Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 14, 11:19)
<p>Galėtų jau ir nusitaminti makaluotis, neapsisptendus mat  biggrin.gif </p><p>Aha, girdėjus ir aš tokių dalykų</p>

Taigi normalu - MOTERYS biggrin.gif Mes dažniausiai būnam neapsisprendusios biggrin.gif
Atsakyti

Ech tikrai, ir ko aš tikėjaus  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 13, 20:48)
<p>Mano buvo pirmas 4.50 antras 4.30 bet manes niekas net nesiruose niekur siusti. </p>

Nu va.. Sakau man su trečiu jau kaip per padidinamą stiklą žiūri, kad tik nebūtų per gerai unsure.gif Šiaip pagalvojau turbūt dėl naujagimio svorio gali būti, nes sūnus gimė 4kg, tai jau gyd. kažką sakė oi, gali būti dar didesnis trečias. Bet man kažkaip visai ramu dėl to - viena, tai mergaitė nemanau, kad labai jau stambi bus, sūnus visą laiką per echo gydytojoms didelis atrodė ir galva didelė jo, prieš gimdymą darė echo, sakė, kad gims 4,5kg, bet gimė lygiai 4, gimdžiau sklandžiai, be jokių plyšimų. Žodžiu man kažkaip ramu. Bet kad jau siunčia, užsirašysiu į Santarus, lai pažiūri.

Man regis 34sav. yra paskutinė, kai jiems dar užtenka vietos vartytis. Lerikyte, stenkis keturiom daugiau pavaikščiot, ar tokioj pozoj pabūti po truputį, tik aišku, nepersistenk biggrin.gif žemyn žiūrintis šuo
Atsakyti

Magic, man su tokiais gliukozės atsakymais net nrbando pranašauti didelio vaiko, sako, kad sieks max mano svorį ( aš gimus 3200). Panašu, kad tiesa, nes nei pilvas koks ypač didelis, o ir vaiko svoris dabar ant žemiau nei vidutinės normos. Didesni vaikai užauga kaip tik prie GD bet tam jau turėtų vos ne dvigubas antras skaičius būt. 

Tai nežinau, arba ne dėl svorio čia rūpestis, arba kažko nežinau.

Mano mama dirba poliklinikoj sakė retai, bet tokių atsakymų tikrai būna. 

Na, įdomu, kaip tave pakonsultuos, bet šiai minutei aš kažkaip linkus džiaugtis, kad organizmas gerai susitvarko  su cukrum. 

Atsakyti

Yra Sm tema apie gliukozes atsakymus ir skaicius. Yra keletas atsakymu kaip musu, kad antras mazesnis, bet nei vienai gyd. Nepakomentavo, kad blogai. Vienos komentaras:

"

Man irgi panašūs rezultatai buvo. Prieš - 5,05, po - 4,26 irgi viskas liuks. O gydytoja priežastį labai gerai pakomentavo: tokius tyrimo rezultatus vadina "supykusia kasa" - paprasčiausiai ji gerai dirba ir gavus iš karto tokią didelę dozę gliukozės ir padirbėjo kaip pasiutus "

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 14, 13:16)
Yra Sm tema apie gliukozes atsakymus ir skaicius. Yra keletas atsakymu kaip musu, kad antras mazesnis, bet nei vienai gyd. Nepakomentavo, kad blogai. Vienos komentaras:
Man irgi panašūs rezultatai buvo. Prieš - 5,05, po - 4,26 irgi viskas liuks. O gydytoja priežastį labai gerai pakomentavo: tokius tyrimo rezultatus vadina "supykusia kasa" - paprasčiausiai ji gerai dirba ir gavus iš karto tokią didelę dozę gliukozės ir padirbėjo kaip pasiutus "

Manau visiškai logiškas atsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti

man irgi taip atrodo. Ta proga galim užkrimst kokio saldumyno, atsisakyti tikrai nereikia  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 14, 13:16)
O gydytoja priežastį labai gerai pakomentavo: tokius tyrimo rezultatus vadina "supykusia kasa" - paprasčiausiai ji gerai dirba ir gavus iš karto tokią didelę dozę gliukozės ir padirbėjo kaip pasiutus "

Et, praeitus nėštumus išvis niekas nesiūlė man to gliukozės testo darytis ir buvo ramu biggrin.gif

O saldumynų tai norisi, norisi.. biggrin.gif

Jaučiu mažiukei jau ankšta darosi pilve, kojom gerai remiasi į šonkaulius.
Atsakyti

įsispiria į man, kartais net toks įdomus jausmas nuo to atsiranda, lyg degintų toj vietoj, nemoku net apibūdint. Jaučiasi,kad stiprėja, kitą kartą kai jau pasimuisto :D

Atsakyti

Laba, aš po vizito pas gyd. Kraujas rodo mažakraujystę...97 tik hemoglobinas. Gyd pasiūlė gerti Tardyferon po 2 tabletes. Reiks bandyt. Nors dar paieškosiu info kokie atsiliepimai apie šituos vaistus. O daugiau tai visi tyr geri. Kaip laukiu echo.... o jis tik kitą penktadienį...

Mano lelius irgi kartais skausmingai įsiremia. Bet dažniausiai virśuj, būna tokie "kalneliai" net matosi. Tai pakutenu  :wub:  Dažnai žagsi mažius mano, net gaila pasidaro :wub:  :D 

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 02 15, 11:52)
<p>Laba, aš po vizito pas gyd. Kraujas rodo mažakraujystę...97 tik hemoglobinas. Gyd pasiūlė gerti Tardyferon po 2 tabletes. Reiks bandyt. Nors dar paieškosiu info kokie atsiliepimai apie šituos vaistus. O daugiau tai visi tyr geri. Kaip laukiu echo.... o jis tik kitą penktadienį...</p><p>Mano lelius irgi kartais skausmingai įsiremia. Bet dažniausiai virśuj, būna tokie "kalneliai" net matosi. Tai pakutenu  wub.gif  Dažnai žagsi mažius mano, net gaila pasidaro wub.gif  biggrin.gif </p>

Tik būtinai su foliu reik gert, man vienas tardyferonas nesuveikė 4u.gif

Mano panelė po poros dienų tinginiavimo šiandien kaip reikiant bangas kelia nestuke.gif
Atsakyti
Aš dabar vartoju Tardyferoną. Mano hemoglobinas buvo 105, sakė, kad norint jog geležis geriau įsisavintų, reikia su rūgštele jį vartoti. Tad rytais prieš pusryčius išgeriu 1 tabletę tardyferono ir užkandu mažą gabalėlį citrinos. Tai per 2 savaites mano hemoglobinas pakilo iki 111 smile.gif
Atsakyti