QUOTE(novila @ 2017 02 22, 12:11)
O as sianakt patologiniam atsiduriau 😯 vakar vakare taip stipriai saremiai sueme,kad su MB staigiai i ligonine islekem. Dar tik 32 savaites, zinau kad buna tie paruosiamieji saremiai,bet ne tokie stiprus... o dabar viskas nurimo,viskas gerai, lelis sedi sau patenkintas ir kuiciasi po pilva.
Gal kuriai taip buvo???
Man tai ir buvo ir yra, su trečiu jau žinau, kad toks organizmas. Kai pirmą kartą laukiausi, panašiu metu gulėjau dėl gresiančio priešlaikinio, irgi suėmė sąrėmiai reguliarūs, nebuvo jie labai stiprūs, bet ką aš galėjau žinot tada. O išnešiojau iki termino paskui nors paruošiamieji kas kelias dienas užeidavo. Antrą kartą irgi nuo 31sav. prasidėjo paruošiamieji, jau žinojau, kad galiu nepanikuoti, bet vistiek išdūrė mane dvi sav. iki termino, galvojau, kad gimdau, bet nuvažiavus į GN viskas nurimo, teko ten pernakvot (nes naktį neišleidžia) ir grįžti namo

Ir vėl iki termino išnešiojau. Šį kartą buvo užėję savaitgalį pirmą kartą, kas penkias min, kalė porą val., galvojau būčiau pirmakartė, tai jau ir lėkčiau, bet kaip ranka nuėmė po to ir kolkas ramu.
O pačiai pirmus nėštumus nieko panašaus nebuvo? Gal nuovargis ar nervai veikia? Pagulinėk daugiau, pailsėk