Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Nesioju, visiskai nepadeda, diena tai dar galima gyvent, bet nakti....kelis kartus reikia atsikelt, palei sienas pasivaiksciuot su asarom, vyras net viena nakti siule i ligonine nuvezt.

o dievulėliau....

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 02 20, 16:25)
Tai pagal parašymą, tai ir buvo pasiūlyta tėčiui palaikyt, bet ir tai netiko. Arba aš kąžką ne taip supratau. Aišku, suprantu, kad tėčiui gali būti baisu. Na bet...

Aš labiausiai nenoriu to išnešimo. Kažkaip reiks zirzti šįkart, kad kuo anksčiau vaikelį man duotų. Tos valandos pačios ilgiausios būna..

Cia operacinej siule tetciui palaikyt ar pooperacinej palatoj?
Maniskius abu tik parode ir is karto isnese, net apkabint negalejau, nes ranka viena prie stalo prirista buvo, o kita stipriai anesteziologo prispausta.
Dar skaiciau kad jau eme ir Lietuvoje taikyt praktika, kai CP metu moteris pati gali pati pasiimti kudiki is gimdos ir uzsideti sau ant krutines. Tik neaisku kkiek realiai tai taikoma.

Tikrai, tas vaikelio laukimas kol atnes taip prailgsta. Negali nei uzmigt As po antrojo CP vos tik iskele is pooperacines pati atsikeliai ir nuejau pas mazyli.

Man abu CP dare KMUK nei vienos operacijos metu vyrui kartu but neleido. Bet abu buvo skubus CP.
Gal per planine leistu? Bet cia kita medalio puse, kad ne mano vyrui tokius dalykus reget. Ko gero gaivinimo prireiktu smile.gif

Dar toks klausimas kas del planinio tarsites-ar planuojat kazkaip atsidekot gydytojui? Jei taip, kokio dydzio? As labai nemegstu tokiu dalyku, ir neduodu, bet kadangi bus planinis CP ko gero niekur nedingsiu teks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 21 vasario 2017 - 11:14

Dar skaiciau kad jau eme ir Lietuvoje taikyt praktika, kai CP metu moteris pati gali pati pasiimti kudiki is gimdos ir uzsideti sau ant krutines. Tik neaisku kkiek realiai tai taikoma.

oij koks kossmosas  :wacko: 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 21, 12:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kryziuke" data-cid="71456292" data-time="1487667471"><div><p>Dar skaiciau kad jau eme ir Lietuvoje taikyt praktika, kai CP metu moteris pati gali pati pasiimti kudiki is gimdos ir uzsideti sau ant krutines. Tik neaisku kkiek realiai tai taikoma.

</p></div></blockquote><p>oij koks kossmosas  wacko.gif </p>

Ta prasme, kad skamba kaip is fantastikos srities?
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 02 21, 10:57)
Cia operacinej siule tetciui palaikyt ar pooperacinej palatoj?
Maniskius abu tik parode ir is karto isnese, net apkabint negalejau, nes ranka viena prie stalo prirista buvo, o kita stipriai anesteziologo prispausta.

Tikrai, tas vaikelio laukimas kol atnes taip prailgsta. Negali nei uzmigt As po antrojo CP vos tik iskele is pooperacines pati atsikeliai ir nuejau pas mazyli.

Man abu CP dare KMUK nei vienos operacijos metu vyrui kartu but neleido. Bet abu buvo skubus CP.
Gal per planine leistu? Bet cia kita medalio puse, kad ne mano vyrui tokius dalykus reget. Ko gero gaivinimo prireiktu  smile.gif

Dar toks klausimas kas del planinio tarsites-ar planuojat kazkaip atsidekot gydytojui? Jei taip, kokio dydzio? As labai nemegstu tokiu dalyku, ir neduodu, bet kadangi bus planinis CP ko gero niekur nedingsiu teks

Pooperacinėj. Čia ta žinutė:
https://www.supermam...?...&p=71441262

Man antrą priglaudė prie manęs kelioms minutėms operacinėj. O atnešė tik tada, kai jau pasiverst ant šono pati galėjau.

Kol kas neplanuoju niekaip atsidėkot. Gi nesiprašau, kad tik dėl to, kad noriu tą cp man darytų....
Atsakyti

Ta prasme, kad skamba kaip is fantastikos srities?

pabandžiau įsivaizduoti ir net silpna pasidarė  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 02 21, 10:57)

Gal per planine leistu?

Man tai skamba biški freaky blink.gif huh.gif scare.gif

Man sakė, kad tikrai ne, nes visgi tai operacija skaitosi, o per operaciją gali būti tik med.personalas. Ir šiaip galvoju, kad vienas dalykas kai vaikas pats gimsta ir kitas - vyrui žiūrėti kai pjauna pilvą ir traukia vaiką. Abejoju, kad mano vyras norėtų tą stebėti karsta.gif scare.gif

Šitas klausimas ir mane kankina blush2.gif Reiktų atsidėkoti, bet kiek??? Neįsivaizduoju mega_shok.gif
Atsakyti
Aš kaip suprantu ir kiek žinau kaip daroma užsienyje, tai vyras laukia pooperacinėje palatoje, jam atneša vaikelį ir uždeda ant krūtinės, kad apsisėtų gerosiomis bakterijomis nuo odos, o ne ligoninės bakterijomis, tai svarbu, nes ligoninėse būna ir visokių atsparių formų, kaip auksinis stafilokokas ir t.t. O jei mamai gali uždėti, tai dar geriau, na dėl traukimo pačiai iš pilvo, tai gal jau ne kiekvienam, bet manau taip stengiamasi priartinti patirtį prie natūralaus gimdymo. Man atrodo tai svarbus dalykas, jei vaikelis pats užgimęs turi galimybę iškart patekti mamai ant krūtinės, jausti kūno šilumą, jausti, kad jis ne vienas, tai kodėl neturėtų to paties gauti ir CP gimęs.
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 02 21, 13:13)
Aš kaip suprantu ir kiek žinau kaip daroma užsienyje, tai vyras laukia pooperacinėje palatoje, jam atneša vaikelį ir uždeda ant krūtinės, kad apsisėtų gerosiomis bakterijomis nuo odos, o ne ligoninės bakterijomis, tai svarbu, nes ligoninėse būna ir visokių atsparių formų, kaip auksinis stafilokokas ir t.t. O jei mamai gali uždėti, tai dar geriau, na dėl traukimo pačiai iš pilvo, tai gal jau ne kiekvienam, bet manau taip stengiamasi priartinti patirtį prie natūralaus gimdymo. Man atrodo tai svarbus dalykas, jei vaikelis pats užgimęs turi galimybę iškart patekti mamai ant krūtinės, jausti kūno šilumą, jausti, kad jis ne vienas, tai kodėl neturėtų to paties gauti ir CP gimęs.

Taip,kontaktas oda prie odos labai svarbus abiems, tad bent kol siuva galetu ta vaikeli leist palaikyt, o ne skubet suvystyt, ismatuot , akimirka parodo mamai ir isnesa.
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 02 21, 12:20)
Taip,kontaktas oda prie odos labai svarbus abiems, tad bent kol siuva galetu ta vaikeli leist palaikyt, o ne skubet suvystyt, ismatuot , akimirka parodo mamai ir isnesa.

Oj kaip pavydziu toms kuruos patyre sita jausma 🙂 Lt girdejau duoda po cp palaikyt mamai, bet jauciu tik tada kai isanksto su daktaru sutarta
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 02 21, 09:28)
Dirbu iki 03.10  mirksiukas.gif jei neišvarys anksčiau smile.gif

Klubus ir aš nugulėjus jaučiuos, bet dar negaliu labai skųstis smile.gif

Nu saunule 🙂
Papildyta:
Lerikyte, kaip gerkle?
Atsakyti

Nieko gero dar. Sloguoju, čiaudžiu, nors gerklę jau kaip ir mažiau skauda

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 21, 14:22)
<p>Nieko gero dar. Sloguoju, čiaudžiu, nors gerklę jau kaip ir mažiau skauda</p>

Oj oj oj, laikykis !
Atsakyti