Labas, o
labas, siaunčiaus lansinoh.
Pirkau balance ekoligišką neutralų skalbiklį tinkamą vaikų rūbams
Sveikutės
Aš su kava pas jus ateinuPridaviau tyrimus ryte,tai nieko negėriau/nevalgiau, nes neprisiminiau ar galima ar ne
Reikia ir man į vaistinę su sarašu nulėkt. Vis atrodo aiiii kitą dieną... O tos dienos lekia kaip nežinia kas... Aš dar pirksiu tokių miltukų žaizdoms plauti Tantum Rose vadinasi, jei gerai menu, nes lb praverte po kirpomo ir siuvimo.
Pas mane virš bambos strijos kalasi...net niežti...Tepu kokosų aliejuku, bet matyt jau kitaip nebus.
Leliuko drabužėliai dar AnglijojMb sesuo ten mums viskă perka, krauna į tašytę, tai manau be kovo mėn nebus ką skalbti.
Baltai pavydžiu kurios matėt ar greit pamatysit savo leliukus...Man tik vasario pabaigoj...
Labas
o nepatogiau būtų susidėt viską vaistinėje iš tarkim camelia.lt ? neskubėdama, paskaitinėdama, o ir kainos geresnės nei realiai. Pristatymas nemokamas nuo tam tikros sumos.
Man odą niežėjo tol, kol nepradėjau gerti daug vandens. Ir manau,kad tik toks drėkinimas iš vidaus yra efektingas. Žiūrėsim kaip toliau bus, bet kol kas ptfu ptfu nėra strijų ir niežėjimo.
neliūdėk, greit ateis ir ta vasario pabaiga jau va ir vidurys tuos, eisiu sėti gėles, uij kaip nekantrauju