Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Svetikas @ 2017 02 24, 22:19)
Tai vat kai nedidelė tai ir skirtumo didelio nebuvo, kai prasidėjo pienas, matyt. blush2.gif
Nes pas mane kai 75D iki nėštumų buvo, tai labai gerai pamenu, kad kai pastojau DD buvo, o kai pradėjau maitinti pirkau liemenėles E dydžio ax.gif Vėliau jau kai prasidėjo primaitinimas krūtinė sumažėjo šiek tiek, kai pieno tiek daug nesigamino blush2.gif

Tikriausiai 😉
Atsakyti

laba dienis,

laukiam 2 - 3 dienio sako beveik vasara bus + 10 laipsnių :D 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 25, 10:10)
<p>laba dienis,</p><p></p><p>laukiam 2 - 3 dienio sako beveik vasara bus + 10 laipsnių biggrin.gif </p>

Aha, ir lietus sleep.gif
Atsakyti

nu kokia vasara jei nelyja :D 

Atsakyti
Laba.

Aš tom dienom kaip tik išvažiavus būsiu, nepajausiu matyt rolleyes.gif

Man baisiausia, kad per tokias permainas vėl virusai nepradėtų siausti unsure.gif Mano mažasis jau kosčioja, tikiuos per savaitgalį atkočiosim...

Nupirkom mažyliui lopšiuką, kitaip miegamajam neišsiteksim. Tai man dar vienas "galvos skausmas" dingo smile.gif Beliko rasti vietos mažylės daiktams smile.gif
Atsakyti

Siaus tie virusai manau ilgai , ned jauciu, lad pavasaris ilgai tęsis šiemet. Aš jau beveik išsisnarglėjau, gerklės nebeskauda, nebuvo labai rimtas virusiokas prikibęs kaip ir nujaučiau  :) 

Merginos pamirsau kuriai pas endokrinologa reikejo, magic ar tau?

Egluzele, su pirkiniu, palengveja kai nusiperki.

Gal tase susikraut?  :hmm: ai gal dar patingesiu..  :rolleyes: nors oij kaip man tai nebudinga

Atsakyti
Man nereikėjo pas endokrinologą.

Ir krepšių dar nesikrausiu, patingėsiu smile.gif Kai į dekretą išeisiu smile.gif Sau dar ir nusipirkus nieko neturiu.
Atsakyti
O aš iki nėštumo nešiojau 75B, o iškart po gimdymo gavosi 85D ir pirmasis mano tik gimus pirmą parą atėjo akušere, klausia kas kiek laiko maitinat? sakom kas 5 valandas. Tai ji: vajei, reikia kas 2-3 val maitinti. Tai kad mums jis miega blink.gif Nu sako, reikia žadinti ir maitinti. Tai mes ką tik nedarėm, ir padukus kutenom, ir už nosytės tampėm, bet kai jau paimdavo papą, tai taip siurbdavo, kad vajei!!! ax.gif o po kelių parų tarpai jau gavosi kas 2-3 val.
o antrasis kaip tik būdavo, kad truputį patrauka ir užnaudžia, o po 15 min vėl šaukia - tai taip žaiszdavau su juo po kokias 2 val , kol normaliai pavlgydavo unsure.gif .

Tai sakau, nežinia koks dabar trečiasis bus?!
MB sako, bus labai išdykės, nes taip pilve duodasi, kad ojojoi... Ligoninės priimamajm sesutė kiek ilgai vargo kol pagavo širdelės tonusus - spiria jis šalin tą aparatą ir sukinėjasi visaip tongue.gif va sako, girdi koks trukšmas - čia tavo vaikas šitaip duodasi - neprisileidžia! tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 02 25, 14:24)
Man nereikėjo pas endokrinologą.

Ir krepšių dar nesikrausiu, patingėsiu smile.gif Kai į dekretą išeisiu smile.gif Sau dar ir nusipirkus nieko neturiu.

Na aš irgi sakiau, kad kai į dekretą išeisiu, palengva pradėsiu dairytis ir pirkinėtis po biški.
Bet va kai 32 savaičių sąrėmiai suėmė, apsiblioviau visa krokodilo ašaram, o ir susizgribau, kad visiškai nieko nesu pasiruošusi nei sau, nei leliukui...
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2017 02 25, 13:28)
Papildyta:
Na aš irgi sakiau, kad kai į dekretą išeisiu, palengva pradėsiu dairytis ir pirkinėtis po biški.
Bet va kai 32 savaičių sąrėmiai suėmė, apsiblioviau visa krokodilo ašaram, o ir susizgribau, kad visiškai nieko nesu pasiruošusi nei sau, nei leliukui...

Aš lėlytei daugmaž viską turiu. Šiandien kepurytes ir kojinytes išskalbiau, beliks į maišiuką supakuot smile.gif MB informuotas, kas kur yra, prireikus suras. Nors ir lipdukus ant maišelių suklijavau, kad jei reiktų kokios pagalbos iš artimųjų, ir jiems paprasčiau būtų smile.gif

Žiūriu, aš darbe mažiau pavargstu, nei šiandien per pusdienį smile.gif Sukuos namie kaip prisukta, nors nei kas prašo, nei tiek reikia biggrin.gif

Atsakyti

kad ir namie to darbo tikrai ra tik spėk suktis :D

vakar mb buvo laisvadienis, dirbo triūsė, siurbė, plovė, sakau tu kaip moteris, kai klausia:

O jums kai jūs skalbiat,lyginant, tvarkote namus irgi ta diena vadinasi išeiginė ? :D 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 25, 16:40)
<p>kad ir namie to darbo tikrai ra tik spėk suktis biggrin.gif</p><p>vakar mb buvo laisvadienis, dirbo triūsė, siurbė, plovė, sakau tu kaip moteris, kai klausia:</p><p>O jums kai jūs skalbiat,lyginant, tvarkote namus irgi ta diena vadinasi išeiginė ? biggrin.gif </p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Maniškis į namą kiekvieną laisvadienį lekia, tai bute nori nenori man daugiau darbų prisikaupia...
Atsakyti

bet kaip bus gerai po to nuosavam name  :4u: 

Atsakyti