verti jie tokios kainos
Abejočiau... gal geriau kokį Columbia nukaut
Labas,
Ar pirkot 1d.sauskelnių? Ar iš karto nuo 2d.pradėjot? Pradėjau vakar žiūrinėt ir susimėčiau
Ar pirkot 1d.sauskelnių? Ar iš karto nuo 2d.pradėjot? Pradėjau vakar žiūrinėt ir susimėčiau

Kadangi pirmai pradžiai bleer planuoju pirkti, o ten mačiau 3-6 kg svorio tai jos ten nr 2 skaitosi jau