nėr labai baisu tik savijauta šuniška. Ačiūūū
Violeta06 stiprybes ir kantrybes

Lerikyte - laikykis kiek begali.
Jus cia visos su CP gimdysit? As viena tokia abu vaikus gimdziusi pati norinti ir trecia naturaliai pagimdyti???
O ka man daryti, jei man lieps gimdyti Kaune??? Kaip as ten su kuom susitarsiu, juk nieko nepazistu????? Teks vaziuoti ir gimdyti su tuo kas papuls

Abu gimdziau pas ta pati gydytoja ir buvau susitarusi, tik viena Klaipedoje, kita Siauliuose.
Kaune isvis nieko nezinau... ne kas ne kaip...

As jeigu nesitarsiu tai ir nemokesiu.

As irgi i kmuk vaziuosiu

Aha mane gali siusti i KMUK del gestacinio diabeto (nestumo metu padidejusio cukraus). Bet dar tiksliai nzn. 27 d. vaziuoju tikrintis, ziuresiu ka sakys.
O tai nuraminot, kad ten viskas ok.
Kiek turejus moterisku reikalu kmuk ir pora pagulejimu, operacija - tik geriausi atsiliepimai.
Kaip miegojot?

Mano norų niekas nebeklausia...

Gavau iš moderatorės žinutę, klausiančia, ar aš pati nenorėsiu redaguoti pirmos žinutės, atėjus mūsų laikui, nes šita tema mano sukurta. Neprieštarausit?
Irena - kur tu prapuolei? Praėjo slogutis jau gal?
Labas egluzele, tikrai taip, nes cirkas čia su ta supermama, kaip ministerija.
Gi parašiau paprašiau to dalyvio statuso. 5 dienas kažkas pamiršo į tai sureaguot. Tada moderatorė parašė į administraciją ( apsisiusiosiu iš juoko ) , bet poto netyčia pastebėjo,gi kad ne aš temą sukūrusi ir negalėsiu taip ar taip nieko redaguot. Dar sako, o jūs su kitom merginom kalbėjo, neprieštarauja? nu tu blyyyyyyyyn toooooooooookio svarbumo čia ir sudėtingumo reikalas, kad neturiu žodžių. Mirštančiam, gerai nefunkcionuojančiam forume
aš tikrai neprieštarausiu, kitaip čia net ir neišeis pasirodo
miegojau ne kažkaip šį sykį, nes vakar filmą iki vėlumos užsižiūrėjau per tv3, tai poto sunkoka užmigt buvo. Lengvas kosulys prisimetė, žodžiu ligos eiga grynai kaip MB ėjo, tik atsilieku 2 -3 dienom.
Gal kurį esate dar nenusipirkus liemenėlę maitinimui? Perleisčiau savo vieną. Pirkau iš assorti.lt nematavus, pagalvojau 80D tikrai bus gerai. Bet dabar kai nupirkau matavus parduotuvėje 80F tai 80D tikri maža bus

parsisiunčiau kelias aš įvairių dydžių,kas kai reikės tik nežinau vėliau turbūt dalį reikės į marčias išleist.
Nu galėčiau jau kaip ir tašę susidėt, ale tingiu dar
Gal kuriai taip buvo???