Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

tik bodžius ir perku.nelabai matau kuo dar galima rengti vaiką iki 9 mėn amžiaus. Megztukai, suknytės, džinsiukai - tam dar tikrai ne laikas 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 10, 12:13)
<p>tik bodžius ir perku.nelabai matau kuo dar galima rengti vaiką iki 9 mėn amžiaus. Megztukai, suknytės, džinsiukai - tam dar tikrai ne laikas </p>

Dar šliaužtinukais ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

tas pats man jie :D bodžiai, šliaužtai. tas pats daiktas beveik :D 

Atsakyti
Gal kas naudojote lietuviu ranku darbu megztus kombius ar vokelius ziema?
As vis pasiziuriu i juos ir galvoju ar tikrai pakanka silumos.
Atsakyti

Nea.. ir turbūt brangūd labai

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 10, 17:23)
<p>Nea.. ir turbūt brangūd labai</p>

Jauciu super brangus biggrin.gif
Ar pirkot jus vienkartines kelnaites po gimdymo? Kazkaip nedaeina man koki dydi imt blink.gif tas s/m/l man nieko nesako, vakar maikute sau pirkau lidle parasyta L, tai nepataikiau, per dydele blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 10 vasario 2017 - 17:56
QUOTE(Violeta06 @ 2017 02 10, 18:54)
Jauciu super brangus  biggrin.gif
Ar pirkot jus vienkartines kelnaites po gimdymo? Kazkaip nedaeina man koki dydi imt blink.gif tas s/m/l man nieko nesako, vakar maikute sau pirkau lidle parasyta L, tai nepataikiau, per dydele blink.gif

Pagal nešiojamą rūbų dydį orientuotis reiktų. Kur gimdymo rinkinyje tos kelnaites yra tai jos tamprios, net ir nusipirkus per dideli dydį manau tikrai nepamesite tongue.gif

Ar kas saugosite kamieninės ląstelės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 10 vasario 2017 - 21:40

pirkau tą rinkinį po gimdymo. M dydį, mažiausią. gal neiškrisiu

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 10, 18:23)
<p>Nea.. ir turbūt brangūd labai</p>

Nu brangoka, tai ir galvoju ar verti jie tokios kainos
Atsakyti

Abejočiau... gal geriau kokį Columbia nukaut

Atsakyti
Labas,

Ar pirkot 1d.sauskelnių? Ar iš karto nuo 2d.pradėjot? Pradėjau vakar žiūrinėt ir susimėčiau smile.gif
Atsakyti

Kadangi pirmai pradžiai bleer planuoju pirkti, o ten mačiau 3-6 kg svorio tai jos ten nr 2 skaitosi jau 

Atsakyti