Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Sveikos merginos, as su rimtoku klausimu. Jauciuosi labai keistai, toks jausmas, lyg per menesines zemai apacioj pilvo, lyg skausmingas, lyg ne, daugiausiai nepatogus. Kas tai gali buti?  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 09, 12:16)
<p>ai tantum rose, aha girdėjau ,kad geri.</p><p></p><p>Kaaaaaaaaaaaip išsirinkti mobilią auklę? vos nenusipirkau kur prie laido prikabinta, gerai kad laiku pastebėjau.. o tai būtų neįmanoma naudotis vaikui esant lauke,</p><p>Nenoriu ten tų visų internetinių ir wifi ,su vaizdu. </p>

As tokia turiu, bet jau seniai pirkta. Dabar jau "mandresniu" yra.
http://pigu.lt/kudik...lips?id=3982715
Atsakyti

As tokia turiu, bet jau seniai pirkta. Dabar jau "mandresniu" yra.
http://pigu.lt/kudik...lips?id=3982715

nu man ir šita jau mandra atrodo :D

kas gero,kas negero joje ? 

Sveikos merginos, as su rimtoku klausimu. Jauciuosi labai keistai, toks jausmas, lyg per menesines zemai apacioj pilvo, lyg skausmingas, lyg ne, daugiausiai nepatogus. Kas tai gali buti?  :unsure:

labas,

kiek tai laiko tęsiasi jau?

nepatogus tai kietėja ar šiaip kietas?

reguliarumo nėra, nugaros neskauda?

gavau tyrimų atsakymus, hemoglobinas krenta sau toliau ramiai. Gausiu geležies pagerti ir reikėtų skysčių daugiau pagerti, druskų šlapime šiek tiek yra. Geriu 2 litrus , tai daaaar daugiau sako reikia  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(silxoxo @ 2017 02 09, 18:01)
<p>Sveikos merginos, as su rimtoku klausimu. Jauciuosi labai keistai, toks jausmas, lyg per menesines zemai apacioj pilvo, lyg skausmingas, lyg ne, daugiausiai nepatogus. Kas tai gali buti?  unsure.gif </p>

O ne gaktikaulis? Nes man dabar pastoviai gaktikaulį maudžia ir net nudiegia, plečiasi dubens kaulai. Bet jei labai įkyrus ir nemalonus jausmas, tai gal geriau su gydytoja pasikonsultuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 09, 19:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kryziuke" data-cid="71428732" data-time="1486656374"><div><p>As tokia turiu, bet jau seniai pirkta. Dabar jau "mandresniu" yra.
<a data-ipb='nomediaparse' href='http://pigu.lt/kudikiams-ir-vaikams/kudikiu-prekes/mobilios-aukles-apsaugos/mobili-aukle---stebejimo-irenginys-philips?id=3982715'>http://pigu.lt/kudikiams-ir-vaikams/kudiki...lips?id=3982715</a></p></div></blockquote><p>nu man ir šita jau mandra atrodo biggrin.gif</p><p>kas gero,kas negero joje ? </p><p></p><blockquote

Aš tik tokia turiu, kitų nesu bandžiusi, tai ir palyginti neturiu su kuo. Lyg ir viskas gerai su ja,lauke ko Mažiukas snausdavo aš aplink visą namą eidavau krapstytis tai puikiai"traukdavo".
Minusas kad daug baterijų reikia. Po 3 vnt į kiekvieną jei neklystu. Aš naudojau pakraunamas, nes su paprastom tai bankrotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 09 vasario 2017 - 21:16
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 08, 13:41)
Laba diena 4u.gif
nuveziau siandien savo sysiuka ir pridaviau krauja i AK. Tai va, del tu 22.85 eur - zodziu, jei nori su echoskopija apziuros, tada 22.85, jei be echoskopijos - kaina tokia pati likus - 12.86 eur. Cia viena ausim girdejau, kai man pompavo krauja is venos.

Kiek sumokėjai?

Aš irgi su abiem naudojau Sudocream'ą ir nepastebėjau jokių blogumų ax.gif Tikriausiai ir šį kart naudosiu tą patį (pagal poreikį) ax.gif

Šiandien įsigijom dar vieną pirkinuką sūneliui rolleyes.gif
Žiūrėsim kaip seksis naudoti wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Violeta06 @ 2017 02 08, 19:57)
Labas, o koki krema speneliams perkat?

Man niekaip rankos nekyla pradet ta skalbima, ner kur dziovint..dar reikia turbut koki skalbikli specialu pirkti, kad vaikui kokios alergijos  nebutu. Koki jus perkat?
Jei reiks ir nusipirksi mirksiukas.gif O jei neprireiks? Kam pinigus mesti? 4u.gif Gal viskas gerai bus ir nenugrauš, kur po to dėsi tą kremą? ax.gif Aš kai pasižiūriu kokios dabar vaistinėse kainos man plaukai pėstų stojas blink.gif Ne karo metas, reiks - nusipirksim, iš anksto nepirksiu tokių dalykų ax.gif

Su pirmais naudojom Neutral 4u.gif
Atsakyti

Svetikas, sveikininai su pirkiniu  :4u: 

Aš tai noriu turėt pasiruošus tą kremą, turbūt daugiau išimtis ne taisyklė, kad neprireikia

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 10, 00:08)
<p>Svetikas, sveikininai su pirkiniu  4u.gif </p><p></p><p>Aš tai noriu turėt pasiruošus tą kremą, turbūt daugiau išimtis ne taisyklė, kad neprireikia</p>

Ačiū 4u.gif
Tai čia kiekvienos pasirinkimas mirksiukas.gif Aš priemones pirksiu pagal poreikį ax.gif
Atsakyti

Pagal poreikį, aišku, geriau, kada tu įsigiji tik tai ko tau reikia. Bet besilaukiant pirmo, norisi bent kažkam užbėgt už akių, o tokio kremo esant reikalui taip  greit negausi, arba vyrą siųst ieškot.. Patirtties maitinant nėra, nežinau kaio seksis ir tai yra vienas iš dalykų, kas palaiko - va turiu, aš pasiruošus ir sunkesniai pradžiai. 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 10, 08:04)
Pagal poreikį, aišku, geriau, kada tu įsigiji tik tai ko tau reikia. Bet besilaukiant pirmo, norisi bent kažkam užbėgt už akių, o tokio kremo esant reikalui taip  greit negausi, arba vyrą siųst ieškot.. Patirtties maitinant nėra, nežinau kaio seksis ir tai yra vienas iš dalykų, kas palaiko - va turiu, aš pasiruošus ir sunkesniai pradžiai. 

Viskas tvarkoj mirksiukas.gif Esu laukius pirmo, Žinau tą jausmą 4u.gif Prisimenu kiek visko prisipirkus buvau doh.gif Ne tik sau priemonių, bet ir vaikui biggrin.gif Visas kambarys užstatytas buvo - kėdutė, šokliukas, kilimėlis, supinės ir t.t. ir pan. Norėjau kad mano vaikui nieko netruktų ir turėtų viskas kas geriausia soske.gif O kiek rūbų liko taip nei kart ir neužsidėtų doh.gif
Dėl to ir nusprendžiau, kad šį kart pirksiu pagal poreikį 4u.gif
Viskas bus gerai pamatysi, kuo puikiausiai seksis tau maitinti ir auginti savo leliuką wub.gif soske.gif
Atsakyti

bandau išlaikyt sveiką protą  :D atsirūšiavus rūbus nusprendžiau,kad jų per mažai ,atsivedžiau vyra sakau žiūrėk neturėsim kuo vaiką rengti  :hmm:  tas juokiasi ir su ironija sako, tai gal dar nupirk??? :D supratau jau kad šaiposi  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 10, 11:42)
<p>bandau išlaikyt sveiką protą  biggrin.gif atsirūšiavus rūbus nusprendžiau,kad jų per mažai ,atsivedžiau vyra sakau žiūrėk neturėsim kuo vaiką rengti  hmm.gif  tas juokiasi ir su ironija sako, tai gal dar nupirk??? biggrin.gif supratau jau kad šaiposi  rolleyes.gif  biggrin.gif​ </p>

biggrin.gif Išlaikyk sveiką protą biggrin.gif
Pirmus 6 mėn. vaikas labai greitai auga ir rūbelių reiks minimaliai ir tuo labiau vasarą bus, praktiškai užteks buodžiukų mirksiukas.gif
Atsakyti