Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Lerikyte - mažai gėrei? :)

Kaip ir kasdien, nemazai, bet kazko siandien kitaip nei visad tinimas. Didesnis toks.  Nu ne naujiena nesciajai tint. Svarbu pasiziuret spaudima, baltymą ir kentėt  :D 

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 06, 19:29)
Nu gal unsure.gif bet kai atsimenu pardej kai ciupinejau,tai nepasirode toks negilus. Reiks dar pasibandyti uzdet lopsi, nes nu ka as zinau.  biggrin.gif

Kad gana gilus tas lopšys, bet pas mane jau senas modelis. Gal nuotrauka pabandyk įkelt, bandysim pažiūrėt. Nebent čia tas lopšys kur ant rėmo nesideda, tik ant sportinės dalies viršaus.
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 03 06, 17:24)
bet prikibo nelabasis Hemmmm....Parašė kapsulių gerti. Nusipirkau. Info lapelyje išvis nerekomenduoja nėštukėm...Na bet gersiu.
Aš irgi atradau šį "džiaugsmą", bet tikiuosi, kad jis savaime po gimdymo praeis unsure.gif Gal vaikas žarnyną spaudžia, kad išlenda į išorę? unsure.gif
Kas keisčiausia, kad galiu ant pirštų suskaičiuoti kiek kartu buvo užkietėję viduriai, o kaip suprantu tai pagrindinė šio "džiaugsmo" priežastis unsure.gif Oh.... doh.gif
Atsakyti

Man irgi nebuvo užkietėję viduriai, net kaip tik sakyčiau kaip laikrodukas veikia. Aš irgi maniau, kad praeis savaime, bet kuo toliau tai tik blogyn eina. Pagersiu tas kapsules, vaistinėj sakė, kad kapsulės turėtų geriau suveikti nei žvakutės. Nes jos skirtos nuo venų išsiplėtimo. Tai sakau bandysiu. Nes nemalonu tikrai.

Streikuoja man per tel SM

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke: 07 kovo 2017 - 08:59
QUOTE(doviliuke @ 2017 03 07, 08:55)
Man irgi nebuvo užkietėję viduriai, net kaip tik sakyčiau kaip laikrodukas veikia. Aš irgi maniau, kad praeis savaime, bet kuo toliau tai tik blogyn eina. Pagersiu tas kapsules, vaistinėj sakė, kad kapsulės turėtų geriau suveikti nei žvakutės. Nes jos skirtos nuo venų išsiplėtimo. Tai sakau bandysiu. Nes nemalonu tikrai.
Varau rytoj pas gydytoją, pasitarsiu ar reiks vaistų iki gimdymo ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 17:31)
skambinausi dėl paskaitos apie gimdymą į kmuk - čiūūūūdas vietų nėra. Artimiausias laikas 03-21. Hm kad jau netyčia ir pagimdyt galiu iki to realiai... Pasiūlė tiesiog ateit ir GAL priims.

Priims, jei tuo metu bus laisvų gimdyklų aprodyti 4u.gif

QUOTE(doviliuke @ 2017 03 07, 08:55)
Pagersiu tas kapsules, vaistinėj sakė, kad kapsulės turėtų geriau suveikti nei žvakutės. Nes jos skirtos nuo venų išsiplėtimo. Tai sakau bandysiu. Nes nemalonu tikrai.

Nemalonus reikalas, susitvarkys 4u.gif O kokios kapsulės, gal koks Detralex? Man sakė jos nekenksmingos, tik prieš gimdymą paskutinėm savaitėm netinka, nes kraują skystina. Jei čia tos pačios.

Aš gi buvau pas endokrinologus Santariškėse, tai pasirodo dabar įvedinėja naujas normas dėl gestacinio diabeto. Derina su pasaulinėm ir atseit taip daugiau pavojingų atvejų identifikuos. Bet tai buvo viršutinė norma 8 su kažkiek, o dabar 5,1 bus blink.gif Tai žodžiu, atsikalbinėjau, bet liepė tikrintis cukrų rytais namuose, davė įrangą. Susinervinus buvau. Bet gydytoja sako - sunku visiems pertvarkų laikais, mums irgi darbo daugiau. Tai ką padarysi, badausi ir bent ramu, kad ta gliukozė šiom dienom kuo puikiausia. Tiesiog aš tuo metu saldumynų daugiau pavalgydavau manau. O dabar pasiūlė saldumynus geriau rytais, vakare ne saldžiai, bet dažniau užkandžiauti. Ryt eisiu dar kartą su savo parodymais, gal jau paliks ramybėje. Žodžiu prigriebs dabar visas saldžiamėges nestuke.gif
Atsakyti

Aš gi buvau pas endokrinologus Santariškėse, tai pasirodo dabar įvedinėja naujas normas dėl gestacinio diabeto. Derina su pasaulinėm ir atseit taip daugiau pavojingų atvejų identifikuos. Bet tai buvo viršutinė norma 8 su kažkiek, o dabar 5,1 bus blink.gifTai žodžiu, atsikalbinėjau, bet liepė tikrintis cukrų rytais namuose, davė įrangą. Susinervinus buvau. 

Oho  :blink: Mano 5,9... Čia jau dabar nervintis ar kaip nors išgyvent tas likusias 4-5 savaites?

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 07, 12:50)
Oho  blink.gif Mano 5,9... Čia jau dabar nervintis ar kaip nors išgyvent tas likusias 4-5 savaites?</p>

Manau nesinervinti, juk iki šiol pagal senas normas vertino ir gydytoja neprisikabino. Čia turbūt tik kai kurios gydytojos pagal naujas normas jau dirba. Iki šiol viskas buvo gerai, o dabar jau tikrins visas iš eilės unsure.gif
Atsakyti

Nieko sau normytės ir taip drastiškai sumažintos  :huh2:

Atsakyti

Manau nesinervinti, juk iki šiol pagal senas normas vertino ir gydytoja neprisikabino. Čia turbūt tik kai kurios gydytojos pagal naujas normas jau dirba. Iki šiol viskas buvo gerai, o dabar jau tikrins visas iš eilės unsure.gif

Ir sodins ant dietos. Ta proga einu snikeriuką sukirsiu, kol dar neprigavo :) 

Nors man svoris tai žvėriškai auga... Jau +20, o dar mėnuo liko...

Atsakyti

aš tai nežinau kiek sveriu. neturiu svarstyklių.o kai paskutinį kartą pas gydytoją buvau - ir pas tą jos ėmė ir pradingo  :lol:  :lol:  manot tai šiaip sau sutapimas?  :ax:  :lol: 

ir likau nepasverta. 

Atsakyti

Nežinai ir ramu, Lerikyte :rolleyes:

O aš tai mesti svorį pradėjau - gi žiema baigės ir pas ginę su mažiau rūbų ir pavasariniais batais pasisvėriau :D O namie neturiu svarstyklių. Man ten tas svėrimas žiemos metu tai toks..

Atsakyti