QUOTE(egluzeeele @ 2017 02 20, 16:25)
Tai pagal parašymą, tai ir buvo pasiūlyta tėčiui palaikyt, bet ir tai netiko. Arba aš kąžką ne taip supratau. Aišku, suprantu, kad tėčiui gali būti baisu. Na bet...
Aš labiausiai nenoriu to išnešimo. Kažkaip reiks zirzti šįkart, kad kuo anksčiau vaikelį man duotų. Tos valandos pačios ilgiausios būna..
Cia operacinej siule tetciui palaikyt ar pooperacinej palatoj?
Maniskius abu tik parode ir is karto isnese, net apkabint negalejau, nes ranka viena prie stalo prirista buvo, o kita stipriai anesteziologo prispausta.
Dar skaiciau kad jau eme ir Lietuvoje taikyt praktika, kai CP metu moteris pati gali pati pasiimti kudiki is gimdos ir uzsideti sau ant krutines. Tik neaisku kkiek realiai tai taikoma.
Tikrai, tas vaikelio laukimas kol atnes taip prailgsta. Negali nei uzmigt As po antrojo CP vos tik iskele is pooperacines pati atsikeliai ir nuejau pas mazyli.
Man abu CP dare KMUK nei vienos operacijos metu vyrui kartu but neleido. Bet abu buvo skubus CP.
Gal per planine leistu? Bet cia kita medalio puse, kad ne mano vyrui tokius dalykus reget. Ko gero gaivinimo prireiktu
Dar toks klausimas kas del planinio tarsites-ar planuojat kazkaip atsidekot gydytojui?
Jei taip, kokio dydzio? As labai nemegstu tokiu dalyku, ir neduodu, bet kadangi bus planinis CP ko gero niekur nedingsiu teks