Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

nėr labai baisu tik savijauta šuniška. Ačiūūū

Atsakyti
Sveikos

Violeta06 stiprybes ir kantrybes 4u.gif
Lerikyte - laikykis kiek begali.

Jus cia visos su CP gimdysit? As viena tokia abu vaikus gimdziusi pati norinti ir trecia naturaliai pagimdyti???
O ka man daryti, jei man lieps gimdyti Kaune??? Kaip as ten su kuom susitarsiu, juk nieko nepazistu????? Teks vaziuoti ir gimdyti su tuo kas papuls unsure.gif O kiek paskui duoti atsilyginimui, arba jei keisis akuseres pamaina irgi ka daryti, duoti ar neduoti kad pasiliktu???
Abu gimdziau pas ta pati gydytoja ir buvau susitarusi, tik viena Klaipedoje, kita Siauliuose.
Kaune isvis nieko nezinau... ne kas ne kaip... unsure.gif
Atsakyti

As jeigu nesitarsiu tai ir nemokesiu. 

Atsakyti
Mafina, o tave į KMUK gali siųsti? Dėl ko? Tikrai ne viena gimdysi smile.gif Aš abu vaikus KMUK gimdžiau, man ten labai patiko. Nei karto nesitariau ir niekam nieko nemokėjau. Ir dabar galvoju ten važiuoti.
Atsakyti

As irgi i kmuk vaziuosiu

Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 02 22, 00:17)
Mafina, o tave į KMUK gali siųsti? Dėl ko? Tikrai ne viena gimdysi smile.gif Aš abu vaikus KMUK gimdžiau, man ten labai patiko. Nei karto nesitariau ir niekam nieko nemokėjau. Ir dabar galvoju ten važiuoti.

Aha mane gali siusti i KMUK del gestacinio diabeto (nestumo metu padidejusio cukraus). Bet dar tiksliai nzn. 27 d. vaziuoju tikrintis, ziuresiu ka sakys.
O tai nuraminot, kad ten viskas ok.
Atsakyti

Kiek turejus moterisku reikalu kmuk ir pora pagulejimu, operacija - tik geriausi atsiliepimai.

Atsakyti
Labas rytas,

Kaip miegojot? smile.gif

QUOTE(mafina24 @ 2017 02 21, 19:47)
Jus cia visos su CP gimdysit? As viena tokia abu vaikus gimdziusi pati norinti ir trecia naturaliai pagimdyti???

Mano norų niekas nebeklausia... unsure.gif

Gavau iš moderatorės žinutę, klausiančia, ar aš pati nenorėsiu redaguoti pirmos žinutės, atėjus mūsų laikui, nes šita tema mano sukurta. Neprieštarausit?

Irena - kur tu prapuolei? Praėjo slogutis jau gal?
Atsakyti

Labas egluzele, tikrai taip, nes cirkas čia su ta supermama, kaip ministerija.

Gi parašiau paprašiau to dalyvio statuso. 5 dienas kažkas pamiršo į tai sureaguot. Tada moderatorė parašė į administraciją ( apsisiusiosiu iš juoko ) , bet poto netyčia pastebėjo,gi kad ne aš temą sukūrusi ir negalėsiu taip ar taip nieko redaguot. Dar sako, o jūs su kitom merginom kalbėjo, neprieštarauja? nu tu blyyyyyyyyn toooooooooookio svarbumo čia ir sudėtingumo reikalas, kad neturiu žodžių. Mirštančiam, gerai nefunkcionuojančiam forume  :lol:  :lol: aš tikrai neprieštarausiu, kitaip čia net ir neišeis pasirodo  :lol: 

​miegojau ne kažkaip šį sykį, nes vakar filmą iki vėlumos užsižiūrėjau per tv3, tai poto sunkoka užmigt buvo. Lengvas kosulys prisimetė, žodžiu ligos eiga grynai kaip MB ėjo, tik atsilieku 2 -3 dienom.

Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal kurį esate dar nenusipirkus liemenėlę maitinimui? Perleisčiau savo vieną. Pirkau iš assorti.lt nematavus, pagalvojau 80D tikrai bus gerai. Bet dabar kai nupirkau matavus parduotuvėje 80F tai 80D tikri maža bus huh.gif unsure.gif Pagalvojau apie Jus. Gal kuriai tiktų? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti

parsisiunčiau kelias aš įvairių dydžių,kas kai reikės tik nežinau :D vėliau turbūt dalį reikės į marčias išleist. 

Nu galėčiau jau kaip ir tašę susidėt, ale tingiu dar  :huh2: 

Atsakyti
O as sianakt patologiniam atsiduriau 😯 vakar vakare taip stipriai saremiai sueme,kad su MB staigiai i ligonine islekem. Dar tik 32 savaites, zinau kad buna tie paruosiamieji saremiai,bet ne tokie stiprus... o dabar viskas nurimo,viskas gerai, lelis sedi sau patenkintas ir kuiciasi po pilva.
Gal kuriai taip buvo???
Atsakyti